Képküldés

A matricákról készült fotókat kérjük küldjék el a gyurcsanyahibas@gmail.com e-mail címre!

Üdvözlet a Balatonról!

2008.08.09. 11:00 - Gyurcsány a felelős

Boti írt nekünk:

Üdvözlet a Balatonról!

Néhány kép a Balatonszauruszról, Magyarország egyik legértelmetlenebb beruházásáról. 70 milliárd forintból völgyhíd Kőröshegyen két dombocska közé. Muhaha. Nevetnék, ha nem lenne végtelenül szomorú.

Üdv: Boti

A bejegyzés trackback címe:

https://gyurcsanyahibas.blog.hu/api/trackback/id/tr94607838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2008.08.09. 21:11:42

Egyébként szép. Mármint a völgyhíd. És nem úr aki nem herdál.

morus 2008.08.10. 21:35:51

Egyfelől ocsmány. (Mondjuk Tihany felől.) Másfelől arcátlanul drága. Az úr pedig legfeljebb a sajátját herdálja, ha egyáltalán. Gyurcsány viszont az én pénzemet. Nem kicsit, nagyon.

antho 2008.08.11. 12:52:36

Az építmény jól jelképezi a mai Magyarországot.

taxi43 2008.08.15. 10:03:58

egyszerre van pénzszűke és pazarlás. mit gondoltok az m6-os miért kerül kilóméterenként 5(!!!) milliárdba...
mert kell a pénz a hazugságuk terjesztésére

anti-gyurcsanyahibas · http://anti-gyurcsanyahibas.blog.hu/ 2008.08.15. 15:15:23

taxi, azt hogyan terjesztik? neked fizetnek, hogy elhiggy valamit? nem értelek. te ingyen hazudsz. vagy még neked fizetnek érte... :) de állításod szerint a hazugság terjesztése kerül sokba, kilométerenkét 5 milliárdba. :) na mindegy.

ahhoz mit szólsz, ha felvetem, hogy nem ez volt az elsőszámú nyomvonal? és nem csak az adott autópályára kell gondolni, nem csak erre a szakaszra. nézd meg mióta tökölnek az m0-ssal... gyurcsány miatt? hát nem. a "zöldek" miatt. a fidesz akciócsoportja az összes reális megoldást megtámadta ilyen-olyan "környezetvédelmi" indokkal... most ezért épül (omlik be) alagút is, ezért kell 2 hidat építeni egy helyett, amik a semmibe vezetnek, stb... már megint ki a hibás?

Dovasz 2008.08.18. 10:03:10

anti-gyurcsányahibás, taxi43, utánanéztetek valaha is annak, hogy egy autópálya mennyi ideig épül? Könnyű rámondani mindenre/mindenkire, hogy az ő hibája, a zöldek akkor is tüntettek, amikor a Fidesz volt, tehát nem hiszem, hogy az ő aktivistáik. Egy-egy autópálya megépítése adott esetben két-három kormányt is "megél", mire elkészül. Arról, hogy mi mennyibe kerül, először utána kellne nézni. Én vettem a fáradtságot és utánanéztem. Az az 5 milliárd jó 2-2.5-nek is. Ezzel persze nem azt mondom, hogy ez nem drága, sőt! Persze ne feledkezzünk meg arról sem, hogy a mindenkori kormánynak komoly befolyása van erre. Akárki akármit mond az MSZP válságba sodorta az amúgy is gyengélkedő országot az elmúlt 6 évben! A saját bőrömön érzem, hogy egyre szarabb a helyzet, olyan szintű a drágulás, hogy szinte nem lehet követni, de nem is ez a baj, hanem az, hogy emellé a fizetések kevesek, illetve, hogy sok a teher az adózókon. Nem csoda, hogy a kb. 3-4 millió aktív dolgozóból alig a fele van bejelentve, az is lehetőleg minimálbérre. Ha arra gondolok, hogy a fizetésem fele az államé, amit ráadásul sokszor csak elherdál, én is felháborodok. Állandóan csak az újabb és újabb terhek, enyhülésre nincs esély. Azokat a pénzeket, amiket az elmúlt 18 évben elszórtak/elloptak, ne rajtunk húzzák be, fizzesék meg ők! Miért van az, hogyha valami jól működik más országban, akkor nekünk homolk egyenest az ellenkezőjét kell tenni? Gondolok itt az adók enyhítésére. Szlovákia csökkentette az adóterheket, láss csodát, nem csökkent, hanem nőtt az állam bevétele. Miért? Mert nőtt az emberek vásárló ereje, ami nem más, mint ÁFA bevétel, plussz azoknak egy része akik eddig nem voltak bejelentve, be lettek, illetve azok, akik nem annyival voltak bejelentve, azoknak is egy része a teljes összeggel lettek bejelentve. Csökkentsék le itt is és utána keményítsenek be az adóhivatalnál rohadtul. Ma Magyarországon a minimálbér nem elegendő a minimális megélhetési szinthez! Olyanok határozzák meg a minimálbért és a nyugdíjakat, akiknek sose fájt/fog fájni emiatt a feje, sose kellett minimálbérből vagy kisnyugdíjasi nyugdíjból megélniük. Azoknak az embereknek ott fenn, párttól függetlenül, legalább 3-4 évet kéne élniük a legnehezebb körülmények között, hogy megfontolt, értelmes döntést tudjanak hozni ilyen téren! Olyanok, mint a kisebbségi önkörmányzatok legnagyobb szónokai, járassák a kislányukat olyan iskolába, ahol lehet, hogy egyszer úgy jön haza, hogy megerőszakolták! Lakjon a legnagyobb putri közepén! Utána pofázzon! Addig kussoljon!

tothmarci 2008.08.25. 07:33:14

70 milliárdból hány lélegeztetőgépet vagy inkubátort lehetett volna venni? az legalább megérné.

taxi43 2008.08.25. 09:48:20

hol van nyakó és a többi cimborája hogy számonkérjék a pazarlást?

HungaryProContra 2008.08.29. 07:29:33

nektek semmi se jó bármit lehet itt csinálni az adócsökkentés se fogjátok megszavazni hülyék

dc33 2008.08.29. 08:58:22

ledtel,
Jövedéki adó emelés, természetbeni juttatások adómentességének eltörlése, gázáremelés, stb. csak pár dolog amit mostanában jelentettek be. A többit majd még ezután szép csendben adagolják. Ezekre gondolsz? Nem lehetsz ennyire naiv. Ez a hetedik adócsökkentési csomag, a korábbi hat már megbukott.

police 2008.08.29. 12:53:00

és miért bukot meg? mert a Kurva fidesz nem szavazta meg nemigaz hogy akármit csinál a kormány az nem jó csak amit a fidesz mond! áljanak össze ne csak keresztbe tegyenek az elenzéknek nem az a feladata hogy a kormányt megbuktasa hanem hogy támogasa a fidesz csak azt mondja semmi nem jó kamú de ök se mondtak még semmi konkrétumot! hogy milene a jó

dc33 2008.08.29. 18:41:02

Ja, fidesz kormányoz már 10 éve. Egyszerű többséggel lehet ezeket a törvényeket megszavazni. Mszp az utánfutóval mindet megszavazta, egy ellenzéki indítványt sem fogadott el. Gondolkozz. Nem véletlenül van ennyi szép rendőrvicc.


süti beállítások módosítása