Képküldés

A matricákról készült fotókat kérjük küldjék el a gyurcsanyahibas@gmail.com e-mail címre!

Kert a Svábhegyen

2008.08.30. 13:00 - Gyurcsány a felelős

Réka küldte a képeket a Svábhegyről.

A fotók a Kertész Szakmunkásképző Intézet és Mozgásjavító Diákotthon kertjéről készültek. A Sváb-hegy oldalában fekvő másfél holdas ingatlan a főváros egyik legszebb parkja. Az arborétumot a kertésznek tanuló mozgássérült gyerekek hozták létre és gondozták. A Fővárosi Önkormányzat eladta a kertet. Bővebb információ itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://gyurcsanyahibas.blog.hu/api/trackback/id/tr73631818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

irrelevant 2008.08.30. 19:26:52

Drága Fidelitas!

Mennyi pénz van elkülönítve a pártkasszában a ragasztgatásaitok nyomainak eltüntetésére? Ja tudom, azért is Gyurcsány a hibás, ha a matricáitok levakarhatatlanul odagyógyulnak mások autóira, kresz-táblákra, egyéb helyekre. Kis pisis idióták...

M25 2008.08.30. 23:21:15

Kedves Nagy-barom ötvöspéter,

melyikről szeretnéd levakarni a matricát? A rozsdás elhagyott oszlopról,vagy az összegraffitizett olvashatatlan tábláról? Neki is foghatsz!
Amúgy a közlekedési táblára félig, ideiglenesen van ráragasztva a matrica, vegyél erősebb szemüveget...autón még nem láttam matricát...

Ja, és gratulálok a blogodhoz, tele van "egyéni" gondolatokkal...

Fülöp Richárd 2008.08.31. 01:32:58

Tudjátok olvasva pár kommentet ezen a blogon arra jutottam.. hogy itt mindenkinek igaza van.. és mindenki valamilyen szinten egyformán idióta is... Mert észre lehet venni, mind2 oldalról olyan megszólalásokat, hogy igen igazad van.. erre aszondom.. ezt elbasztuk.. de ha észrevennétek, hogy ez mind2 oldalon szerepel.. ráadásul töménytelen mennyiségben. Az a baj, hogy mindenki örül ha valakit szidhat... és a politika tökéletes hely erre. Csak a megfelelő tábort kell megtalálni. Mi lenne, ha egyszer tényleg az ország érdekeit figyelnénk, nem a saját szórakoztatásunkat helyeznénk előtérbe? Vegyétek már észre, hogy itt minden el van kúrva.. és erről ne csak a Gyurcsány tehet.. ugyanolyan hibás a Fidesz is.. szerintetek ha a Fideszt az ország érdekei érdekelnék nem mondta volna már, hogy najó nem érdekel, hogy bunkó vagy Feri, akkor is fogjunk kezet és próbáljunk meg 1üttes erővel csinálni valamit?? Higgyétek el a Fidesz is ugyanakkora seggfej.. itt egy verseny folyik, hogy ki kaparja magát az élre és kap nagyobb kezet ahhoz, hogy jól éljen.. És ameddig, ti matricákat ragasztgattok meg mittomén mit csináltok még addig ők mind2-en vígan ülnek a seggükön és élvezik a helyzetet.

rudiprojekt 2008.08.31. 13:34:26

Te Richárd? Az még nem jutott eszedbe, hogy esetleg a te életedről is szó van? adórendszer, egészségügy, oktatás, közlekedés, közszolgáltatások (víz, csatorna, áram, gáz stb.)És ha te azt állítod, hogy mindkettő ugyanazt akarja, nem te vagy az, aki nem vesz észre semmit? Csak egyszerűen visszaböfögi a balos média közhelyeit? No meg az értelmiségét, akinek az a játéka, hogy mindkettőt lebunkózza, és önmagát tekintse mérvadónak, pedig ugyan Gyurcsány a hibás az elcseszett ügyekért, de az ő hatalomra jutásában és ott tartásában az értelmiségnek elévülhetetlen érdeme van.

irrelevant 2008.09.01. 10:04:06

M25

Autón még nem láttad? Nézd végig az összes posztot, volt olyan. Vegyél erősebb szemüveget, he-he.

rudiprojekt 2008.09.01. 13:17:49

otvospeter, te toleráns, kulturáltan fogalmazó magyar ember! na ezt a stílust is a gyurcsány honosította meg ebben a szerinte k...va országban. méltó követőnek látszol

tomás 2008.09.01. 17:03:39

röhejes ez az egész amit itt műveltek...
ezt ti tényleg komolyan gondoljátok?

A legprimitívebb, elcseszett politikai kampány amit valaha láttam. bocs.

morus 2008.09.01. 17:30:13

tomás, ha ilyen nagy kampányszakértő vagy, jelentkezz Gyurcsánynál, mert az az érzésem komoly gondban van :) Úgy tűnik, Fodor is beintett neki, hiába üvöltözött vele.
index.hu/politika/belfold/fodgyf080901/

irrelevant 2008.09.01. 21:14:13

rudiprojekt

Igazad van, már 1849-ben is Gyurcsány hívta be az oroszokat az országba. :)))))

Th1$ 2008.09.02. 08:32:14

Sziasztok!

A cikk olvasása közben (na vajon mennyien olvastátok végig? =)) senkinek sem tűnt fel, hogy az eladást maga az igazgató javasolta és nem a főváros kezdeményezte?

Thi$

antho 2008.09.02. 12:44:48

Th1$

Ez mit is bizonyít?
Az igazgató azon mondata tetszik a leginkább:
"A jelenlegi pénzügyi helyzetben a gyerekek döntő többségének ez a legjobb megoldás" Az ötven, eddig a Svábhegyre járó diák a jövőben már Kőbányán tanul tovább.

Jobb lesz nekik Kőbányán, mint a Svábhegyen. (Ha-ha-ha-ha)

Kismacska (BELLA) 2008.09.02. 13:51:03

Na ezért vélhetően az önkormányzat a hibás és nem Gyurcsány. Nem vagyok gyurcsányista, de ez azért már túlzás.

Pest kiskirályságai. Sokszor megénekelték már.

antho 2008.09.02. 14:02:59

Kismac!

Sőt továbbmegyek nem is az önkormányzat, hanem a gondnok a hibás, hiszen ő zárta be utolsóként az ajtót. Tehát ő zárta be az iskolát.
Nézd, az iskolák normatívát kapnak minden egyes diák után az államtól, amivel fent kellene tudni tartani egy iskolát. Ez a normatíva azonban távolról sem elegendő az iskola fenntartására, így a hiányzó pénzt az önkormányzatoknak kell kigazdálkodni. Sok önkormányzat ezt nem tudja megtenni, ezért bezárja az iskolát. Szerinted ki hibás? Az állam, amely nem ad elég normatívát, vagy az önkormányzat?
(Unter uns, egyébként a Fővárosi Önkormányzat is megéri a pénzét.)

adrenalin 2008.09.15. 10:30:53

Ez annyira jellemző rátok. Tegnap beírtam egy halál normális kommentet, semmi fröcsögés csak egyszerüen nem eggyezik a véleményetekkel és kitörlitek reggelre.

Undorító ez az egész, amit műveltek, bár gondolom ez a komment sem lesz hosszú életű...:)

Vinga 2008.09.19. 09:27:41

Az igaz hogy fejkvóta jár minden gyerek után, de azon még nem gondolkozott senki hogy a gyerekek számával lehet a baj, és talán ezért zárnak be iskolát, óvodát? És vajon miért nem vállalnak gyereket a párok, családok? Naponta én is elgondolkozom rajta, amikor az emberi intelligencia mindennemű hiányával találkozom ebben az országban, legyen az felnőtt vagy gyerek...(bár a gyerek a szüleitől tanul ugyebár....)A hiba bennünk van emberek, mindenki a saját háza táján keresgéljen...És szemlélhetnénk obketívebben is a dolgokat, nem lehet mindenért az egyik vagy a másik oldalt hibáztatni, rend csak akkor lesz ha mindkettő eltűnik a süllyesztőben...véglegesen....


süti beállítások módosítása