Képküldés

A matricákról készült fotókat kérjük küldjék el a gyurcsanyahibas@gmail.com e-mail címre!

Gyurcsány a hibás az egészségügy rossz állapotáért

2008.08.12. 11:00 - Gyurcsány a felelős

Az Országos Pszichiátriai és Neurológia Intézet (OPNI) előtt tartotta vasárnapi tiltakozó akcióját a "Gyurcsány a hibás!" akciócsoport. A fidelitasos fiatalok az épület előtt, transzparensükön hirdették, hogy az egészségügyi intézmény bezárásáért is Gyurcsány Ferenc tehető felelőssé.

Kérdő Zsuzsa, a Fidelitas alelnöke azt mondta, hogy akciójuk nyomán az országban egyre többen nevén nevezik a problémákat és azokat, akik ezekről tehetnek.

A "Gyurcsány a hibás" csoport azért szervezte vasárnapi akcióját az OPNI elé, mert ez egy szimbolikus épület: jelképezi mindazt, ami az egészségügyben történt az elmúlt időszakban. Az egyik oldalon hatalmas pénzkidobást lehet látni a kormány részéről, a másikon nagyon sok pénzhiányból adódó probléma kerül a felszínre. A kórházbezárás, a gyógyszerhiány, az ágyszámcsökkentés mindennapos problémává vált Magyarországon - mutatott rá Kérdő Zsuzsa.

Radnóti Ákos, a Fidelitas győri elnöke kijelentette: az egészségügyi reform kudarcba fulladt, egyre rosszabb az egészségügyi ellátás, egyre nehezebb helyzetbe kerülnek az egészségügyi dolgozók is. A múlt héten kezdett, Gyurcsány a hibás című kampány keretében eddig is nagyon sok visszajelzés érkezett az egészségügy rossz állapotáról - fűzte hozzá. Mint azt elmondta, számos olyan felvételt kaptak, ahol a matricát olyan egészségügyi intézmény falára ragasztották fel, mely a kormány intézkedésének esett áldozatul.

(fidesz.hu)

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://gyurcsanyahibas.blog.hu/api/trackback/id/tr25612002

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: scr888 ios version 2017.12.17. 19:42:19

Ota blackberry 8520 themes free - Nclex questions on pediatric nephrotic syndrome

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dannyrose 2008.08.12. 12:16:37

Az a vicces, hogy ezt a kampányt még a fidelitasosok is cikizik:

attreides · 3kerulet.fidelitas.hu 2008.08.04. 00:07:25
valóban nonszensz ez a kampány, jómagam el is határolódok :)

Csak annyit fűznék hozzá, hogy ez történik akkor amikor, webet sose látott emberek próbálnak marketing-elefántcsont-tornyukból leszólva végigsöpörni a blogszférán :D

Össze lehet hasonlítani, az ténylegesen általunk (bpfideltias) készített kampánnyal (szanjidotmagadra.blog.hu/), nem mondom hogy felér a szadeszes webmarketing csodákkal, de a mostanit kenterbe veri...

anti-gyurcsanyahibas · http://anti-gyurcsanyahibas.blog.hu/ 2008.08.12. 13:23:21

"Radnóti Ákos, a Fidelitas győri elnöke kijelentette"... ezekért a felvezető mondatokért imádom a fideszt! :D csak a lezárást hiányolom mindig, bár igaz is, kár leírni, annyira nyilvánvaló, "Tartalmas kijelentése miatt Radnóti Ákos is bekerült a történelembe"...

morus 2008.08.12. 14:43:17

Az ami az egészségügyben történt és történik az valóban felháborító. Az is kétségtelen, hogy mindez végső soron Gyurcsány felelőssége. Helyes, hogy a Fidelitas ez ellen tiltakozik. Ez a kampány egyébként szerintem, ha kellő következetességgel csinálják igen hatásos lehet (karaktergyilkosság). Ehhez képest némi fidelitasos belvillongás másodlagos. Mondjuk jellemző, hogy a politikusok már fiatalon is egymást fúrják.

antho 2008.08.12. 15:38:51

Egyetértek morus-szal. Ami az OPNI-val történt egyszerűen érthetetlen. Minden országnak van egy nemzeti pszichiátriai intézete, csak mi voltunk képesek felszámolni azt.
Apropó. Valahol hallottam, hogy a OPNI-ból szélnek eresztett gyógykezeltek minden nap délután 5-kor összegyűlnek találkozni a főbejárat előtt. Erről tud valaki valamit?

gyurcsányabűnös 2008.08.12. 16:57:11

Szerintem pont ez a lényege ennek a kampánynak!Ilyen problémákra, mint az OPNI vagy a Sportkórház több figyelmet szentelni!!!Mert egyesek eléggé negatívak ezzel a matricával kapcsolatban mégis célja a Gyurcsány-kormány hibáira való reflektálás!!!
Az ragassza rám az első anti-matricát, aki szerint minden rendben van!:)
A matrica ötlete jó!Látjuk a hatalmas károkat, amiket a baloldal már előre károgott!Egyébként a matrica ha rosszul téped is le vízzel lekaparható!
Sokak baja meg csak annyi, hogy az ő ötletüket nem kiséri ekkora figyelem!Erről pedig ők tehetnek!Ja és mielőtt elkezdik, hogy mekkora összegeket fektetnek ebbe a kampányba, először járjon utána a delikvens mennyibe kerül egy ilyen kinyomtatása!!!

Magyarsag · http://muveletiterulet.blog.hu/ 2008.08.12. 19:14:40

Elment az eszetek? Ezzel az egész elhibázott kampánnyal felmentitek az szdsz-t és az mszp-t.

Lazio 2008.08.12. 22:54:12

Aki Orbánt támadja, az a Fideszt támadja. Aki Gyurcsányt támadja, az az Mszpt támadja.
Gyurcsány kétségtelen sikere, hogy négy év alatt a baloldali Orbánná vált. Ezért azonban sületlenség azt állítani, hogy ha valaki Gyurcsányt támadja, az felmenti az Mszpt. Épp ellenkezőleg. Gyurcsány támadása a fentiek miatt ma a leghatásosabb eszköz az Mszp gyengítésére is. Gyurcsány csodafegyverből mára az egész baloldali hatalmi konglomerátum legsebezhetőbb pontjává vált.
Szerény véleményem szerint ezért a Fidelitas a lehető legjobb helyre céloz ezzel a kampánnyal.

pgsm 2008.08.13. 11:22:50

milyen érdekes hogy a baloldal mindig azt támadja ami sikeres...ilyen ez a "gyurcsány a hibás" figyelemfelkeltő akció is-az intézet bezárása pedig egy felelőtlen hatalaméhes kormány rombolásának egyik esete.

taxi43 2008.08.15. 09:57:48

HAJRÁ fiatalok! az országnak szüksége van egy új kormányra.az ötlet hogy gyurcsány hibáira világítsatok rá KIVÁLÓ.

tothmarci 2008.08.15. 10:42:01

anti-gyurcsanyahibas!miért nem írsz ide is?jött a főnök és leállított amikor meglátta mivel töltöd az időd?

már várom a következő eseményt ami téma lesz az oldalon.

anti-gyurcsanyahibas · http://anti-gyurcsanyahibas.blog.hu/ 2008.08.15. 12:04:25

írtam, te vakegér ;) ez a magatoknak generált "hír" ennyit érdemelt... lehet írok ilyet én is.

hír: kijelentettem, hogy a fidelitas egy nagy szar.

hírérték, je!

anti-gyurcsanyahibas · http://anti-gyurcsanyahibas.blog.hu/ 2008.08.16. 12:15:20

azt mondtátok holnaptól szép lesz
zöld lesz a fű és kék az ég
ingyenes lesz a doktor bácsi
tandíjmentes a bölcsesség

holnaptól majd én is jó leszek
holnaptól majd számíthatsz rám
holnaptól majd én leszek az embered
holnaptól tartom a jó nagy pofám

azt mondtátok holnaptól más lesz
nem robban fel a péklegény
boldog élet kis házunkban
mint egy színes képregény

holnaptól majd én is jó leszek
holnaptól majd számíthatsz rám
holnaptól majd én leszek az embered
holnaptól tartom a jó nagy pofám

azt mondtátok holnaptól jó lesz
nem lesz több füst és véradó
ingyen tej lesz az iskolákban
minden nap jön a télapó

holnaptól majd én is jó leszek
holnaptól majd számíthatsz rám
holnaptól majd én leszek az embered
holnaptól tartom a jó nagy pofám

de addig még játszom a négybetűs játékom
megzabálok még néhány narancsos kacsát
de addig még játszom és nincs más szándékom
átússzam háton a hattyúk tavát

(prosectura - holnaptól - 1999)

pgsm 2008.08.18. 09:26:27

jók az új óriásplakátok is!hajrá!

szem1974 2008.08.18. 11:10:44

Szerintem nem gyurcsány a hibás!
Te ,meg én meg mi, hogy megválasztottuk,elhittük, nem jártunk utána, aludtunk amikor figyelni kelett volna,tudtuk, hogy a mádiát világszerte mire használják a hatalmaskodók mégis elhittük a nyilvánvaló hazugságokat.Gyurcsány egy senki, egy nimand ,csak a jéghegy csúcsa, egy nulla,duplanulla, egy ingatlankereskedő, számára csak illegális területfoglalók vagyunk, nem számitunk.Gyurcsán csak az ostor vége, nem vagytok kiváncsiak kik állnak gyurcsány mögött?Akik sose szerepelnek a médiában, mert erre ott van a kiváló verbális tehettségge megáldott fletó?
Ne legyetek már ilyen naivak és vakok!Sajnálkozni könnyü,de gondolj bele:azt lopják el a szemed előtt, amiért anyád, apád,meg az ő apja annya dolgozott egész életén át.S ha nem vigyázunk,még milliók vére is hiába hulott,még a haza is odalehet, ha továbbra is becsapjuk magunkat, és nem vállaljuk fel a harcot akkor és amikor kell.

taxi43 2008.08.18. 22:16:02

anti gyurcsányahibás!még még még.lehet veled kéne reklámozni a higgadt racionális kultúrált baloldali bloggert...2010ben végre tuti a siker:)

ui.:remélem a mostani foltozgatás után megszűntetik a volumen-korlátot mert ez is csak pénzelvonás semmi más.

nandorzsolt 2008.08.19. 09:21:00

szem!valahol olvastam legkésőbb jövőre ep választáson el lehet küldeni gyurcsányt.akkor korrigálhatsz egy x-szel:)

HUN_MARTENS 2008.08.24. 16:12:30

Nemsokkal az OPNI (Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézet) bezárása után megszaporodtak a debil, inbecil emberek az utcákon.Nem zavaróak, sőt némely talán mosolyt keltő, mint pl az a kora reggel, mikor munkából hazamanat két "érdekes" nő beszélgetett a Moszkva Téren a 4es 6os villamos megállótáblánál.Közelebb menvén arra lettem figyelmes, hogy a két hölgy nem egymással, hanem mindkettő a táblával "beszéltek".
Bár mosolyt keltő, de nem hiszem hogy emberhez méltó eddigi "élőyük" bezárása, ahol szaksegítséget kaphattak...

HUN_MARTENS 2008.08.24. 16:39:19

OPNI.....hm.... véleményem szerint igencsak érdekes dolog is állhat a piszichiátriai ágyak ilyen rapid és radikális csökkenésének.
Jópár éve feltűnt egy úgynevezett SCIENTOLÓGIAI EGYHÁZ -nevén ismertté vált szervezet,cspoprtosulás, vagy a fene tudja, hogy mi lenne a pontos meghatározás, de hogy nem egyház, az biztos.
Mióta feltűnt azóta lobbizik a pszichiátria és a pszichiátriai intézetek ellen, mondván, hogy ők asokkal jobb gyógymódokat tudnak, az ilyen intézetekben embertelenül kezelik a betegeket, ergo cáfolják az orvostudományt.Talán nem árulok el nagy titkot, ha leírom, hogy a Scientológiai akármibe az SZDSZ és ezáltal az MSZP-SZDSZ koalíció keze rendesen benne van.
Tagjaik főleg a Blaha Lujza tér környékén hirdetik tanaikat, csábítanak helységükbe embereket -ingyenes IQ tesztírás címen.Szcientológiával és Dianetikával foglalkoznak....
Na nézzük csak : www.x-party.hu/konfl/adianetika2.html
www.dumaujvaros.hu/index.php?t=msg&goto=820141&#msg_820141


azt gondolom, hogy nem kell tovább feszegetni a kérdést.....a válasz véleményem szerint ebben van.

tothmarci 2008.08.25. 07:35:13

hun!ott a pont!kirakodó vásárt tart már 6 éve a kormány:akinek megtetszik valami viheti.ha haver akkor jutányos áron:(


süti beállítások módosítása