Képküldés

A matricákról készült fotókat kérjük küldjék el a gyurcsanyahibas@gmail.com e-mail címre!

Korrupedia

2008.08.26. 11:00 - Gyurcsány a felelős

N. Lászlótól kaptuk a levelet.

Ez egy szép gyűjtemény, amely Gyurcsány Ferenc és kormánya közreműködése nélkül nem jöhetett volna létre.


Aki többre is kíváncsi ide vagy a képre kattintva böngészhet.

A bejegyzés trackback címe:

https://gyurcsanyahibas.blog.hu/api/trackback/id/tr49631829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

b4ndee · http://mosltyharmless.blogspot.com 2008.08.26. 13:41:38

amikor ilyen blogokat talalok mindig elfog az irigyseg, hogy masoknak mennyi folosleges ideje es penze van. csak igy tovabb, a jolmegmondastol biztos jobb lesz az orszag.

amugy hetvegen vegre eljutottam pecazni, es vegig esett az eso. szerintem a gyurcsany a hibas, megerne egy kulon postot ;

Th1$ 2008.08.26. 13:53:24

Szia!

Egyébként a linken szereplő cikkek között van olyan is, ami nem kizárólag a Gyurcsány-kormány ideje alatt történt. Szóval...

Horgászás:
Pecabotra matrica, fotó és azonnal jöhet a kép :)

Thi$

erdei 2008.08.26. 15:31:55

bármely nyugat-európai ország kormánya a korrupediaban felsorolt ügyek tizedébe belebukott volna. az pedig nyilvánvalóan nem maradhatna kormányfő, aki a saját cégének kivételes eljárásban kedvezményes árú áramot intéztet el az egyik miniszterével. itt azonban ez senkit sem zavar. erről ennyit.

ACABkeflen 2008.08.26. 15:59:38

Minek maradjon egy olyan ember a kormány élén aki hazudik lop és csal...bár mindegyik ezt csinálja kéne egy normális tisztogatás az egész parlamentben aztán kell elkezdeni rendet rakni az országban(nem állami tulajdonok szándékos csődbe juttatásával) nah enniy voltam

A.C.A.B.

Th1$ 2008.08.26. 16:00:29

Korrupció nem hinném, hogy csak a Gyurcsány-kormány ideje alatt van/ volt Magyarországon, de a többiről a korrupedia mintha nem venne tudomást...

Azonban erről nem tudunk tényeket, sőt, arról sem, hogy ez más kormányok ideje alatt volt nagyobb, vagy most.

Ezzel mindig volt gond és valószínűleg lesz is, de legalább elkezdtek intézkedéseket tenni annak érdekében, hogy ne legyen, hogy csökkentsék!

Tényeknek kell hinni, nem másnak!

Thi$

Th1$ 2008.08.26. 16:02:30

Szia ACABkeflen!

Jól látod a helyzetet. A korrupció nem egy ember bűne és nem is egy ember leváltására van szükség ahhoz, hogy meg lehessen oldani.

Thi$

Lazio 2008.08.26. 16:06:57

Thi$, ez a duma egészen szánalmasra sikeredett. Normális ember ilyen görcsösen szerecsenmosdató szöveget nem tud leírni.
"Ezzel mindig volt gond és valószínűleg lesz is, de legalább elkezdtek intézkedéseket tenni annak érdekében, hogy ne legyen, hogy csökkentsék!"
Hát ez olyan, mint egy kormányszóvivői a 200 milliós honlapról.
Meg ne tudjam, hogy te valójában a Daróczi Dávid vagy, és az én pénzemből kommentelsz itt munkaidő alatt!

Th1$ 2008.08.26. 16:09:40

Ja..., kicsit közhelyes lett, de akkor is így van!

Egyébként a korrupedia-t jó ötletnek tartom. Jó tudni az ilyeneket, meg objektívabban látni a dolgokat, de pont ezért nem csak az egyik oldalról kellene írni, hanem mutatni kellene a másik oldalt is ;)

Thi$

Lazio 2008.08.26. 16:40:15

Thi$, nagyon óvatosan reagálgatsz. Gyanús vagy nekem, mert ez is olyan miniszterelnöki hivatali módon ravasz hozzászólásra sikeredett. Olyan túlzottan függettlenkedőre. "Jó tudni az ilyeneket, meg objektívabban látni a dolgokat" Tudod, ezek olyan mesterkélt mondatok, nem elég életszerűek. Hát nyilván a hivatalnok lét rányomja az ember stílusára a bélyegét.

Th1$ 2008.08.26. 16:52:42

Nyilván érvelj csak ezzel.

Látom egy olyan emberrel aki egy kicsit ért ehhez, vagy utánaolvas a dolgoknak már nem olyan poén vitatkozni ugye?
Igazad van! Így már egy fokkal nehezebb beetetni bárkivel is valamit.

Egyébként meg felesleges ezzel jönnöd. Azoknak, amiket én írok, azoknak hivatalos oldalakon mindenki utána tud olvasni. Be van linkelve mindenhová minden arról, amit mondtam.

Ezeket látva egy fokkal tisztábban látva döntheti el mindenki, hogy mi is az igazság és, hogy ki is a hibás.

Veled ellentétben én nem elferdíteni szeretném a tényeket, hanem megmutatni, azokat teljes valójukban, ha jobb, ha bal oldali. Kár, hogy ez Neked nem így megy megy és amint valaki olyannal találkozol, aki utánaolvas bárminek is egyből jössz ezzel a szövegeddel, ahelyett, hogy belátnád a dolgokat, vagy a saját véleményedet elmondanád róluk.

Én is mondhatném, hogy na Te meg biztos a FIDESZ egyik fizetett embere vagy, akinek az az érdeke, hogy "sötétségben" tartsa a "népet", nagyon drámai jelzőkkel élve. Hát gratulálok.
Te pont azok közé tartozol, akik semmi mást nem tudnak, csak vádaskodni!

Thi$

N.Tomi 2008.08.26. 19:42:20

kedves Thi$, őszintén fogalmam sincs, hogy mire gondolsz akkor, amikor azt mondod, hogy ez a kormány intézkedéseket tett a korrupció csökkentésére. nagyon elkötelezett szocialista lehetsz, ha ilyeneket írsz. én a magam részéről rabláncon vezetett szocialista politikusra emlékszem, de korrupció ellenes hatékony lépésre egyre sem.

Th1$ 2008.08.26. 19:59:02

Kedves N.Tomi. Kérlek ezt olvasd el:

www.privatbankar.hu/html/cikk/cikk.php?kommentar=24424

Azért nem én írom le ezeket, mert így talán több hitele van a dolognak. (és ezek tények)

Thi$

morus 2008.08.26. 20:33:08

Októbertől Zuschlag-per. Jó szórakozást mindenkinek! Csak ki ne derüljön, hogy Gyurcsány volt a hibás. :)

kovacstamas 2008.08.27. 08:45:23

üdv mindenkinek!szuper az oldal!na végre - hajrá fiatalok és hajrá fidesz!

dc33 2008.08.27. 09:28:35

Kedves This,

Érdekes, másik blogon azzal kezdted, hogy kell az összefogás, megegyezés, megoldások keresése. Dobálod a sarat össze vissza, középen állónak mondod magad és a végén mégiscsak végsőkig véded a szent tehenet, gyurcsány ferencet. Jó lenne ha nyíltan felvállalnátok magatokat és nem sunnyognátok ezzel a középen állok dumával.

Th1$ 2008.08.27. 10:29:31

Kedves dc33!

Nem én szerkesztettem ezt az oldalt és tudtommal eddig nem mondtam sehol olyat senkire, ami sárdobálásnak lenne nevezhető. (mellesleg az összefogásról itt is írtam, ezen a blog-on)

Kérlek ne gyanusíts olyannal, amit nem követtem el, mert én sehol nem állítottam semmi olyasmit, ami sárdobálásnak lenne nevezhető. Még csak nem is mondtam véleményt sem a FIDESZ-ről, sem erről az oldalról, de ezt hallgasd, még az MSZP-ről sem.

Mindössze annyit tettem, hogy ami itt az oldalon felmerült, mint "vád" és szerintem alaptalan (ergo "sárdobálás", ahogy mondtad) azt megpróbáltam bebizonyítani, hogy tényleg alaptalan. Ehhez nem is a saját igazamat próbáltam szajkózni, hanem olyan cikkeket linkeltem be, melyeknek közük nem lehet az MSZP-hez és mégis bizonyítják, hogy az itt elhangzott vádak hamisak. Utána lehet olvasni, meg lehet nézni mindegyiket, mert bizony, ezek nem alaptalan odaszólások, nem sárdobálások, ezek bizony tények, melyek bebizonyítják, hogy az itt felsorolt vádak, "Gyurcsány a hibás" képek, HAMISAK! Nem is tudom miért lenne sárdobálás az, ha valakit "védek" az alaptalan vádaktól, de másra közben semmit sem mondok...
(egyébként, ha ennyire zavar Titeket az, hogy független cikkeket linkeltem be, melyekben nem Nektek és az alaptalan vádjaitoknak adnak iagazat a szakértők, akkor valami csak lehet a dologban)

Ezekkel a cikkekkel és így, hogy már mindenki, aki elolvasta őket tudatában van annak, hogy valójában mi is a helyzet (mert bizony, én azon vagyok, hogy mindenki a tények alapján ítélje meg a dolgot) már el lehet kezdeni vitatkozni, ha valakinek ennek ellenére más a véleménye és a vitával már előre jutni.

A gond azonban az sajnos, hogy ezeket figyelmen kívül hagyva, egyikre sem jött még konkrét válasz, csak a vádaskodás, hogy én melyik oldalon is állok..., meg, hogy a MEH megbízottja vagyok... Ezekkel a vádakkal nyilván azt szeretnétek elérni, hogy azok a személyek akik ezt a blog-ot olvassák kevesebb hitelt adjanak a szavamnak. Az egyetlen gond az (amiért ez nem fog sikerülni Nektek), hogy majdnem mindenhol NEM a saját szavaimmal mondtam el az eseményeket, hanem olyan oldalakat linkeltem be, ahol szakértők írnak ezekről a dolgokról és nekik SEM egyezik Veletek a véleményük!

Lenne egy egyszerű kis kérdésem. Nem teljesen mindegy egyébként, hogy melyik oldalon állok?
Nem a saját véleményemet mondtam el a legtöbb helyen. Sehol nem "védtem a szent tehenet", ahogy Te mondtad, csak belinkeltem azokról a dolgokról egy cikket, melyet nem én írtam és nem is az MSZP, vagy bárki, aki hozzájuk kapcsolható lenne. Ebben, ha megcáfolnak valamit arról, amit "Ti" itt állítotok, akkor azt nem én cáfolom meg, hanem az elsimert cikk, a hozzáértők, szakértők.
Ezen lenne érdemes elgondolkozni, hogyha különböző oldalakon, különböző cikkírók, külföldi szakértők is az ellenkezőjét állítják annak, amit mondtok, akkor lehet tényleg nem az a teljes igazság, amit itt állítotok.
Így szerintem teljesen mindegy, hogy melyik oldalon állok nem?

Másrészről => Te azzal vállalod fel nyíltan, hogy melyik oldalon állsz, hogy engem meggyanusítassz, hogy a másikon állok. Eddigi "vitáink" során, ha jól emlékszem egy, egyetlen egy olyan dolgot sem mondtál, ami megoldás lehetne, egyedül annyit tettél hozzá, hogy "ez így nem jó", és semmi megoldás a comment mellé, én inkább ezt nevezem sárdobálásnak és sajnálom, ha Te ezzel fejezed ki politikai hovatartozásod. Talán ezen kellene változtatni.

Egyébként állok elébe bármilyen értelmes vitának a politikáról és az itt zajló dolgokról, ha végre valaki nem csak megvádol, hogy én ide és ide tartozom, meg, hogy fizetnek azért, hogy ide írogassak, hanem választ ad az általam feltett kérdésekre, vagy reagál a belinkelt cikkekre és egy építő jellegű vitába tudunk belekezdeni. Bizony! Vitából születik a megoldás és lehet azért nincsenek most ott "feljebb" sem megoldások, mert az emberek (politikusok, de beszélhetnék itt bárkiről) nem hallgatják meg egymást. Nem beszélnek egymással, csak mondják a magukét és nem hallgatják meg amit a másik mond. Ha végre ott "fent" is elkezdenének nem csak egymás ellen, hanem EGYMÁSSAL beszélgetni, vitatkozni, kommunikálni, akkor lehet nem itt tartanánk és remélem a következő politikai korosztály már ilyen lesz!

Thi$

kovacstamas 2008.08.27. 13:07:08

Th1$!dc33 azért írta hogy a gyurcsány-kormánynak dolgozol mert egy normális,dolgozó,bérből élő hazai állampolgárnak képtelenség hogy ennyi szabadideje legyen, mint neked.

tehát te linkelsz kedves kommentelő:)

Th1$ 2008.08.27. 13:56:32

Kedves kovacstamas!

Te is elég sokat írogattál ma. Akkor ezek szerint Te az ellenzék embere lehetsz? :)

Ne vicceljetek már... Annyi lehetőség van és csak eddig terjed a fantáziátok?

Egyébként a gyanusítgatások helyett inkább reagálni lehetne a kommentekre, amiket írok. Csak az már nehezn megy ugye? Nehezebb egy olyan emberrel vitatkozni, vagy egyátalán beszélgetni erről, aki egy kicsit is jobban utánajár a dolgoknak.

Itt nem arról van szó, hogy én kinek dolgozom, vagy mi a foglalkozásom, mint az előbbi hozzászólásomban is jeleztem ez teljesen lényegtelen és független az egésztől. (fentebb olvasható, hogy miért)

A vádaskodás, találgatás helyett inkább reagálni kellene az általam felvetett, vagy megcáfolt dolgokra. Az miért nem történik meg?

Nyitott vagyok bármilyen reakcióra, amire érdemben hozzáfűzhet valamit ehhez a témához.

Thi$

morus 2008.08.27. 15:38:04

Thi$, most én is végignéztem a kommentjeidet. Hihetetlen mennyiség. Úgy tűnik, te tényleg főállásban ráálltál erre a témára.Mondjuk mintha tegnap utasított volna erre valaki. Azért ez nem akármi, szinte parancsszóra így beleszeretni egy blogba. :)

pgsm 2008.08.28. 16:10:28

a korrupédiáról még nem is hallottam.az is nagyon jó. érthető ha sokakat sért az igazság ami benne van.

Th1$ 2008.08.29. 08:53:07

Szia pgsm!

A korrupedia-t én is egy nagyon jó ötletnek tartom. Kár, hogy egyoldalú az egész és fekete-fehérben tűnteti fel a világot, számomra így nem olyan hiteles.

Thi$


süti beállítások módosítása