Képküldés

A matricákról készült fotókat kérjük küldjék el a gyurcsanyahibas@gmail.com e-mail címre!

Citius, Altus, Fortius

2008.08.20. 15:00 - Gyurcsány a felelős

Endre küldte:

Az V. kerületi Szalay utca több szempontból is érdekes helyszín. Itt található a 100%-ban Gyurcsány birtokolta Altus Rt. központja és itt van (volt) az érdekes körülmények között – Gyurcsány által – privatizált Képviselői Klub is. (Ha jól tudom a Képviselői Klub már bezárta kapuit.)

A bejegyzés trackback címe:

https://gyurcsanyahibas.blog.hu/api/trackback/id/tr83618239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

erdei 2008.08.20. 16:58:01

Egy plakát alapján tévedtem ide. Jó ez a blog, nem akármi így egybe látni a példákat arra hogyan megy tönkre az ország. Nem vidám dolog, de azt hiszem hasznos. Szerintem sokan nincsenek tisztában az itt felsorolt példák nagyrészével.

fckyou 2008.08.21. 01:19:01

Ha nem raktad volna be a privatizáció szót a képekhez, tök értelmetlen lett volna a fotósorozatod, mivel ennyi erővel a kutyáját is lefotózhattad volna, vagy a használt wc papírját.

De mivel a privatizációt említetted, és gondolom szeretnél hallani Vityáról is kicsit, csak 3 cégnevet mondok: Antenna Hungária, a Zalakerámia és a Globus Nyomda. Ezek a cégek 2001-ben kerültek privatizálásra, miután Viktor meghirdette 2000-ben a privatizáció végét. (forrás www.apvrt.hu)

Lazio 2008.08.21. 07:51:34

fckyou, látod milyen hasznos ez a blog, hiszen te például bizonyára csak itt csodálkozol majd rá arra a privatizációs technikára, aminek a Szalay utcai ingatlan kiváló példája. Gyurcsány még, mint tündöklő tehetségű üzletember úgy kuporgatta millióit, hogy kapcsolatai révén jóval ár alatt értékes állami ingatlanokat vásárolt, amiket aztán drága pénzen visszabéreltetett az állammal. Ezt mára az egész ország tudja, a te figyelmedet azonban elkerülte. Megérteném ha visszatérnél ide és elkeseredésedben csúnyán kifakadnál eddigi idoloddal szemben.

isere 2008.08.21. 09:26:34

Szerintem ti betegek vagytok! Melyik baromnak volt ilyen hülye ötlete,és ki bólintott rá.Gyerekek,ez úgy ahogy van vissza fog ütni rátok,kár, hogy nem veszitek észre!

morus 2008.08.21. 09:36:51

isere, ne húzd fel magad, mert így inkoherensek lesznek a hozzászólásaid. Egyszer a jobboldalért őszintén aggódó kommentelőt alakítasz, más bejegyzéseidből meg igazi véresszájú balosnak tűnsz. Kicsiben olyan vagy, mint a kormány: hiteltelen.

isere 2008.08.21. 09:45:50

Ok.Visszaveszek.Nem tehetek róla, de egyiket sem szeretem.Azt hiszem maradok középen a demokrata fórumnál.Szeretném a regisztrációmat törölni.Nem tudod hogy kell?

morus 2008.08.21. 09:59:38

Azt hiszem az MDFnél valóban nagy hasznodat vennék. Sok sikert! Majd feltétlen írj, milyen a társaság!

fckyou 2008.08.21. 12:56:25

Lazio, örülök hogy válaszoltál.

Nem, sajnos nem most jövök rá, de ez megy 1989 óta, nincs ezen mit csodálkozni, tök mind1, ki a miniszterelnök.

A Fidesz azt mondta nem privatizál, gondolom TSZ-t akart mindenből csinálni és vissza a kommunizmusba, állami tervgazdaság hajrá. De nekik is kellett lóvé úgyhogy megalapították a Happy End Kft-t, meg az Országimázs Központot, és ott vették ki a pénzt.

Javaslom figyelmedbe Lazio, hogy a politika minden országban lop. Melyik hogy... Persze ha gyalázza az egyik párt a másikat valamiért, akkor ők másik csatornán fogják kifolyatni a pénzt.

Nem a gyurcsány ellen kéne blogot indítani, hanem a politikusok ellen. Persze megmondom így sokkal könnyebb meglopni a népet, mivel szépen ketté van osztva, és anyázzák egymást a blogon, egyik fele sír az maszop miatt, másik fele a fidesz miatt, miközben mindkét párt jól megél és kikaparja magának a gesztenyét.

pgsm 2008.08.21. 13:13:18

ma gyurcsány az ország fejlődésének legnagyobb gátja.hataloméhsége miatt úgymond túszul ejtette az országot csak hogy maradhasson PM.ezért kell rávilágítani a hibáira.és abból van bőven...

Lazio 2008.08.21. 18:24:35

fckyou, őszinteségedet nem kétségbevonva azt gondolom, hogy mondanivalódnak helye van egy demokráciában. Én ennél mégis optimistább vagyok, ha tetszik mondhatod, hogy naívabb. Csináld meg a politikusok elleni blogodat és írjad meg a címét, tuti megnézem. Azonban továbbra is hiszek abban, hogy mindenkit a saját tettei alapján kell megítélni, még a politikusokat is. Jobb és baloldal, ha úgy tetszik a Fidesz és az Mszp felelőssége pedig egész egyszerűen nem összevethető abban ahová mára az ország jutott. Hibái mindenkinek vannak, Gyurcsány felelőssége azonban rövid négy év alatt óriásira nőtt. Az egész ország fellélegezne ha lelépne végre.

taxi43 2008.08.22. 10:12:05

"Az egész ország fellélegezne ha lelépne végre."
a blog legjobb hozzászólása:D

rudiprojekt 2008.08.27. 15:24:47

Gyerekek, nagyon jók vagytok. Gyurcsány még a blogjában is megemlékezett rólatok: nem tetszik neki a Gyurcsány a hibás-kampányotok. Nekünk meg az nem tetszik, hogy ő még itt van a nyakunkon. Ma megint bejelentett valamit egyes szám első személyben, a világ meg röhög rajtunk. Egy olasz ismerősöm mondta, hogy náluk se piskóta a politika, de amit itt művelnek a szocik, az minden határon túlmegy.


süti beállítások módosítása