Képküldés

A matricákról készült fotókat kérjük küldjék el a gyurcsanyahibas@gmail.com e-mail címre!

Idősek otthona

2008.09.15. 10:22 - Gyurcsány a felelős

A képeket és a levelet Tündétől kaptuk.

A sükösdi Borostyán Idősek Otthona be kellett zárjon a kormányzati intézkedések miatt. Egy szép, új, modern épület szolgálta az öreg emberek életét. Minden lakója szerette és sajnálta, hogy bezárt.

A bejegyzés trackback címe:

https://gyurcsanyahibas.blog.hu/api/trackback/id/tr2664042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Trünci 2008.10.03. 19:19:53

Esetleg nem jut senkinek sem az eszébe,hogy a kapitalizmus nem a jótékonyságról szól.Talán nézzen egy kicsit magába mindenki,hogy a pofázáson kívül meg tett-e mindent a hazájáért.Gyurcsány Ferenc senki helyett nem fog szemetet takarítani,kaszálni és főleg adózni.Amíg az igazságos,arányos közteherviselés nem valósul meg ebben az országban,teljesen mindegy ki van kormányon.A 10 éve veszteséges vállalkozó 2 új házat épített,3 új házat vett,dzsakuzzi stb.Én meg a hivatalosan bejelentett 100000 ft-ból többet adózok mint egy ilyen köcsög.ENNYI!!!!


süti beállítások módosítása