Képküldés

A matricákról készült fotókat kérjük küldjék el a gyurcsanyahibas@gmail.com e-mail címre!

Szigeti veszedelem

2008.08.21. 10:45 - Gyurcsány a felelős

N. László küldte a képeket Csepelről.  

Csepelről küldök pár képet ami itt is jelképezi a Gyucsány kormány áldásos tevékenységét. A kb. 200.000 fős Csepel szigeten található egyetlen kórházban az aktív ágyakat megszüntették, nem gondolva arra, hogy Csepelről sürgős esetben csak két hídon lehet kijutni. Egyik híd lezárása esetén teljes a káosz, mert a másik is bedugul. Legutóbb a ferencvárosi bombariadó esetén lehetett ezt megtapasztalni. Szerintem Kolonicsnak is több esélye lett volna ha rosszulléte esetén Csepelen is található egy mentő. A csepeli gerincút pedig a sokadik ígéret ellenére is még mindig romokban hever.
 
Üdv:
N. László 

Weiss Manfréd kórházból elfekvő

Még Gyurcsány is beígérte 2006-ra

A bejegyzés trackback címe:

https://gyurcsanyahibas.blog.hu/api/trackback/id/tr41625688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pártkatona 2008.08.21. 11:25:10

Lerohasztják a kórházat, és nincs gerincút, a vg híre szerint viszont Gyurcsány munkásokkal és ápolónőkkel nézte a tüzijátékot.
www.fn.hu/belfold/20080820/gyurcsany_munkasokkal_nezi_tuzijatekot/
Isten hozott mindenkit a 80-as években. Mi ez, ha nem maga az épülő szocializmus?

pgsm 2008.08.21. 13:10:23

ez a rothadó szocializmus...
a csepeli kórház bezárása miatt már számtalan ember vesztette életét mert nem jutott időben orvosi ellátáshoz.

Emiceha 2008.08.21. 13:45:44

Nem hiszem el, hogy ez az oldal komoly. Több okból sem. Egyrészt mert rámutat egy csomó javítani való dologra, anomáliára, igazságtalanságra és hazugságra, de nem tesz mellé semmit. Se egy javaslat, se egy bátorító, inspiráló szó, eredmény, pozitívum. Pocskondiázik. De rendben van, magyarok vagyunk, és mostanság ebben látszik meg leginkább nemzeti hovatartozásunk érvényre juttatása, hát pocskondiázzunk, és mutogassunk másokra két ujjal. Az a legkönnyebb. Gyurcsány a hibás. Nem Te, nem mi, akik szavaztunk, akik nem teszünk _semmit_, csak matricát ragasztgatunk és pocskondiázunk. Nem, nem mi, hanem ő. És persze azzal, ha ő elmegy, megoldódik minden. Ne haragudjatok, de ez a hozzáállás gyerekes, kicsinyes, szánalmas és nevetséges. A legszomorúbb a történetetekben, hogy igazatok van, amikor elégedetlenek vagytok, de csapkodtok a pocsolyában, egymásra mutogattok, és közben észre sem veszitek, hogy hiába tűnik a pocsolyából nézve a probléma tetejének Gyurcsány, valójában sokkal magasabban kell keresni az utálnivalót, az eltávolítani valót. Semmilyen más miniszterelnökkel sem megyünk semmire.

Jó zsörtölődést, de inkább figyeljetek is, ne csak nézzetek.

okostojgli (törölt) 2008.08.21. 14:24:36

Ha ezek a tetves komcsik végre eltakarodnak a hatalomból, nem lesz segély amit csak úgy kifeztnek a mi pénzünkből, nem lesz olyan, hogy az ellenzék mondja meg kell-e gumigyár a városba vagy sem, meg nem lesznek olyan komcsi marhaságok mint a 13. havi nyugdíj.

Még szerencse, hogy a főkomcsi Thürmer nem nyitotta ki a száját márc. 9. alkalmából, mert még azt hihette volna Il Ferro népe, hogy ő lett a Fidesz elnöke.

Nem is értem Viktorka miért tojt be az Őszödi Beszéd hallatán (vélhetőleg a tusnádfürdői kirándulás környékén) azt gondolva, hogy ha ezek tized annyira komolyan gondolják a reformokat mint ahogy az a Feri gyerek előadja, - Mikola után szabadon - mi leszünk húsz évre elintézve.

tothmarci 2008.08.21. 15:53:33

a megoldásról szól a kampány:gyurcsánynak mennie kell.

Lazio 2008.08.21. 18:10:31

Nem nagyon lehet nem egyetérteni tothmarcival, bizony az ősi bölcsesség is úgy tartja, hogy még a leghosszabb út is az első lépés megtételével kezdődik. Az első szükséges lépés ma Gyurcsány lelépése. És ez kifejezetten konstruktív javaslat! Biztos vagyok benne, hogy mára már szoci politikustársainak jórésze is egyetértene ezzel. Sőt, ugyanők azt is gondolják, hogy Gyurcsány hibájából jutott a pártjuk arra a katasztrofális mélypontra, ahová jutott.

taxi43 2008.08.22. 10:09:17

...hova lett a pénz észak-csepel eladásából
se gerincút se kórház se kormány se felelős miniszterelnök.persze ezekért sem gyurcsány a hibás.

Roland25 2008.08.25. 20:44:29

Kedves Blogolók!

Jó lenne ha ezek a habzó szájjal csattogtató fideszesek ill. hangadóik nem állítanának ilyen elképesztő zöldségeket! Ilyet értelmes ember nem mond! Ennyi belemagyarázós sületlenséget!
Innen üzenem a hangaskodóknak: a szocialzmusnak 20 éve vége! A gondoskodó állam, mint fogalom megszünt! Az öngondoskodás lépett a helyébe! Nem tud és nem is szabad az államnak mindig mindent megoldania!
Tisztelt társadalom:
Sok a szemét mindhol? Ne hordják illegális lerakóba! Igen, sajnos nem válik köddé az alkonyatkor az erdőbe borogatott sitt!
Sok a parlagfű?
A telektulajdonos végja le! (azért azt ne mondják már, hogy minden parlagfüves terület a Gyurcsányé!
Halálos kimenetelű balestet okoz egy 17éves?
Nem a törvények, és szabályok rosszak! Esetleg a kedves szülőknek nem kellene gigantikus lóerejű szekereket a kis gyermekük alá tenni!
Gyengén teljesített az olimpiai csapat? Ezért is a kormány a hibás? Nem volt elég pénz? Azért 3 db ezüstéremért 56 Mft szerintem nem rossz fizetés (+6Mft Demjántól) Szrintem meg volt a kellő ösztönzés. Esteleg a NOB elnök nem kíván magába nézni, hogy tán-talán Őt is terhelheti a felelősség!
STB...
Kedves honfitársak!
Nem vagyok egy eltökélt MSZP-s, de a zsigeri tiltakozás mögé bújó hülyéket elitélem!
Ideje lenne elgondolkodni, és reálisan megítélni a dolgokat!

Roland25

nandorzsolt 2008.08.25. 21:45:03

roland!
nyilván nem ismered a mondást ezért hadd emlékeztesselek:
"a fejétől bűzlik a hal"
magyarország jobb lenne gyurcsány nélkül

Th1$ 2008.08.26. 14:49:05

Kedves Zsolt!

Mi történne, ha most Gyurcsány lemondana?

Megépülne a gerincút?
Több olimpia aranyunk lenne? (ezzel kapcsolatban annyit mondanék, hogy komolyan, hihetetlen Magyarország és a az emberek! Hát hagyjátok már békén "szegény" olimpikonjainkat! Nem bántani kell őket, hanem büszkének lenni arra, amit elértek! Büszkének lenni arra, hogy Cseh Laci megszorongatta az amerikaiakat, büszkének lenni arra, hogy a vízilabdázóink először az olimpiák történetében zsinorban harmadszor aranyérmesek és ez már a 9. , ha jól tudom! Vajda Attilára, aki leverte a mezőnyt és a többiekre! Nem csak az érmesekre! Mindenkire aki ott volt! Mindenkire büszkének kell lennünk, mert Ők minket képviseltek ott kint! Minket! Magyarországot! És nagyon jól teljesítettek és mindent megtettek a sikerért! Inkább biztassuk őket, hogy csak így tovább lányok, fiúk! Ne mindenhonnan az folyjon már, hogy rossz az eredmény, amit elértünk! Ha egyetlen érmet sem szereztek volna, akkor is a legbüszkébbnek kellene rájuk lennünk, mert megmutatták a Világnak, hogy igenis, mi is itt vagyunk és odatesszük magunkat! Ezen gondolkozzon el, aki eddig másképp gondolta!)
Felvirágozna a gazdaság?
Új befektetők jönnének Magyarországra?
stb., st.b, stb. Mindez azért, mert egy ember elment?
Nem hiszem...

Egyébként a FIDESZ szerintetek mit tenne? Csökkentené az adót, miközben növelné a támogatásokat mindenre? Miből? Miből? Miből? (nem tudom volt-e erről nyilatkozat. Nem állítom, hogy ilyet mondtak, de azt állítom, hogy nagyon sokan azt gondolják, hogy ez lesz!)
Gazdasági tervezet kell ide! Nem az hogy mindenki csak beszéljen! Számok és tények kellenek!!! Ideje lenne belátni azt, hogy ezek csak kampányszövegek.

Itt egy cikk erről is:

vg.hu/index.php?apps=cikk&cikk=226687

Ezt a részt kiemelném:
"3. a közvélemény felkészítését a várható megszorításokra."

Hoppp..., megszórítások? Ha más csinálja akkor nem jó, de ők is ezt tervezik?
Ha ők is ezt szeretnék, de eddig mindezt megakadályozták, akkor felmerül bennem a kérdés, hogy kinek a hibája is ez a helyzet, ami most van? Továbbá, hogy, ha ők azt tervezik, amit eddig elleneztek, akkor a szavazóikat nem vezették félre kicsit? Ha erről van szó, akkor nem hagytak mindenkit cserben azzal, hogy 4 évig nem hagyták véghezvinni azt, amit ők is meg szeretnének tenni?

És ezek még csak a felmerülő kérdések.

Thi$


süti beállítások módosítása