Képküldés

A matricákról készült fotókat kérjük küldjék el a gyurcsanyahibas@gmail.com e-mail címre!

Nem kicsit, nagyon…

2008.08.11. 16:23 - Gyurcsány a felelős

V. Zoltán képei Somogyországból:

Nem kicsit, nagyon…

Vasútreform (így görbüljek meg, ha hazudtam)

Pad - tizedannyi pénz városrehabilitációra

Parlagfű - több parlagfű, kevesebb allergia elleni gyógyszerár-támogatás

Szemét - Se EU kompatibilis környezetvédelmi törvény, se újrahasznosítás

A bejegyzés trackback címe:

https://gyurcsanyahibas.blog.hu/api/trackback/id/tr66610913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pgsm 2008.08.13. 11:29:03

a képeket látva eszembe jut a 2006. év mondása.gyurcsány elk@rta az országot!nem kicsit nagyon!

taxi43 2008.08.15. 10:01:00

"50%-kal csökkentjük a parlagfüves területeket"
a szám stimmel csak a gazdasági növekedés csökkent ennyivel és nem a parlagfüves területek nagysága.

anti-gyurcsanyahibas · http://anti-gyurcsanyahibas.blog.hu/ 2008.08.15. 15:17:52

jogszabályt kérek! kinek a kötelessége kiirtani azt a parlagfüvet? jelentsd fel, ha nem tette meg, akárki is az!

nandorzsolt 2008.08.19. 09:22:15

soha nem volt ekkora a fertőzött területek száma mint az idei nyáron.köszönhető mindez a kormány szakértelmének. nem ezt ígérték!

Monsieur Csirke/Csirke Úr/Cs.A.K. 2008.08.21. 13:56:46

Egy kis botanika.Az nem parlagfű.Az biza vadkender.Nem kábítószer,hanem gyom.

Roland25 2008.08.24. 17:03:19

Kedves Blogolók!

Idevetődtem, gondoltam beleolvasok az írásaitokba, meg magába a blogba.
Szép mondhatom.
Ehhez van eszetek, szidni a rendszert, hogy itt minden rossz, és minden MSZP-s alávaló gazemeber, stb.
Mindegyikőtök csak azt tudja szajkózni, hogy Gyurcsány a gonosz-pityu itt!
Ne zárjanak be -kihasználatlan- iskolákat, korházakat, fordítsanak több pénzt erre vagy arra! Te jó ég a szocialimus, a gondoskodó állam már NINCS! Emeberek volt egy rendszerváltás! Ma már mindenkinek magáról kell gondoskodnia és nem az államtól várnia a segítséget! Pont azért tartunk ott, ahol, mert az állam újraelosztó szerepe nemhogy csökkent volna, hanem szinte nőtt!
10 Millió emberből 2,5 Millió fizet ténylegesen adót! Az Ő pénzükről beszéltek (költenétek el), amikor azt mondjátok hogy fordítson az állam erre vagy arra!
Ma mármindenki tudja, hogy ahhoz hogy újra az élmezőnybe kerüljön az ország, a kiádásokat (szociális és egyéb) drasztikusan csökkenteni kellene (ahogy azt annak idején Fico-ék megtették!) Nálunk egy ilyen lépés esetén pont Ti rohantok az utcára tünteni meg balhézni!
El kellene gondolkodnotok, mélyen magatokba néznetek és talán rájönnétek, hogy mit is kellene tenni ebben az országban...vagy lehet tünteni meg kocsikat gyújtogatni!
Roland25

Roland25 2008.08.25. 20:47:15

Kedves Blogolók!

Jó lenne ha ezek a habzó szájjal csattogtató fideszesek ill. hangadóik nem állítanák ilyen elképesztő zöldségeket! Ilyet értelmes ember nem mond! Ennyi belemagyarázós sületlenséget!
Innen üzenem a hangaskodóknak: a szocialzmusnak 20 éve vége! A gondoskodó állam, mint fogalom megszünt! Az öngondoskodás lépett a helyébe! Nem tud és nem is szabad az államnak mindig mindent megoldania!
Tisztelt társadalom:
Sok a szemét mindhol? Ne hordják illegális lerakóba! Igen, sajnos nem válik köddé az alkonyatkor az erdőbe borogatott sitt!
Sok a parlagfű?
A telektulajdonos végja le! (azért azt ne mondják már, hogy minden parlagfüves terület a Gyurcsányé!
Halálos kimenetelű balestet okoz egy 17éves?
Nem a törvények, és szabályok rosszak! Esetleg a kedves szülőknek nem kellene gigantikus lóerejű szekereket a kis gyermekük alá tenni!
Gyengén teljesített az olimpiai csapat? Ezért is a kormány a hibás? Nem volt elég pénz? Azért 3 db ezüstéremért 56 Mft szerintem nem rossz fizetés (+6Mft Demjántól) Szrintem meg volt a kellő ösztönzés. Esteleg a NOB elnök nem kíván magába nézni, hogy tán-talán Őt is terhelheti a felelősség!
STB...
Kedves honfitársak!
Nem vagyok egy eltökélt MSZP-s, de a zsigeri tiltakozás mögé bújó hülyéket elitélem!
Ideje lenne elgondolkodni, és reálisan megítélni a dolgokat!

Roland25

Vincenzo90 2008.08.26. 19:53:28

1.Reálisan megítélni a dolgokat...

Megfogadom a tanácsodat. A realitás az, hogy ezek semmihez sem értenek, és a gazdaságpolitika, amit folytatnak, az csődbe viszi/vitte az országot. Aki olyan hülye, hogy itt kommentekben fröcsög, az nézze meg a kincstári jelentéseket, vagy egyszerűen nézze meg, miért mentette föl GY.F. annak idején Drazsét pénzügyminiszteri posztjáról... ElQrnak, hazudnak, ez minden, amire képesek. A Fidesz kormányt is útálta mindenki, mégis klasszisokkal jobban teljesítettek.

2.A bejegyzéshez, és anti-gyurcsányahibásnak!

A parlagfűírtás annak a kötelessége, akinek a telkén van a parlagfű. Csakhogy a nem kezelt földek nagy része állami tulajdon, nézni kéne néha parlamenti közvetítéseket, tanulságos. Abból az is kiderül, hogy mért van itt vadkender a képen. Kedves Gy.P.... bocs, Gy.F. barátotok keverte össze ugyanis, mikor kérdőre vonták a kormányt, hogy mért nem tesz semmit. Szóval botanikailag is hülye. Ide kapcsolódik: ennek az autista pingvinnek valaki találja már meg a jó oldalát! az ilyenek valamiben -általában matematikában- különösen jók, de ez csak hazudni tud, meg lopni, csalni...

Vincenzo90 2008.08.26. 20:05:00

3. a gondoskodó állam és az iskolák

A gondoskodó állam jóval régebbi a szocializmusnál, és érdekes, hogy fejlett országokban működik szocializmus nélkül. Csak egy jó kormány kell hozzá, meg némi értelmes ember, de mit várjunk, ha Néphazugság, meg RTLklub-féle szennycsatornák a szennyel tömik a gyermekek fejét, az ORTT meg majdhogynem tapsol nekik. A kórházak kihasználatlanul? Hol élsz te? A bezárások előtt is voltak emberek, akiknek folyosón jutott hely, és azóta olyanok is vannak, akik befizették a TB-jüket becsületesen, de mire a legközelebbi kórházba érnek, már mind1. Nézzük pl. a móri kórházat... pár éve lett felújítva. Ha kell is megszorítás, ésszel, nem úgy, hogy egy tehetségtelen barom, aki nem szakértő, ír két oldal marhaságot, meg rábök három helyen a térképre. Az iskolákkal nagyjából ugyanez a helyzet.

Elmesélek egy mesét, remélem felfogod majd. Klebersberg Kuno (hu.wikipedia.org/wiki/Klebelsberg_Kunó) annak idején minden kis szar faluba rakott iskolát. Tudta, hogy az állam jövője ebben rejlik. Azóta a szocializmus, és a mai rendszer szépen átalakították, majd leépítették az ő rendszerét. A finneket kérdezték egyszer, hogy Finnországnak mitől olyan jó, és mért olyan színvonalas az oktatás, hogy csinálják? Mi volt a válasz? "Megkerestük a világ legjobb oktatási rendszerét, és egy-az-egyben átvettük." Ez volt a Klebelsberg Kuno-féle rendszer, amit mi most tönkreteszünk. Érdekes, a finnek fenn tudják tartani, mert felfogják, hogy ebben van a jövő...


süti beállítások módosítása