Képküldés

A matricákról készült fotókat kérjük küldjék el a gyurcsanyahibas@gmail.com e-mail címre!

Kisebbségi kormányzár

2008.08.16. 15:00 - Gyurcsány a felelős

A képeket Bálint küldte.

A bejegyzés trackback címe:

https://gyurcsanyahibas.blog.hu/api/trackback/id/tr53618006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kepregeny (törölt) 2008.08.16. 15:54:06

a 2. kép egész jó, bár lehetne piros..
jó van nem kötözködök:D

Lázadjunk ígyis-úgyis
szn555.deviantart.com/art/GI-Joey-94290484

kepregeny (törölt) 2008.08.16. 16:09:06

az a baj, hogy orbán se jobb...sőt senki..az összes politikust csak a pénz érdekli...persze majd jót akarnak tenni a néppel..
ja mindnek 6 audi6-ja van legalábbb...luxuskocsi, luxusbaloldal, luxus-jobboldal, nemzeti-érzelmű, kommunista, feudalista, proletár, konzervtív, liberális..

unalmas ez az egész..

Lazio 2008.08.16. 18:37:09

Jók a képek! Az pedig kifejezetten megnyugtató, amikor tiszteletreméltó baloldali fórumozók már csak a jól ismert "minden politikus hazudik", "Orbán sem tudna mást csinálni" illetve "mindenki lop" fordulatokat érzik használhatónak. Hiába, nem könnyű ma kormánypártinak lenni :)

kepregeny (törölt) 2008.08.16. 20:05:30

mindenki lop, kivéve én:) jelöljetek engem miniszterelnöknek:D

anti-gyurcsanyahibas · http://anti-gyurcsanyahibas.blog.hu/ 2008.08.16. 20:30:08

mindenből eggyel többet ígérek, mint orbán. gyakorlatilag nála hitelesebb vagyok. (gyakorlatilag nála mindenki hitelesebb.) nyerek, ugye?

pártkatona 2008.08.16. 21:37:32

Srácok - kepregeny és anti -, lássuk be, ez csak nyögvenyelős maszatolás. Hogy az Orbán is így meg úgy. Legyetek férfiak, hagyjátok a függettlenséget imitáló ravaszkodást, és dícsérjétek bátran az isteni Fletót. Gyerünk, húzzatok bele barátaim!

anti-gyurcsanyahibas · http://anti-gyurcsanyahibas.blog.hu/ 2008.08.17. 10:01:20

pártkatona kedvéért: éljen gyurcsány! páff :D

ezeknek a seggnyalóknak ennyiből áll a világ. "én az orbán seggét nyalom, te meg akkor a másikét"... szánalmas. nagyon szánalmas.

neked nem tökmindegy, hogy pártatlanul utálom ezt a szánalmas jobboldaliskodást, vagy pártosan? nem oldalakkal foglalkoznék amúgysem, hanem gondolatokkal, érvekkel. sajnálom, hogy azok, akikből mindezek hiányoznak, egytől egyig jobboldaliak (jobboldalinak tartják magukat).

de ha ragaszkodsz ehhez a bipoláris szemlélethez, leírtam már világosan, melyik oldallal mi a bajom. az egyikkel igen sok, a másikkal jóval kevesebb. ezt a keveset nyugodtan lehet bagatelizálni a másikkal (a sokkal) szemben. (ha a sok megszűnik, és nem lesz jobb dolgom, majd akadékoskodok a kevésen.)

azt is felfoghatod, hogy nem gyurcsánynak kampányolok itt. nem gyurcsányt védem. csak a "gyurcsanyahibas"-t (a fideszt, fidelitast, satöbbit) ellenzem. nem dícsérek semmit. az elfogadhatót elfogadom, az elfogadhatatlant viszont nem. ennyi.

ugyanúgy elfogadhatatlan az atv-n gyurcsányt bálványozó nyugdíjasok gondolatnélkülisége, mint itt a pártkatonák semmitmondása, a semmitmondó orbán megváltó szerepbe helyezése. undorodok ezektől a személyi kultuszoktól. felőlem akár az összes felfordulhatna. de tény, hogy az egyik olyan gondolatokat képvisel, amiket helyesnek tartok. forduljon fel ő is, de azokat képviselje továbbra is az utóda.

természetesen nem azokra a "gondolatokra" gondolok, hogy mindent tagadjunk meg, mindenben ellenkezzünk, mindenben keressük a hibát. ez nem is politika. ez kulturálatlan kritika.

olyan, mint amikor valaki csak azért néz meg egy filmet, hogy egyfolytában fikázza a főszereplőt, rossznak tartsa a rendezést, és folyamatosan erről ugasson, csak hogy a közönség többi része se élvezhesse a műsort... az ilyen ne járjon moziba... (és hogy folytassuk a párhuzamot, én most bejöttem a ti "privát" filmvetítésetekre, ez a film tényleg egy kalap szar, nem szól semmiről, csak pl arról, ahogy hangoskodsz a moziban... az ilyen kritikán aluli "művészetet" hagy ellenezzem már :)... ha az ilyen filmeket betiltják, majd kritikusabb leszek a normális filmekkel, persze nem úgy hogy bekiabálok a film közben, hanem írok egy filmkritikát, kifejtem mit lehetett volna sokkal jobban csinálni.)

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2008.08.17. 12:10:04

@anti-gyurcsanyahibas

Úgyse értik. Nekik Vörös-Narancssárga a világ, átjáhatatlan a paletta. Ez van.

morus 2008.08.17. 22:09:08

Az eredeti Te vagy a felelős kampányt egyébként nem is értem. Miért jó az a kormánynak, hogy miközben amúgyis mindenki őket utálja ebben az országban, ők nyitnak egy újabb frontot (ez esetben az autótulajdonosokkal szemben), és még reklámozzák is a dolgot. Néha tényleg az az ember érzése, hogy tökéletesen alkalmatlan dilettánsok.

tothmarci 2008.08.18. 08:35:55

a legfelső kép kormányváltásra utal:)

pgsm 2008.08.18. 09:18:07

láttam az új óriásplakátot is! egész jó lett!

kepregeny (törölt) 2008.08.18. 17:31:30

nem vagyok gyurcsányista. komolyan.. nekem csak azzal a szemlélettel van a bajom, hogy majd jön orbán és majd mindnet rendberak..mert amikor volt orbán akkor minden jó volt, semmi baj nem volt az országban, jólét, közbiztonság..stb. tökéletes volt.. jött az a rohadt medgyesí meg gyurcsány és ők tették tönkre az országot..sztem ők is...de azért eűaz már hamarabb kezdődőtt..és nemcsak rajtuk múlik..pl nem tudom h a gyöngyösiek mennyire örülnek most hogy nem fog ott megépülni a gumigyár...
sajos az a baj, hogy nincs egy olyan lpárt, politikus akiben tényleg bízni lehetne..orbán is meg gyurcsány is eljátszotta nálam az esélyét..mdf. szdsz..is esélytelenek nálam..
állítólag a jobbik is indulni fog...
ők még nem kormányoztak szóval róluk ne tudok véleményt mondani, de sztem ők is inkább a balhékeltéshez jobban értenek..
szükség lenne egy olyan pártra, aki tényleg tesz is vmit..és nem húzza szét még jobban Magyaroszágot.. persze ehhez értelmes emberek kellenének akik kis időre abbahgynák ezt a háborúskodást..
engem nem érdekel, hogy egy párt milyen oldalon van, csak az hogy mit tesz...
úgyhogy hagyjatok a rágalmazásaitokkal. lehet, hogy demagóg vagoyk. de addig nem adom senkinek a szavazatomat, amíg nem találok olyat aki megérdemli!

kepregeny (törölt) 2008.08.18. 17:33:34

talán ha orbánt lecserélnék a fideszben lehet, hogy egész jó lenne..

N.Tomi 2008.08.18. 21:22:23

gratulálok Bálint, jók a képek! ezeket lehetne sokszorosítani is.

taxi43 2008.08.18. 22:06:42

kepregeny!orbán nem volt tökéletes cinizmusod hiába való!de azt mindenki elismeri hogy a gazdaság szárnyalt a kkvk prosperáltak az ország fejlődött a lakosság biztonságban volt(robbantások megszűntek...).

ezt gyurcsány nem tudja elérni ehelyett minden hatalmát saját királysága érdekében használja fel.az ország meg romokban!

nandorzsolt 2008.08.19. 09:17:43

tomi!ja ja!nagyot szólni giantposteren:)

Csürhe01 2008.08.19. 14:47:43

Halo

Már rég óta küzdünk a Gyurcsányék ellen!!!
Magyarországot már tönkre rakták vége csak még kevessen veszik észre és ismeri be magának igazán őszintén is ! Európa más országaian szivessen várnak minket dolgozni mert itthon nem megy !

Mért is nem megy itthon ? Azért mert a nagy multicég 200 felsővezetővel a borítékba több a fizu mint az adóköteles hivatalos pénz ! És megy a sírás... ? Mindent korruttá kell tenni ez a Gyurcsány politikája !! Ezzé lett Magyarország !

Ki kell menni külföldre! Én megyek mert megfizetnek és megbeszülnek arrol nem is beszélve hogy férre is rakhatok ! Ami itthon képtelenség !

Nem is értem hogyan élnek meg emberek minimálbérből (56 Ezer netto) ez eu más országokban 200 Ezer Ft netto, ráadásul minden ugyan ennyi vagy olcsóbb!!

Magyaroknak külföldön kell megállapodniuk hogy boldogulhassanak ! Egyre többen mennek ki !!

Már én is megyek és ÖRÖMMEL CSAK BÁNOM HOGY NEM HALGATTAM ELŐBB A FERIRE ! ha nem tetszik el lehet ... KÖSSZ A TANÁCSOT ELŐBB KELLET VOLNA MEGFOGADNOM !!!

revolver 2008.08.19. 23:49:42

igazából tökmindegy kivan az élen, tökmindegy melyik párt van hatalmon amíg az alap elgondolás ugyanaz a szar amit kitaláltak 20 éve. kb 50 ezert embert kéne leváltani a felsővezetőségben mert minden úgy ahogy van egy rakat szar. lehet itt beszélni reformról stb-ről, de amíg ugyanazok az arcok akarják véghezvinni max csak röhögni lehet rajta.

Csürhe01 2008.08.20. 18:45:23

Ez a fórum is megdöglik lassanés a ferinek lessz igaza!

Heil mein Gyurcsány führer

telnek mulnak a napok és nem történik semi !

fckyou 2008.08.21. 01:01:46

Zsír a helyzet, látom megint a szokásos sírás: az ország gazdasága romokban, és a Gyurcsányék tették bele.

Na legyünk őszinték, az ország gazdasága nem csak azon a 300 fogyatékoson múlik, akik pogácsát zabálnak és alszanak a parlamentben.

Alapvetően az embereken is múlik, akik ebben az országban élnek, és egyetlen dolgot tudnak: sírni és mutogatni.

Persze ha szarul megy valami, akkor könnyű azt mondani: a KORMÁNY TEHET RÓLA. De ha a céged jól megy, akkor bizony azt mondod: Hú milyen király VAGYOK! A gazdasági siker nem csak a te sikered, és a kudarc nem csak a kormány hibája (legyen az fletó vagy vitya bátyánk).

Tessék ebből felnőni, ha 1-est kapsz a suliban, a tanár volt a hülye mi??? De az ötös az a te érdemed.... na okosak vagytok mind.

morus 2008.08.21. 09:55:27

fckyou, az a szomorú helyzet, hogy ma éppen a kormány tesz keresztbe az embereknek. Mert jó esetben valóban az embereken múlik egy ország sikeressége, csakhogy Magyarországon a kormány katasztrófális gazdaságpolitikája ellene dolgozik ennek a sikernek. Az elvonások abszurd mértéke pont a legtöbbet dolgozó kisvállalkozókat lehetetleníti el. Csak hab a tortán, hogy maga Gyurcsány persze megtalálja a kiskaput, és saját cégeinek például külön mutyizással olcsóbban jut áram, mint a kisvállalkozóknak. Nehéz így elvárni az emberektől, hogy ne panaszkodjanak.

Csürhe01 2008.08.21. 18:02:48

Igazad lehet hogy nem csak a 300 pogácsazabálón múlik ! hanem őket még 30.000 pogácsazabálót tartanak ki és a rossz példamutatás tudod ! mert már 6 éve ezt látja mindenki hogy mit tesznek és az erkölcs manapság már múló erény az emberekben ! Ez a baj !

Akkor is azt mondom hogy külföld!!! MERT EBBE MEG LEHET ŐRÜLNNNNNIIIII !!!!!!!!!!!!!

nandorzsolt 2008.08.25. 21:51:30

nem mi kúrtuk el hanem ők. nem kicsit nagyon!

Csürhe01 2008.08.26. 15:10:19

Halo

Az a baj hogy kevessen vagyunk !Nagyon Nagyon kevesen ha összefognánk és élhetővé tennénk ezt az országot nem kéne elmenni külföldre dolgozni !

Én is hibás vagyok mert elmegyek külföldre és nem fogok ide adót fizetni többek ez kb 1.000.000 - az álamnak mert nem kerestem rosszul viszont sokat adóztam de ha elmegyek ennyit sem fogok ! Hibás vagyok én is de nem tehetek mást !!

Csak senki sem tudja hogy mennyi magyar van kint én ezt az adatot fogom növelni 2 vel mert a csajom is jön !

Kész vége 600 ......

Csürhe01 2008.08.26. 15:18:36

Az a baj hogy az MSZP és a FDESZ mind a kettő KORRUPT! Sajnos szivesebben jelenteném ki hogy csak az MSZP korrupt de nem így van sajnos !

Magyarországi rendszer, a PÁLYÁZATOK lehetővé teszik mind a kettő számára a korrupciót ! És ez a KÖZÖS KAPOCS ezért nem történik semmi az átlagos birka megyar szemében !

Ezért tart össze a Két párt (MSZP,FIDESZ)!

EZÉRT NEM TÖRTÉNIK SEMMI !!!!!!!!!!!!!!

Romlott az egész világ !


süti beállítások módosítása