Képküldés

A matricákról készült fotókat kérjük küldjék el a gyurcsanyahibas@gmail.com e-mail címre!

Postapalota

2008.09.09. 16:02 - Gyurcsány a felelős

Anikó küldte nekünk a fotót.

A kép a budapesti postapalotáról készült. Az állami cég az ingatlant eladta. Az osztrák Die Presse című napilap is foglakozott az eladás körülményeivel. Bővebb információ itt olvasható.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gyurcsanyahibas.blog.hu/api/trackback/id/tr74655660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KissJuhászBéla 2008.09.09. 17:31:44

Lájtiba megjegyezném, egy blogolónak sincs pénze óriásplakátkampányra:D:D Magyarán sponsored by kicsoda?

Amint látom nem is túl sikeres az oldal, több száz kommentre és érdekes postokra számítottam, ehelyett arcomba basszátok a jómagyar önsajnálatot. Ezért elég lemenni a sarki kocsmába, nem kell hozzá blog. Úgy talán érdekes lett volna, ha az elmúlt 15 év összes sumákságát megpróbáljátok felsorolni, de így csak a mérges nyugdíjasok és a vadparaszt szittyák szopják be a kampányszöveget.

Aki pedig azt tervezi, hogy valamely jelenlegi parlamenti pártra teszi le a voksát ugyanolyan birka mint a másik oldal.

Se MSZP se FIDESZ ennyi. 20 éve szopatnak mindenkit ti meg rájuk szavaztok és azon vitatkoztok, melyik kúrta el? A magyar nép a hibás, hogy még mindig azt hiszi, hogy a szar és a fos között érdemes választani. Talán ha nulla szavazatot kapnának és 2 pártnál (a láncos kutyák ugyanoda számítanak) több lenne a parlamentben úgy lehetne érdemi vitát folytatni. Így sajnos az egész egy nevetséges komédia minden oldalról. A nép meg beszopja. Szörnyű és szomorú dolog ez.

Gyertek szavazzatok rám, veszünk neked is sztereómagnót, lesz neked is jetszkíd, sztereómagnó kell vagy nem?

És különben is szerintem Kissné Rokolyási Mária tehet az ország nyomoráról, tudjátok hány háztartásból lopta el a cukrot mint takarítónő? Koncoljuk fel és jobb lesz a sorsunk.

oh-my-god-ilyen-nincs 2008.09.11. 21:57:38

És különben is szerintem Kissné Rokolyási Mária tehet az ország nyomoráról, tudjátok hány háztartásból lopta el a cukrot mint takarítónő? Koncoljuk fel és jobb lesz a sorsunk.

oh-my-god-ilyen-nincs 2008.09.11. 21:58:17

a fele komment ment csak el. annyit akartam írni, h tök igaza van ennek a bekezdésnek


süti beállítások módosítása