Képküldés

A matricákról készült fotókat kérjük küldjék el a gyurcsanyahibas@gmail.com e-mail címre!

Iskola a határon

2008.08.14. 11:00 - Gyurcsány a felelős

A képet Sz. Ottó küldte nekünk.

Bezárt iskola egy ormánsági kistelepülésen, Zalátán.

A bejegyzés trackback címe:

https://gyurcsanyahibas.blog.hu/api/trackback/id/tr21615394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pgsm 2008.08.14. 11:58:25

"ingyenessé tesszük a nyelvvizsgát+jogosítványt az iskolásoknak" - ja mellette meg bezárják a sulikat...gyurcsány takarodj!

morus 2008.08.14. 15:17:40

Csak, hogy tisztában legyünk a rombolás mértékével: országszerte több, mint kétezer oktatási intézmény bezárása van napirenden. Lányi Andrással értek egyet, aki valahol azt nyilatkozta, hogy ha minden kistelepülési iskolát bezáratna a kormányzat azzal körülbelül az oktatési költségvetés egy százalékát lehetne megspórolni. Ennél többet költenek digitális táblákra.
Felelőtlen rombolás, ezt nehéz másnak minősíteni.

taxi43 2008.08.15. 09:49:09

a gyerekek ebédjére nincs már pénz de 50 milliárdért digitális táblára van. teljesen felborult már a normális preferencia ami egy kormánytól elvárható.

a szabad energiáikat gyurcsány életben tartása emészti fel-a minisztériumokban meg érdemi munka nem folyik:(

anti-gyurcsanyahibas · http://anti-gyurcsanyahibas.blog.hu/ 2008.08.15. 09:53:01

"országszerte több, mint kétezer oktatási intézmény bezárása van napirenden" --- ezt honnét veszed? vagy ez csak ilyen jobboldali bratyizós szöveg? licitáljuk túl a másikat, hogy mi még jobban tudjuk szidni a közös ellent? :D szánalmas...

egy 300 lakosú településről van szó, basszátok meg! 30 általánosiskoláskorú gyerekről van szó, akiket az 5 kilométerre levő vajszlói iskolába ingyen busz szállít. (azon hasonló 300 fős települések, tanyaegyüttesek lakói, ahol soha nem volt iskola, ugyanúgy rákényszerülnek az utazásra, és 50%-ot még fizetnek is érte, ha jár arra volán járat.)

anti-gyurcsanyahibas · http://anti-gyurcsanyahibas.blog.hu/ 2008.08.15. 10:01:30

taxi43, ne hazudj! se a számadatokon, se máson! a gyerek tanulni jár iskolába! annak végeztével hazamegy enni. vagy az iskola menzáján fizet az étkezésért. nem a kormány dolga az etetés... "teljesen felborult már a normális gondolkodás" a jobboldalon... de figyelj, baszd meg, nyugodtan fizetheted a 30 zalátai gyerek kajáját meg akár az iskola fenntartását is, zsebből, mi az neked... az én zsebemre viszont ne akarj ilyen hülyeségeket vállalni! engem is a szüleim tartottak el, nem "az állam"! na meg még pár millió másik is hasonlóképp volt az évek során... csak 2008-ban olyan bugyuta fasz a magyar jobboldal, hogy egy álomvilágot lát szétesni... (holott részben - épp az ő ellenkezésük hatására - maradtak a dolgok ugyanott, az évtizedes szarban.)

tothmarci 2008.08.15. 10:32:38

antika te magányos csillagharcos!NE FRÖCSÖGJ! ezt csak itt teheted meg mert máshol már kivágnának a sok kOcsogozés g@cizés b@zmegolás miatt!

évtizedes sz@r a kommunizmus 4 évtizede és a baloldal 10 éves uralma miatt van mielőtt az indulatod még vértódulást okozna!gondolj bele.

anti-gyurcsanyahibas · http://anti-gyurcsanyahibas.blog.hu/ 2008.08.15. 11:57:57

kommunizmus? olyan sosem volt. tény. 45-től 90-ig egy egyébként szocializmusnak NEVEZETT rendszer volt (olvasd el orwell állatfarmját, vagy nézd meg a belőle készült rajzfilmet, megérted hogy miért hangsúlyoztam ki a "nevezett" szót. nem minden az, aminek mondják. amikor valami a kezdeti ideológiával szembemegy, azt hazudhatják ugyanolyan névvel, de attól még nem az... konkretizálok: sztálin diktatúrája a marxi kommunizmus ellentéte. mégis amilyen tudatlan vagy, ugyanúgy hívod mindkettőt, mert ha összemossuk őket, lehet őket szidni... ugye? szánalmas...)

na de a válaszod így sem áll helyt. a 2. világháború utáni újjáépítés a "kommunizmus" négy és fél évtizedének köszönhető. és nézz csak szét, hányan laknak még mindig ugyanazokban a lakótelepi lakásokban? hány ember építette a házát a múlt rendszerben? én nem erre gondoltam "évtizedes szar" alatt. nem is a maszopra. hanem arra, hogy ez az ország sosem volt tökéletes, sosem volt álomvilág. sokan mégis nosztalgiáztok az orbán kormány négy évén. akkor sem volt jobb, sőt. ami azóta eltelt egy évtized, az azalatt bekövetkezett változásokat írtam le. ami változott, az jobb lett. gondoljunk csak az autópályák hosszabbodására, ésatöbbire. párttól függetlenül. ezt mindenhol a világon fejlődésnek hívják. nálunk rombolásnak, illetve ahogy írtam is, a korábbi álomvilág szétesésének... érted már? a megjegyzésben pedig azt írtam, hogy ami nem fejlődött (sok ilyen is van), az a jobboldali politizálásnak is köszönhető. elég pusztán a konzervativizmus szót elemezni, de "gondolj bele", amikor a jobboldal minden baloldali intézkedést elutasít, mindennek gáncsot vet, mindenre népszavazást ír ki, "mindent visszázik", akkor miről beszélünk? az évtizedes szar konzerválásáról. arról, hogy sose változzon semmi. és látod, nem változik, és panaszkodsz, hogy most de rossz. köszönd meg a hibásnak, pl. orbánnak...

pártkatona 2008.08.15. 13:53:15

A kistelepülési posták, iskolák, óvodák bezárása valójában ezen falvak halálos ítéletét jelenti. A többit majd elvégzi az idő. Ezen a politikán meglepődnünk azonban kár, hiszen volt már olyan szocialista kormány is, amelyik programjában hirdette meg az "életképtelen" települések kategóriáját.

tothmarci 2008.08.15. 14:20:57

gyurcsány már megmondta öszödön is:
a falvakra nincs szükség!úgy is lesz...

anti-gyurcsanyahibas · http://anti-gyurcsanyahibas.blog.hu/ 2008.08.15. 14:56:07

most mondd meg, mi szükség minden 300-1000 fős településnek külön önkormányzatra, iskolára, óvodára, rendőrkapitányságra, bíróságra, satöbbire? nektek minden kéne mindenhova. az nem állami pénz elherdálása? egyik szavatok ellentmond a másiknak. (jobb lesz ha maradtok a megszokott semmitmondásnál, úgy nem estek ilyen hibába)

Lazio 2008.08.16. 00:30:33

Örülök, hogy a falusi iskolák bezárásáról is beszélünk itt, mert szerintem ez az egyik legfájdalmasabb kérdés ma. Ugyanakkor a kormány cinizmusának a netovábbja, hogy a bezárásokról szóló döntésekkor az önkormányzatokra mutogat. Azokra az önkormányzatokra, amelyek már az alapvető feladataik ellátásához szükséges forrásoknak is csak töredékét kapják meg a költségvetésből. Ezt a folyamatot meg kell állítani!

anti-gyurcsanyahibas · http://anti-gyurcsanyahibas.blog.hu/ 2008.08.16. 12:13:40

a cinizmus (ostobaság) netovábbja azt hinni, hogy szükség van az összes iskolára. ahol a gyereklétszám nem éri el azt a szintet, hogy minimum 16-20 fős osztályokat lehessen létrehozni, ott 2-3 fős osztályok tanítására ne alkalmazzanak tanárokat, tehát az iskola intézménye ott fölösleges. majd a szomszéd vagy a kettővel odébblevő faluban megmarad az iskola, ahol lehet tanulni... középiskola sincs mindenhol. és hidd el, a falusi (inkább kisvárosi) gyerek, ha van is a településén középfokú oktatási intézmény, akkor is elmegy egy nagyobb városba, megyeszékhelyre középiskolába... ha kötelezőnek tartod az általános iskolák megtartását, akkor azt is kötelezőnek tarthatod, hogy középiskola, sőt egyetem is legyen mindenhol, és csak oda járhasson a gyerek... nyugodtan gondolkozz ilyen demagógiával önmagadról is (korlátozd magad hogy csak ésszerűtlen dolgokat csinálhatsz!), úgy majd rájössz, hogy értelmetlen. de amikor olyan dologról beszélsz, ami rajtad kívüláll (vagy azt hiszed, hogy rajtad kívüláll), akkor nagy a pofád... hát tartsák fenn, újítsák fel az összes iskolát, meg mellette csinálják mindazt amit te demagógan követelsz! de aztán nyújtsák be a számlát neked, aki ragaszkodik mindehhez, legalább a rádeső hányadot fizesd ki. aki viszont nem, azt hagyják békén. tiszta sor... ez a mindig másra mutogatás, a siránkozás, az egyértelmű kérdésekre adott értelmetlen reakciók, a gyerekes kötözködés, a fel nem kínált alternatívák (mondd el hogy mi hogyan lenne jobb, hogyan oldanád meg!) enyhénszólva jelentik a demagógiát. de inkább tudatlanságnak nevezném. netán egy bezárt falusi iskolában tanulnál? :)

kepregeny (törölt) 2008.08.16. 15:32:47

az én sulimat az orbán kormány idején zárták be...

pártkatona 2008.08.16. 21:44:03

kepregeny, ez egy picit sok. Elég lett volna mondjuk, hogy "a legjobb barátom suliját az Orbán kormány záratta be". Vigyázz a hitelesség látszatára, mert könnyen mulatságossá válik a többi "független" kommented is. Tudod, néha a kevesebb több.

anti-gyurcsanyahibas · http://anti-gyurcsanyahibas.blog.hu/ 2008.08.17. 09:23:23

lol, így hárítani :D hazug disznók vagytok, emiatt hiszitek azt hogy mindenki más is hazudik :D csak hogy még egy közhelyet eldurrantsunk :D

NAGY-MAGYARORSZÁG ÁLLAMPOLGÁRA 2008.08.18. 21:44:09

Anti-gyurcsányahibás!
Te tisztában vagy hogy magyarországon élsz,vagy tudatmódosító szereket szedsz?
Kétségbe lehet vonni józan ítélőképességedet a leírt hozzászólásaid alapján!
Neked istened az öszödi böszme?
Te a MASZOP (MSZP) olyan híve vagy aki kútba ugrik ha lendvai elvtársnő ezt adja ki ukázba?
Te fényezed otthon a lenin és kádár képeidet?
Te egyáltalán tisztában vagy az ország,a gazdaság,a társadalom siralmas helyzetével?
Te szemellenzőt viselsz,csak az ellenzék hibáit látod meg?
Te leszólod Orbán Viktort?
Te pénzt kapsz azért hogy az ország tönkretevőit isteníted,vagy ingyért felyted ki furcsa nézeteidet?
Te rokona vagy gyurcsánynak?
Néhány tény:
Az államadósságot kétszeresére növelték 2002 óta!
Szétverték az egészségügyi és mentő szolgálatot!
Évente jelentősen növelik az adókat!
Gyurcsány személyi kultuszt épít ki maga köré,állampártá szervezi a maszop-ot!
A korrukciót elfogadottá tette gyurcsány és bandája!
Üldözik a hazafias érzelmű magyarokat,s a hazafias jelképeinket!
Össze akarja a gyurcsány-rezsim ugrasztani a munkásokat va nyugdíjasokkal,a magyarokat a cigányokkal!
És még folytathatnám!
anti-gyurcsányahibás!
Csak sajnálkozni tudok rajtad,s szánlak!
De megbocsájtani nem tudom neked hogy a gyurcsány-diktatúra szekerét tolod!!!!
Légy igaz magyar ember!(vagy te kettős állampolgár vagy,mint oly sokan?)



süti beállítások módosítása