Képküldés

A matricákról készült fotókat kérjük küldjék el a gyurcsanyahibas@gmail.com e-mail címre!

Csak a csengőt figyelem

2008.08.18. 15:00 - Gyurcsány a felelős

A fotókat Túrkevéről küldte V. Róbert.

"Hol jár az eszem? - Csak a csengőt figyelem."

Oldsmobil

A bejegyzés trackback címe:

https://gyurcsanyahibas.blog.hu/api/trackback/id/tr66618222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lazio 2008.08.18. 15:06:27

Gyurcsánynak csengettek :)
Mondjuk azt kétlem, hogy meghallja.

pártkatona 2008.08.18. 15:26:34

Viszont nagyon úgy tűnik, hogy vannak akik már szabadulnának tőle. Mi másról szólhat, hogy alighogy kiteszi a lábát az országból a Népszabadság már Brüsszelig zavarná.

m@ki' 2008.08.18. 16:25:58

hurá, most nem haägen-dadzs (vmi az isten)-al lesz tele a város hanem ilyen gyönyörű "gyurcsány a hibás" matricákkal, dejó.

morus 2008.08.18. 16:42:37

pártkatona, hiába ez a régi kommunista gyakorlat, a vezér távollétében kell a puccsot elkövetni. Ez azonban most legfelljebb csak kóstolgatás, bár annak érdekes. Például, hogy EU biztos lesz, azt akkor sem zárnám ki ha most tagadja.

At_ 2008.08.18. 17:31:58

Tisztelt blogosok!

A Figyelőn olvastam erről az akcióról. Meg szeretném tudni Tőletek, mire jó. Miért tartjátok fontosnak, hogy ilyesmivel időt töltsetek? Józan gondolkodású ember szerintem nem gondolhatja komolyan, hogy minden rossznak látszó dologért és csakis a rossznak látszó dolgokért egyetlen ember felel. Éppen ezért együgyűnek és arrogánsnak, s kicsit manipulatívnak látom ezt a fajta matricázást, méltatlannak a honpolgári gondolkodáshoz.

Fiatal, politizáló embereknek nem volna szabad elődeik acsarkodó és vakbuzgó mentalitását tovább örökíteniük. Tessék elmélyülni a konkrét problémákban, tessék föltárni azok konkrét okait és tág összefüggéseit, tanulmányozni a társadalom és a gazdaság szerkezetét, majd "clare et distincte" megfogalmazni a konklúziót. Egy ilyen "világos és elkülönített" konklúzió pedig aligha lehet csupán ennyi: "Gyurcsány a hibás". A világon semmit nem mondtatok ezzel, csupán gyűlöleteteket és tehetetlenségeteket fejeztétek ki, egyetlen esszenciális pontba sűrítve. A nemes értelemben vett Politika szemszögéből tökéletesen impotensek maradtok. Szerintem... de szeretném, ha meggyőznétek az ellenkezőjéről.

Üdvözlettel:
Reinhart Attila (25)
(filozófia -- magyar szakos egyetemi hallgató)

Lazio 2008.08.18. 18:31:18

Attila, ebben az országban soha semminek nincsen felelőse. A halálos áldozatot követő tüzijáték után kirúgják a meteorológust, a 200 milliós honlap buli után "ismeretlen tettes" ellen nyomoznak. És a listát hosszan lehetne folytatni. Ez a blog javarészt ezeket a példákat sorolja. Egyetértek a kezdeményezőkkel abban, hogy ameddig ez a helyzet addig a felelősség az első számú vezetőjé, azaz a miniszterelnöké. Ma sajnos ott tartunk, hogy ennek kimondása sem kevés. Kicsit fellengzősen pedig azt is mondhatnám, hogy az ország szomorú állapotát látva erkölcsi kötelesség is.

Der Beste 2008.08.18. 19:34:52

Biztos, hogy Gyurcsány tette tönkre a csengőt?

pártkatona 2008.08.18. 20:03:15

Der Beste, még az is kitelik tőle :)
Egy azonban biztos, az országot gazdasági és erkölcs mélypontra juttatta, erre számos példát találsz a blogbejegyzések között. A csengő csak a hab a tortán :) (lazíts, úgy könnyebb)

N.Tomi 2008.08.18. 21:00:33

láttam a plakátot, és jónak tartom a kampányt. a fotók is jók, meg hasznos is összegyűjteni ezeket az ügyeket. egy csomó dologról nem is hallottam (pl a szakiskolák bezárása. szóval hajrá.

taxi43 2008.08.18. 21:57:09

at!
mégiscsak van valami diszkrét bája annak amikor egy elvakult balos kéri számon a jobboldalon a racionalitást és a honpolgárságot.

egy filozófus pedig nem akarja magát meggyőzetni.első évesnek gyanítalak ha valóban hallgató vagy mert a politika 3 dimenziójú fogalom ezt elsőben megtanítják. ezek közül 2be illeszkedik a mostani kampány olvass utána.

jó ez a néhány plakát is így az is felfigyelhet az akcióra aki kevesebbet vagy egyáltalán nem netezik!

Sod 2008.08.19. 00:19:17

Basszus... ez azért már mindennek a teteje.

Ezt a primitív szinvonalat hogy engedhetjük meg magunknak?

(2008.-at írunk, modern európai demokráciának nevezzük magunkat, és odáig jutottunk, hogy "gyúcsány takarodj" )

Gratulálok!

Trotsky 2008.08.19. 00:55:08

Az autót kiteszed a menő matricával de a rendszámra már nem vagy olyan büszke? Tipikus szánalmas arctalan...jobbos

Lazio 2008.08.19. 07:44:47

Trotsky, megértem őszinte és puritán baloldali felháborodásodat. Vesszen a matrica, újrafényeztetem a kocsit. Nem tudsz véletlenül egy megbízható balos fényezőt 4.5 milláért?

nandorzsolt 2008.08.19. 09:13:14

lazio!erre a kocsira nem való golyóálló fényezés!ezt csak a8-ra lehet applikálni - aminek a rendszáma gyf-001:)

Sod 2008.08.19. 10:00:25

ez a baj ezzel az egész idióta magyar politikával.

nem azzal kéne az időnket pazarolni hogy rohadt jobb, rohadt bal, hanem valami kompromisszumra jutni. mind a 2 oldalnak megvannak a hibái, egyik sem tökéletes, úgy ahogy egyik kormány sem volt tökéletes ezt elismerem.

ha az elmúlt 6 évben az ellenzék, valódi ellenzék lett volna és nem egy gát, minden lépés előtt, már régen nem itt lennénk ahol most vagyunk.

sajnos sokan nem tudják felfogni mire jó a politika, miért kell közvetett demokráciát alkalmazni, mi a feladata az államfőnek, mik a teendői egy miniszternek stb... és így hozzáértés nélkül konnyű egyetlen emberre kenni az egészet.

anti-gyurcsanyahibas · http://anti-gyurcsanyahibas.blog.hu/ 2008.08.19. 10:21:29

ez a cikk a szánalmasság netovábbja. a kommentelő jobbosok az ostoba áthallásokkal viszont bánhatnának következetesebben is. az egyik szerint "gyurcsánynak csengettek", a másik szerint (a kép szerint is) ez a csengő el van rontva... ennyi közötök van a politikához. az összefüggésekhez nem értetek, a tartalmat nem értitek, csak egy-egy szón lovagoltok. kinek mi jut eszébe a "csengő" szóról, kinek mi a "kommunistáról", a "vörösről", a "baloldaliról", az "mszp"-ről, stbstb...? a válaszok homlokegyenest eltérnek egymástól, de nektek elég az egységhez annyi, hogy minden válasz negatív értelmű legyen. gratulálok! színvonal: 0 alatt. sokkal.

At_ 2008.08.19. 10:24:54

Kedves Taxi43!

1) Miől gondolod, hogy "elvakult balos" vagyok? Mert kérdőre merem vonni egy ilyen akció értelmét, és erkölcsi értékét? Nem kétpólusú a gondolkodásom, és főleg nem "elvakult". Legalábbis remélem. (Egyébként a baloldali gondolatok -- mint pl. a szocietális mélyüzem védelmének igénye, a kapitalista berendezkedés erőteljes kritikája -- gyakran inkább a magukat jobboldalinak nevezők közt bukkannak föl, a "túlfeszített lényeglátás" (Bibó) eredményeként.

2) Nem vagyok filozófus. (4. éves hallgató leszek, de ez itt lényegtelen) Nem gondolom, hogy a filozófusok nem akarják magukat meggyőzetni. A csökönyös kitartást egy hamis hit mellett ugyanis károsnak tartják a gondolkodásra. (Legalábbis egy részük biztosan.) Amúgy nagyon különböző jellemű emerek a filozófusok is.

3) A politika fogalmának "3 dimenziójáról" még nem hallottam, vagy nem ilyen megnevezésben találkoztam vele. Örülnék, ha elmondanád tömören, mik azok, vagy megmondanád, hol olvashatok utána. Bár mondjuk egy fogalom "dimenziói" -- igaz, az sem világos, hogy mit is jelent pontosan egy fogalom "dimenziója" -- semmiképpen sem abszolút értékek, hanem társadalmi viszonyok által meghatározottak. S egy fogalom értelmezésében a legkülönbözőbb álláspontok lehetségesek. Itt sem szabad dogmatizmusba csúszni.

4) A plakátok valóban nagyon jók. A "jó" fogalmának bizonyos "dimenzióiban" jók. :-) Pl. a technikai kivitelezésük tekintetében, vagy abban a tekintetben, hogy kiválóan alkalmasak arra, hogy fölső, pártpolitikai játszmákat alulról jövő, spontán népi kezdeményezésnek tüntessenek föl.

Továbbra sem látom, hogy mennyivel többek ezek a plakátok, matricák, mint a tehetetlen düh, a gyűlölet elkeseredett, kézzel fogható célpontot kereső megnyilvánulásai.

(Félreértés ne essék, nem vagyok híve Gyurcsány Ferenc politikájának, nem védem a miniszterelnököt, azonban az effajta direkt, mediatizált, látszólag spontán valójában azonban nagyon tudatosan "megdizájnolt" akciók rendkívül ellenszenvesek, és véleményem szerint csak szűklátókörű emerekre hathatnak. Minden esetben! Akkor is, ha éppen Orbán Viktor volna támadva.

fckyou 2008.08.20. 14:26:12

Csatlakoznék azokhoz, akik nem kedvelik ez efféle fika-blogokat.

Teszem ezt többek közt azért, mert én azon oldalán állok a társadalomnak, akik az adót fizetik, nem pedig azon, akik elköltik azt a pénzt ilyen idióta blog-ok létrehozására és reklámozására.

Na sok szerencsét a KISZnek (vagy Fidelitas, same shit...), nyomassátok a blogot!

szekerkaa · https://twitter.com/szekerka 2008.08.20. 18:05:37

Büdös, primitív kezdeményezés ez a gyurcsányozás. És öngól, feltétlenül

erdei 2008.08.20. 20:58:25

szekerkaa és kaszko, nem értem az indulataitokat. Én csak ma találtam erre a blogra, de a fotókat végignézve azok a valóságról szólnak. Bezárt iskolák és kórházak meg pazarló metró stb. Szóval ezekkel adolgokkal nehéz vitatkozni. De ha jól látom ti sem ezt teszitek, csak vádaskodtok. Szerintem ez a primitív dolog.

fckyou 2008.08.21. 00:41:09

Hm. Oké, lehet ide érveket nyomni igazából nem sajnálom.

Na metró, kösz szépen, mindenki szeretné és tök mindegy mennyiért, csak legyen már kész, még akkor is ha erre a keresztvonalra a városnak nem sok szüksége van. Ebben ugyanannyira benne van fidesz meg mindenki aki ott ül. Amúgy ha nem lenne haladás, akkor azon lehetne sírni az ellenzéknek. Amúgy nem vagyok kormánypárti, csak viccesnek találom amikor az ellenzék olyan dolgokért vádaskodik, amiket maga hasonlóképpen csinálna. Lsd. pl Orbánhoz kapcsolódó szőlős dolgok, illetve országimázs központ, ahol hopszala eltünt néhány milliárd a semmire. Na de erre én mégsem csinálok egy blogot.

Iskolabezárások: oké, megint azt mondom, hogy lehet csinálni a dolgokat, és utána az emberek sírnak, vagy lehet a szart úgy hagyni ahogy van, és akkor az emberek a szarban jó melegben érzik magukat. VÉgülis semelyik sem jobb.

Azt hozzáteszem, hogy attól mert most épp körbe van deszkázva egy iskola területe, épp nyáron:) amikor amúgy is sokan járnak oda, nem biztos, hogy bezárt örökre.

Sorolhatjuk a primitiv dolgokat, de az biztos, hogy egyik politikus sem szent.

A sírás az kurva jól megy mindenkinek, mert jó lenne munkanélküliként segélyekből megélni nekem is, és ha nem tudok LCD tévét venni, akkor kimegyek érte tüntetni ;)

Jah apropó metró: 1990-ben megígérték, hogy az Újpest Központtól az M3-as metró vonalat meghosszabbítják káposztásmegyer 2-ig. Namost, se a fidesz se az mszp nem tett érte szart sem, pedig annak több értelme lenne, mint egy keresztbe menő metrónak ismét. Jah és nem lenne hátrány az sem, hogy a reptérről előbb be lehessen érni vonattal / metróval, mintha simán begyaloglok.

Na most jöhet az anyázás, hogy most miért nem szeretném a 4-es metrót... :) Én csak annyit mondok, hogy jah megszokott mutyi módon megy minden, de legalább épül, tessék valaminek örülni is.

Persze hogy a valóságról szólnak... Én is kereshetnék egy ismeretlen kis települést, ahol találok valami apró igazat, és azt általánosítom az országra. Kurva nagy tehetség kell hozzá.

Nah gázár: megint sír mindenki, hogy milyen drága. Nem drága, hanem európai ár.. ez van nem kap mindenki fullos támogatást, nem az állambácsi fizet helyettünk. Amúgy megint itt van az, hogy az ország akarta az uniót, és az nem csak avval jár, hogy majd megveszi nekünk az unió az autópályát. Nekünk is mutatni kellene valamit. Fel kell zárkóztatni az országot, ez általában sajna az árak igazításával történik... ez van ezt kell szeretni.

fckyou 2008.08.21. 00:43:40

Jah Erdei én még egy dolgot mondok: Tudtad például, hogy Magyarországnak CIprushoz hasonló Offshore jogai voltak?

Tudod ki mondott le róluk: Orbán Viktor.

Tudod mit jelent egy offshore jog? HOgy egy cég itt kis adót fizet azért, hogy ide van bejelentve, de az országban valós gazdasági tevékenységet nem folytat. Ergo mondjuk a gazdaság X %-át az tenné ki, hogy ezek az egyébként magyar gazdaságba nem belefolyó cégek itt letesznek egy szép összeget az államkasszába. És akkor neked kevesebbet kéne betenned, és nem sírnál hogy drága a kenyér, mert több maradna neked.

Nem kell sokáig gondolkodnom, hogy felírjak néhány igazságot a másik oldalra.

isere 2008.08.21. 09:17:23

Gyurcsány a hibás, hogy Gyöngyösről elmenekültek a munkát kínáló befektetők,Gyurcsány akart népszavazást róla? Gyurcsány a hibás, hogy az én adómból számomra idegen fiatalok ingyen járnak felsőfokú intézményekbe,majd külföldre mennek dolgozni,mert az itthoni pénzt keveslik?Gyurcsány a hibás, hogy a képviselő urak szla nélkül lébecolnak ,laknak furikáznak? A fidesz nem szvazta meg a képviselői bérek bruttósítását, és ezálltal a tisztességes számlázást.Legalább ők mondtak volna le a képviselői plusz pénzekről! De nem! Csak hülye propagandákhoz, meg az uszításhoz értenek.Remélem soha nem kerülnek hatalomra!

morus 2008.08.21. 11:08:09

isere, mivel egy másik kommentedben megosztottad velünk elhatározásodat, hogy belépsz az MDF-be, most nem mondok semmi csúnyát az indulatos bejegyzésedre. Új pártodban sok sikert kívánok. A pártmunkához pedig erőt, egészséget!
PS: fckyout nem akarod magaddal vinni? Nagyszerű kis csapat lennétek ti. Jobb, mint a Tisztelet Társasága, vagy mi a szösz.

fckyou 2008.08.21. 13:03:26

Hát morus, nem tudom megállni személyeskedés nélkül, hogy te itt jódolgodban pakolod az embereket jobbra balra vagy amarra.

MDF-ről annyit, hogy az egyszer Fidesz egyszer nem, épp hogyan kívánja az érdeke.

pgsm 2008.08.21. 13:24:57

isere!hála istennek az embereknek elege van már az mszpből és valódi változást akarnak. olyat amelyet az egész családjuk és maguk számára is biztonságot rendet és fejlődést hoz. ezért lesz a következő kormány fideszes!

orbánahibás 2008.08.21. 15:30:58

Ezt a primitív szart!!
Ezt valami kipöcsü buzeráns talaálta ki

Lazio 2008.08.21. 18:28:24

Üdvözlet a nagy szerszámú, heteroszexuális, szocialista kommentelőknek! Kultúrált hozzászólásaikat örömmel olvasom.

5353 2008.08.22. 05:49:51

Úgy látom itt már mindenki meg van buggyanva teljesen!:(((

taxi43 2008.08.22. 10:19:37

lazio!
"Kultúrált hozzászólásaikat örömmel olvasom."
-én is ezeket keresem de ilyen kritériumnak még egyik "nagy szerszámú, heteroszexuális, szocialista kommentelő" sem felelt meg.

az első jutalmat érdemel:D

popidol 2008.08.25. 10:46:32

Szép napot mindenkinek!

Mindenekelőtt: én üdvözlöm a kezdeményezést, és mélységesen egyetértek azzal, hogy Magyarországon soha semminek nincs felelőse. Ezen érdemes volna változtatni. Ehhez pedig egy olyan összefogás szükséges, amit a polgárok indítanak el, tehát egy alulról vezérelt folyamatként kell működnie. Alapvetően a mi hozzáállásunkkal van az egyik legnagyobb probléma: velünk mindent meg lehet tenni. Büntetlenül meg lehet hamisítani a költségvetést! Belegondoltatok már abba, hogy ez mekkora bűncselekmény?! Ha én az adóbevallásomban elírok egy számot, azonnal jönnek és büntetnek... Sok olyan dolog történt, amit egy miniszterelnök egész egyszerűen nem tehet meg. Nem mondhat az országának olyat, hogy "El lehet menni innen". Nem mondhatja, hogy "Kurva ország". Mert ha ő megteheti, ha a vezetőnk megteheti, akkor ki fogja azt gondolni, hogy tiszteljük az országunkat, és benne magunkat, az életünket, annak minőségét, a gyermekeink jövőjét. Ezzel kellene törődni, és felemelni a hangunkat, hogy minket nem lehet ilyen nagyon megsérteni! Én vérig vagyok sértve! Engem innen senki ne küldjön el, pláne egy ilyen erkölcsű, pofátlan alak, aki egyébként méltónak tartja magát Magyarország vezetésére, képviselésére. "Van mire büszkének lennünk" Van, de nem erre. Arra, hogy van egy gyönyörű országunk, hogy nekünk van tartásunk, hogy egy tehetséges nép vagyunk. Vegyünk példát a sportolóinkról, akik képesek voltak összefogni egy halott társuk emlékére, és képesek voltak ezért erőn felül teljesíteni, és megkönnyeztetni minket a képernyők előtt! Ez volna a magyarság, és az a hozzáállás, amire szükség van ahhoz, hogy végre elindulhassunk felfelé. Kitűzni a célt, és nem egy embertől vagy kizárólag a vezetőktől várni a csodát, hanem nap mint nap megtenni nekünk is azt a kis lépést, amit a mi saját lehetőségeink elénk tárnak. Például hogy elkezdjük egymást honfitársakként tisztelni és szeretni! Nem anyázni meg gyűlölködni, hanem mosolyogni és kezet fogni. És nem kellene megengedni és eltűrni, hogy becsapnak minket a saját vezetőink, utána elviselni, hogy még el is küldenek, ahelyett, hogy magukba néznének, hogy miért is háborodtunk fel. 7 év alatt sikerült elérni, hogy a térség egyik vezető fejlődő országából a legeslegutolsóvá váltunk, mert ők "nem csináltak semmit". Szlovákia és Románia úgy húz el mellettünk, hogy öröm nézni. Nekünk kellene erősebb kézzel büntetni azokat a vezetőket, akik ezt meg merik tenni velünk! És nem egymás ellen fordulni, mint ahogyan ezt ez a blog is híven tükrözi. Szerintem a blog alkotójának nem ez volt a célja, hanem hogy felnyissa a szemünket, hogy megértesse velünk, nem kell mindent szótlanul tűrnünk. Valóban nem egy ember a hibás, hanem az ő többi embere is, de mi is, hogy ezt megengedjük. Majd ha Orbán vagy akárki más teszi ugyanezt, ő is meg fogja érdemelni, hogy azt mondjuk neki, nem vagy méltó a vezetésünkre! Jó volna, ha egy kicsit frissülne a politika Magyarországon, és találnánk egy lelkesítő, összekovácsolásra képes vezetőt, akinek van egy kiváló szakemberekből álló kormánya. Amíg ez nem válhat valóra, addig se egymást bántsuk már, könyörgöm! Ha már ők nnincsenek ránk tekintettel, legalább mi legyünk egymásra!
Valaki csinálhatna egy csodásmagyarország blogot is. Nekem sajnos nem lenne annyi időm foglalkozni vele, mint amilyen fontosnak tartanám...

Legyetek nagyon boldogok, sziasztok!

nandorzsolt 2008.08.25. 21:50:07

popidol! ha nem is csodasmagyarorszag.blog.hu lesz a címe a következő kormányról szóló blognak de egy erosmagyarorszag.blog.hu vagy jomagyarorszag.blog.hu is megteszi:)
hajrá fidesz!hajrá magyarok!

irrelevant 2008.08.25. 22:45:20

Drága Ötletgazdák, akik ezt a kampányt kitaláltátok!

Idióták vagytok.
Ráadásul lesüllyedtek az ex-MSZMP-s gyurcsányista nyugdíjasok szintjére, akik a rossz időjárásért is a Zorbánt hibáztatják. Ezt a szellemi színvonalat képviseli a kampányotok. Ne égessétek magatokat tovább!

EÖ (törölt) 2008.08.29. 21:11:10

a gyurcsányi miért felelős azért, mert igénytelen parasztok még a csengőt sem csinálják meg?

mondjuk legfeljebb azért felelős, hogy az ő királysága alatt ismét tahóbb lett az ország. De ez nem csak az ő sajátja...

Csíga 2008.09.01. 19:52:33

Hajrá így tovább. Nem tudom, hogy létezik e olyan oldal, hogy orbánahibás.blog.hu. Az is tele lehetne gyönyörű cifraságokkal. A kommentek között pedig rakás számra hárítanának és keresnék a hasonló bakikat amiket Gyurcsány is elkövetett, menne az ujjal mutogatás és próbálnának elnézni az igazság felett.
Ez pedig nevetséges, hogy már a csengő miatt is Gyurcsány a hibás. A fenébe szösz ment a szemembe. Rohadt Gyurcsány ezért is te vagy a felelős. Még azért is mert, hagyta hogy megszülessek.

juriti 2008.10.12. 15:01:46

hellósztok.én egy 14 éves gyerek vagyok és nagyon utálom gyurcsányt és a kormányát az a véleményem róluk hogy egy mkos kommunisták.mind egytől eggyig.van nekem egy moped autóm.sok helytóre jártam vele .ráragasztottam a matricát 5 ször és mind az 5 ször lekapargászta vki .aztán rá untam és a belsejébe ragasztottam úgy hogy az írott felületére pillanat ragasztót tettem és megragadt és látható volt normálisan.teltek múltak a napok és egy szer megyek ki az utcára látom hogy a hátsó ablak bevolt törve és mind a 4 kerék kivolt szurkálva.szóval ha leválltják gyurcsányt akkor az első komcsi ismerősömet szó nélkül szájba rúgom.ennyi.

Üdv.:juriti


süti beállítások módosítása