Képküldés

A matricákról készült fotókat kérjük küldjék el a gyurcsanyahibas@gmail.com e-mail címre!

Kórházsirató

2008.08.08. 11:00 - Gyurcsány a felelős

B. Zsófi levele:

Sziasztok!

Küldök Nektek két képet a Schöpf-Merei Ágost Kórházról. Az ország egyik legjobb szülészete és anyavédelmi központja volt. Bezárták. Érthetetlen, hogy miért?

Üdv: B. Zsófi

P.S.: A Schöpf azért is közel áll a szívemhez, mert mind a két lányom itt született.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gyurcsanyahibas.blog.hu/api/trackback/id/tr13606296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

yamann 2008.08.09. 22:05:03

Azért arról erősen megoszlanak a vélemények, hogy mennyire volt az egyik legjobb kórház. Avagy vakok közt félszemű a király?

Mindenesetre, ha annyira jó volt, az szerinted minek köszönhető, az épületnek vagy az orvosoknak és a nővéreknek? Mert ha az utóbbiaknak, akkor nincs mit aggódni, hiszen nem lett visszavonva a képesítésük, most talán épp máshol más kismamáknak segítenek. Sőt, az épület sem lesz lerombolva (remélem), tehát abban is lehet gyönyörködni továbbra is. Dolgokat bezárnak, dolgokat átalakítanak és dolgokat alkotnak, dolgokat megnyitnak. Ilyen a világ.

Ha nem a bezáródó ajtót nézed, hanem a nyílót, magad is észreveszed.

kepregeny (törölt) 2008.08.10. 18:45:54

Szerintem is jól néz ki ez a kórház. Bár nem tudom, hogy belülről, hogy néz ki. Ritkán látni ilyet. Kár érte. De nem hiszem, hogy Gyurcsány ilyen "piti" ügyekkel foglakozna..

pártkatona 2008.08.10. 20:35:25

A megmaradt szülészeteken pedig nincs elég ágy, és nem tudják az újszülött osztályon elhelyezni a kismamákat (pl. Baross u.). Ott tessék próbálkozni a "nyíló ajtók" kormányzati propaganda kliséjével. Valaki tesztelte ezeket a bugyuta sablonokat, vagy csak leosztották használatra az aktivistáknak?

morus 2008.08.10. 22:12:22

Zsófinak teljesen igaza van, jogos a matrica a Schöpf-Mérei esetében, ami vitathatatlanul az egyik legjobb volt szülészetek közül. De nyugodtan le lehetne fényképezni az Országos Pszichiátriai Intézetet is, ami meg ez egyetlen volt a maga műfajában, de most, hogy már nincsen ott börtön elől bujkáló szocialista politikus, elvesztette a kormányzati szempontból fontos funkcióját ezért szintén bezárták.

taxi43 2008.08.15. 10:07:05

érdekelne hogy dobrev klára műtétjénél is "megjavult-e" az egészségügy vagy csak úgy járt mint gyurcsány mamája amikor említette fiának milyen szuperül bántak vele.
"lóf@szt mama csak rájöttek hogy az anyám vagy"
szép kis ország

tothmarci 2008.08.18. 08:50:56

én is itt születtem felháborító hogy a gyerekeimnek egy csökkentett színvonalú osztályra kell mennie.gyurcsány ne játsszon a gyerekeim életével.

Mirelle · http://mirelle.hu/ 2008.08.18. 13:53:12

Kedves Yamann!

Azért volt speciális ez a kórház mert a Sote 2-n kívül itt volt egyedül Budapesten PIC, ahol azaz koraszülött intenzív.

Tehát nem mindegy, hogy a szakembergárda hol és hogyan dolgozik a jövőbe....


süti beállítások módosítása