Képküldés

A matricákról készült fotókat kérjük küldjék el a gyurcsanyahibas@gmail.com e-mail címre!

Túl a határon

2008.08.21. 15:30 - Gyurcsány a felelős

Lili küldte nekünk az alábbi levelet és a képet.

Sziasztok!

Nem tudom emlékeztek-e még erre a plakátra? Én eltettem egyet, hogy majd 40 év múlva mutogassam az unokáimnak: "Látjátok! Ilyen világ volt 2004-ben." Gyurcsánynak soha nem fogom megbocsájtani, hogy a legalpáribb "bendősoviniszta" dumával kampányolt a határon túli magyarok ellen. De nem ez volt az első eset. Debreceni József könyvében Fletó elmondja, hogy 2001-ben, a státustörvény elfogadásakor, a "23 millió román munkavállaló özönli el Magyarországot" mondat is az ő fejéből pattant ki. A sors fintora, hogy 7 év sem telt el és megfordult a világ. Magyarok tízezrei járnak Romániába munkát vállalni. Aki kiváncsi a részletekre bővebben is olvashat róla itt.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gyurcsanyahibas.blog.hu/api/trackback/id/tr100626107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tothmarci 2008.08.21. 15:52:05

ja és a 20.000.000 román munkás megrohamozza magyarországot.mára odáig jutottunk hogy magyarok mennek partiumba dolgozni:(
kedves balosok lehet tippelni ki találta ki ezt a hazugságot a betelepülő románokról!

Roolye 2008.08.21. 18:01:47

Ez undorító és egyben gusztustalan! Én sem fogom soha megbocsájtani az MSZP-nek és legfőképp gyurcsánynak!!!!! Ideje lenne már,hogy eltakarodjon a francba!!!!!!!

KALAMONA (törölt) 2008.08.22. 00:36:51

Én sem bocsájtom meg neki. Igaz, népszavazáson dőlt el, de akkor is. Nem a szavazók a hibásak, hanem a Gyurcsány! Aki szabad akaratából nemmel szavazott, az ártatlan mint egy hóvirág. *taps*

Gyerekek, egy picit gondolkozzatok.

erdei 2008.08.22. 07:02:52

tothmarci, nem 20 millió munkásról beszéltek, hanem 23 millióról, azaz beleértették az ottani magyarokat is. tehát magyarokat uszítottak magyarok ellen. gyurcsány pedig később kérkedve ismerte be, hogy ez az egész az ő ötlete volt. ez szerintem is, az amúgy nem valami magasszintű magyar politika mélypontja volt.

taxi43 2008.08.22. 10:05:25

gyurcsány viszlát! TE VAGY A LEGGYENGÉBB LÁNCSZEM!

nandorzsolt 2008.08.25. 21:38:15

ezek a szocik hazudnak éjjel és nappal!

GaBko · http://gabkochili.blog.hu 2008.08.26. 14:09:45

az a baj, hogy az ilyen tetvek miatt, hogy legyen büszke magára a Magyar, ekkora agymosás mellet nem lehet nemzeti összetartás, szerintem a határokon kívűl már jóval több igazmagyar él, mint aki még itt tűri a megaláztatást.

Th1$ 2008.08.26. 14:20:31

Sziasztok!

Nem emlékszem erre a pószterre/ plakátra, de nem látom rajta az MSZP logóját.

Itt olvashat mindenki a népszavazásról, ezzel kapcsolatban, amely azért nem lett eredményes, mert nem volt meg a kellő részvételi arány. Nem mentek el elegen szavazni.
Ez Gyurcsány hibája lenne?

hu.wikipedia.org/wiki/2004-es_magyarorsz%C3%A1gi_n%C3%A9pszavaz%C3%A1s

Thi$

kovacstamas 2008.08.27. 09:03:27

azért nem látsz rajta logót mert az mszpt nem érdekli a törvény.

"Nem mentek el elegen szavazni.
Ez Gyurcsány hibája lenne?"
gyurcsány tudatosan épített az emberek alapvető félelmére a létbizonytalanságra.-ezt ő maga írta könyvében.
GYURCSÁNY 10 MILLIÓ EMBERT FORDÍTOTT SZEMBE 5 MILLIÓ HATÁRON TÚL ÉLŐVEL.MINDEZT MEGALOMÁNIÁJA MIATT. EZ AZ Ő HIBÁJA!

Th1$ 2008.08.27. 12:33:37

Szia

Amennyiben igaz lenne, amit Te mondassz és tudatosan a létbizonytalanságra épített volna, akkor nem azért nem lett volna a szavazás eredményes, mert nem mentek el elegen szavazni, hanem mert a kettős állampolgárság ellen szavaztak volna. Azonban ez nem így történt.
Nem mentek el annyian szavazni, hogy értékelhető legyen a szavazás.

Akármilyen kampánya is volt akárkinek, nem számított, mert nem mentek el az emberek szavazni.

Thi$

GaBko · http://gabkochili.blog.hu 2008.08.27. 13:37:50

amiért nem mentek el az emberek ennyien szavazni, pont azért gyurcsány meg az egész rohadt mszp a hibás, a folyamatos alaptalan idióta rémisztgetéssel, az egész népszavazás elbagatelizálásával, a vizitdíjas népszavazást is próbálták elbagatelizálni, de rájöttek ez nem megy, mert valóban nem a 300ft-ról szólt a szavazás hanem az embereknek rohadtul elege van abból hogy folymatosan hazudjanak nekik, mert ugyebár "nem lesz vizitdíj" "nem lesz tandíj" " nem lesz gázáremelés, de ahoz is túl nagy az egójuk, hogy levonják a megfelelő konzekvenciát és elhúzzanak végre örökre. Visszatérve szomorú, hogy az anyaországi magyarok ennyire nem becsülik meg, hogy az elszakított nemzet próbált még legalább lelkileg mindeddig Magyar maradni a folyamatos elrománosítás, szlovákosítás ellenére, az a sok agymosott aki nemmel szavazott az életében nem járt még azokon a területeken, nem beszélgetett még soha ottani magyarokkal, el sem tudja képzelni milyen emberek élnek ott, de mégis inkább hisznek egy beteges hatalommániás hazug komunista gyurcsánynak és beveszik az arcátlan hazugságait.

Th1$ 2008.08.27. 14:07:50

Szia GaBko!

Ha arról lett volna szó, amit írsz, akkor nem az történt volna, hogy elmennek szavazni, csak a kettős állampolgárság ellen szavaznak?
Vagy annyira megrémítették őket, hogy nem mertek kimenni a házból szavazni?

Nem erről volt szó! Be kell ismerni!
Sajnos nem érdekelte az embereket ez a dolog, ami nagyon szomorú! Ezért nem is mentek el szavazni és abban, hogy nem érte el a min. létszámot a népszavazás, abban mindenki hibás, aki nem ment el szavazni!

Thi$

GaBko · http://gabkochili.blog.hu 2008.08.27. 15:18:16

a népszavazás után valóban már volt miért szégyenkeznie az anyaországi magyaroknak, az elszakítottak elött, nekik volt ez a népszavazás fontos, meg azoknak a magyaroknak akiknek még kicsit is fontos a nemzeti összetertás, de sajnos pont ez a legnagyobb mumus az mszp szemében, nekik lenne a legnagyobb tragédia ha végre béke lenne és egy irányba menne az ország és együtt minden magyar, jogosan érezte odaát mindenki csalódottnak, mert ennyit sem jelent nekünk a Magyarság

Bockó · https://muslimstatistics.wordpress.com/ 2008.08.27. 23:27:28

Emberek, ez egyértelműen hatalmi kérdés volt.

Ha állampolgárságot kaptak volna a határon túli magyarok, az jó pár évre meghatározta volna a magyar politikai elit pártállását, ahogy azt Mikola István kinyilvánította.

Gyurcsány (a szocialisták) ugyanezt teszi a romákkal, csak nem a nagy nyilvánosság előtt. Az ország nem bírja el ezt a szociális hálót, de nem változtatnak rajta, mivel akkor nem nyernék meg a választásokat.

2030ra az ország lakosságának 30% lesz cigány. Nem sok embert fog már érdekelni a magyar történelem akkorra.


süti beállítások módosítása