Képküldés

A matricákról készült fotókat kérjük küldjék el a gyurcsanyahibas@gmail.com e-mail címre!

Gyurcsány a hibás...

2008.07.30. 15:32 - Gyurcsány a felelős

Mára mindenki számára világossá vált: az MSZP kisebbségi kormánya a kudarcok kormánya.  Mindent elrontanak, amihez hozzányúlnak, vagy amibe belekezdenek.  Kudarccá vált minden intézkedés, kudarcba fulladt minden reformnak nevezett ámokfutás, az egészségügytől a közigazgatáson át egészen az adórendszer tervezett átalakításáig.  Kudarc az oktatás, kudarc a gazdaság, kudarc az úgynevezett „új rend”. Kudarc a MÁV, és kudarc a BKV. De még a gigantikusnak álmodott mega-mutyi is kudarcba fullad: kudarc a kormányzati negyed. Végül kudarc a csúfos véget ért koalíció is.  

Hiába azonban a bennünket nap mint nap érő kudarcok sorozata, a pénzszórás, a pazarlás, az emberek átverése, egy dologra soha nem kapunk választ: ki a felelős, ki a hibás mindezekért.  

Na ennek most véget vetünk. Postásbicikli 200 ezerért, honlap 200 millióért, autófényezés 4,5 milláért - és senki sem tudja ki a felelős? Matricát rájuk, és kiderül az igazság: Gyurcsány a hibás.

Ragasszon és fényképezzen! Ma véget ér a felelőtlenség korszaka. Csatlakozzon Ön is a Gy. H. Cs. tagjaihoz, és nevezze nevén azt, aki hibás.

Ön dugóban álló budapesti, vagy tönkrement kisvállalkozó, esetleg egyéni körzetét féltő szocialista képviselő? Eddig is tudta, ki tehet róla. Most végre kimondhatja. A Gy. H. Cs. csak Önre vár! Csatlakozzon hozzánk, és matricázzon már ma! Hiszen a napnál világosabb: Gyurcsány a hibás.

Gy. H. Cs. - Gyurcsány a Hibás Csoport
A Fidelitas akciócsoportja
 

A bejegyzés trackback címe:

https://gyurcsanyahibas.blog.hu/api/trackback/id/tr90592888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gery Greyhound / webkukás · http://webszemet.blog.hu 2008.07.31. 11:19:37

Nem csak Gyurcsány a hibás. Ő csak annak a kutyának a feje, amit a liberális farok csóvál. A farkát már sikerült levágni, a következő lépés hogy a kóbor kutyát befogjuk és telepre visszük.

margit néni 2008.07.31. 12:54:47

minden nap fohászkodom, hogy mihamarabb jöjjön vissza A MINISZTERELNÖK ÚR, ÉS VEZESSEN KI MINKET A POKOLBÓL!!!!! HAJRÁ MAGYAROK, HAJRÁ ORBÁN VIKTOR!!!

TD223 2008.07.31. 13:08:09

Kedves Fidelitas!

Amióta szavazhatok, mindig a Fideszre szavaztam. Sajnos azonban röhejes kezd lenni a média-stratégiátok, kampányotok. Minden létező negatív dolgot ráfogtok Gyurcsányra és ha lecserélik, akkor mi fog történni? 10%-kal népszerűbbek lesznek. Hirtelen ott lesznek az előtérben az MSZP-sek "szimpatikus" politikusai és máris nem lesz olyan taszító az Mszp a sok millió hülyének. Ha a választások előtt pár hónappal a jelenlegihez hasonló mértékű a Fidesz előnye, nyugodtan beteheti dísznek Szilit miniszterelnök-jelöltnek és ugyan nem nyernek, de feljönnek, mint a talajvíz.

Szét kell teríteni a felelősséget az egész Mszp-re és az egész Szdsz-re.

Összefoglalva: nem elég Gyurcsányt megutáltatni a néppel, Verest, Draskovicsot, Fodort, Gusztost, Hornt is meg kell. Szilinél is kell találni pár piszkos ügyet, egy már volt pár hónapja, de a nagy Gyurcsányozásban nem lehetett hallani.

bigmano 2008.07.31. 13:12:44

Pedig a fejétől bűzlik a hal.. Csak ennek a halnak nem egy főből áll a feje. Ettől még persze a kezdeményezés jó és szükség van rá.

floferi 2008.07.31. 16:00:50

Ez a kijelentés, csak félig igaz. A címben jelzett "alak" csak azért lehet felelős, mert mi hagyjuk. Az igazi felelősök mi vagyunk, a hitehagyott nép, akik 1956 óta nem találunk magunkra. Hagyjuk magunkat egymásnak ugrasztani, ami ősi kommunista trükk ugyan, de mindíg bevált nekik. Csak az egység lehet érdemi megoldás ellenük. Ez a kampány, bármennyire jó szándék és az igazság keresése is vezérli, megint nekik lesz jó. Ezzel a rengeteg energiával, amit az útálatukra, gyűlöletükre fecsérlünk, hegyeket lehetne elhordani, de csak azt érjük el vele, hogy megint jót röhögnek a markukba. A mai elkorcsosult, elliberalizálódott világban, a negatív reklámnak ugyanolyan ereje van, mint a pozitívnak. Ezt is ők találták ki, mi meg belelépünk az általuk állított csapdába. Sajnos az már kiderült, hogy csak szavakkal, az igazság feltárásával és kimondásával nem lehet eltávolítani őket. Európa kultúráltabb területein, már az első évet sem fejezhették volna be, lemondás nélkül. De a sokéves kitartó agymosás, meghozta gyümölcsét és ha most lennének a választások, a lakosság egyharmada még mindíg rájuk szavazna. Ki van ez találva. Ezeket demokratikus, európai módon nem lehet eltávolítani, csak a saját, már jól bevált eszközeikkel. A mi feladatunk most az, hogy a hitehagyott, reményét vesztett MAGYAR NÉPET felrázzuk az apátiából, visszaadjuk azt a hitet, erőt és büszkeséget ami mindíg is jellemezte népünket. Ha ezt nem állítjuk helyre, hát hiában van igazunk és hiába ragasztgatunk matricákat, az ő szekerüket toljuk. Kívánok minden magyar honfitársamnak elegendő hitet, erőt és kitartást, hogy sikeresen vívjuk meg ezt a harcot.

Hagya Dorián 2008.07.31. 16:06:00

Nem csak Gyurcsány, hanem az egész kormány a hibás!

robin masters · http://robinmasters.blog.hu 2008.07.31. 17:09:23

kicsit több ötletesség kellene. senkit nem érdekel már, hogy gyurcsány a hibás; az ilyen jelszavak csak az általános apátiát növelik, alternatívát nem mutatnak.

szerintem rossz az alapötlet.

Piaggio 2008.07.31. 17:14:39

Jó napot
Az iránt érdeklődnék, hogy lehet matricát szerezni/venni/kapni

üdv, M

djdanif 2008.07.31. 17:17:46

"Sajnos az már kiderült, hogy csak szavakkal, az igazság feltárásával és kimondásával nem lehet eltávolítani őket." Valóban nem, viszont erre találták ki a választásokat...

sántapuma 2008.07.31. 17:40:07

Valóban jobban oda kell figyelni és minden apró szösszenetre reagálni kell. Az összes szoclib sarát néven kell nevezni. De ha nállunk hibázik valaki azt is el kell ismerni. A Orbán honlap vendégkönyvében amikor a Mikola hülye elszólásait bíráltam rögtön letiltottak az oldalról. Nem tudom,hogy ki mondta de igy igaz "..nem elég becsületesnek lenni,annak is kell látszani...". Ha egyszer a komcsik hospinvestje tré akkor a Mikoláé is legyen az.

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2008.07.31. 18:30:07

Ezzel csak hülyét csináltok magatokból, kedves fidelitasos emberkék. röhejes.

Két nap múlva már senki nem fog emlékezni erre a "kampányra", és ez a baj az ilyen akciókkal, chartákkal, stb, stb.

A kevesebb néha több, ez ugye alapigazság. Nah mindegy, azért sok sikert!

Üdv: immortalis, a "túloldalról".

Dr.Stein (törölt) · http://republicator.blog.hu/ 2008.07.31. 18:38:16

Ti ugyanabba a félpénzes marketingiskolába jártatok, mint az umlautos köcsögök?
Miért szeretnétek elveszteni a választást 2010-ben ilyen ellenzenves pótcselekvéssel?

Akkor egy kis jogi ismeretek, abból az ügyből kifolyólag:

BUDAPESTI RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG
H I V A T A L A

Szám: 111-1009-1/2008. Be.
[...]

Tisztelt Kovács Balázs Úr!


A Budapesti Rendőr-főkapitányságra e-mailben megküldött beadványával kapcsolatban az alábbiak szerint tájékoztatom.

Sérelmezte, hogy a Budapest közterületein elhelyezett táblákon az A betűkre pöttyöket ragasztanak, azokat így umlautos Ä betűkké változtatják, illetve kérdése volt, ki lehet-e deríteni a ragasztó és/vagy a weboldal készítőjének személyét.

A Büntető Törvénykönyvről szóló 1978. évi IV. törvény (továbbiakban: Btk.) 324. § (1) bekezdése szerint „Aki idegen vagyontárgy megsemmisítésével vagy megrongálásával kárt okoz, rongálást követ el.”

A Btk. 184. § (1) bekezdése szerint „Aki közlekedési útvonal, jármű, üzemi berendezés vagy ezek tartozéka megrongálásával vagy megsemmisítésével, akadály létesítésével, közlekedési jelzés eltávolításával vagy megváltoztatásával, megtévesztő jelzéssel, közlekedő jármű vezetője ellen erőszak vagy fenyegetés alkalmazásával avagy más, hasonló módon a vasúti, légi vízi vagy közúti közlekedés biztonságát veszélyezteti, bűntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.”

A BRFK Közlekedésrendészeti Főosztály szakmai állásfoglalása szerint a jelzett ügyekben történő tettenérés esetén a rendőrség a megfelelő lépéseket megteszi. A rendőrségen belül külön osztály foglalkozik az internetes bűncselekmények kiderítésével, melynek elkövetőit az Internet Protocol-cím alapján azonosítják. Ismertté válásuk esetén a rendőrség a szükséges intézkedéseket megteszi.

Kérem a fentiek szíves tudomásul vételét.

KiriLaci 2008.07.31. 19:26:19

Következmények nélküli ország. A világ minden másik országában ez a banda rég ment volna, sőt a felelősségrevonás sem maradt volna el. Itt ezermilliárdokat lopnak el büntetlenül. Nem matricát kéne ragasztani, hanem rég drasztikusan meg kellett volna ragadnia a Fidesznek a sok kínálkozó lehetőséget, és rég kormányon lehetne, persze ilyen stratégiával sajnos nem. Ezek gyerekes dolgok, komolytalan matricázás, kár a fáradságért. Mindez az súgja - még ha netán nem is igaz - hogy cinkos, aki néma. Szkeptikus vagyok, ez az ország tovább süllyed, egyre süllyed, a mélység korlátlan, és onnan a visszaút szinte már reménytelen.

Javasolom a Fidesznek, hogy nyisson egy portált és a szoclib uralkodása óta csinált negatív tetteiket (beleértve a választások hazug megnyerését is) lajstromozza fel, mert a végé feledésbe merülnek a dolgok, és mikor jön az elszámolás órája, akkor a végén még tiszta lesz a lapjuk és mindennek Orbán lesz az oka. Vegyétek komolyan a problémát!

Dr.Stein (törölt) · http://republicator.blog.hu/ 2008.07.31. 19:28:12

Az ötlet gagyi és kártékony, ezt még a jobboldaliaknak is el kell ismerniük. A kormányt általában mindenki buktatná már, de ettől a besózott fenekű kis pöcsöknek ugyanúgy tilos összeragasztgatni fél Budapestet, mint a gerillamarketingeseknek.
republicator.blog.hu/2008/07/31/umlaut_utan_matrica

karnagyúr 2008.07.31. 19:45:18

Ez a kormány gazdaságilag, mentálisan, szellemileg tönkretett egy országot. És ti, kedves Fidelitas itt tartotok, hogy ilyen gyermeteg bloggal szórakoztok. Komolyan csak ennyit tudtok? Mert akkor jaj nekünk.

KiriLaci 2008.07.31. 20:08:18

Karnagyúrral egyetértek. Ez nagyon sovány, tán még az is jobb lenne, ha semmit se csinálnának ehelyett. T.i. ez komolytalan. Nagy baj az, hogy a jobboldalunk ennyire gyenge. De mégis kénytelenek leszünk rá szavazni, az országot készakarva szétlopó és lealázó szoclibre SOHA!

kepregeny (törölt) 2008.07.31. 20:16:30

Nem érdekel a politika.
Csak arra vagyok kiváncsi, hol lehet lyen matricákat csináltatni? Vagy honnan lehet beszerezni sima matricákat?

szn555.deviantart.com/art/Hungarian-PM-color-86779151

kepregeny (törölt) 2008.07.31. 20:20:07

Jók ezek a street-artos megoldások. Már várom a gyurcsányos-orbános...stb karikatúra-graffitiket:)

Lókupec 2008.07.31. 20:34:51

Drasztikus: "Javasolom a Fidesznek, hogy nyisson egy portált és a szoclib uralkodása óta csinált negatív tetteiket (beleértve a választások hazug megnyerését is) lajstromozza fel"

Van ilyen, a korrupedia.hu - az kivételesen egy jó ötlet, de tartok tőle hogy a Fidesz 2010-ben is a borzalmasan szar és demagóg kampánya miatt fogja elbukni a választásokat. Ha ez az óvodás színvonaló valami már annak az előszele, akkor komolyan aggódom. Gyerekek, ez dedó, hogy jaj, gyurcsányahibás, stipi-stopi, és akkor majd ragasztgatjuk a Blaha aluljáróban fekvő csövesre meg az összefirkált vonatra hogy gyurcsányahibás, meg majd az internetes folklór esetleg elcsámcsog rajta egy hétig, ráfotosopoljuk a süllyedő Titanicra vagy a szétlőtt birodalmi cirkálóra hogy gyurcsány a hibás, és... És? Mi lesz? Mindenki tudja, hogy Gyurcsány a hibás. Illetve nem ő, hanem az egész banda.

Jaja 2008.07.31. 20:35:12

Sziasztok!

Nem szoktam követni a politikát, bár manapság egyre jobban érdekel(korral jár:), de egyszerűen nem értem hogy történhet meg az hogy 22milláért festenek ujjá 20 körüli gyalogátkelőt, valamint 44 milliárd forintba kerül a villamos project!
És ami a legjbban zavar, hogy az állam cserben hagyja az állampolgárait, gondolok itt a megy- és a dinnye termelőkre!..ez olyan mintha egy parancsnok cserben hagyja a katonáit!....mi lesz itt kis ido mulva ebben az országban.....

kepregeny (törölt) 2008.07.31. 20:40:44

Nem is kéne egyik pártnak se kampányra költeni, matricázzon az összes:D

RTR 2008.07.31. 21:16:00

MEGROMLOTT A TEJ A HŰTŐBEN
gyurcsány a hibás!

MA TÚL MELEG VAN
gyurcsány a hibás!

BELETÖRT A KULCSOM A ZÁRBA
gyurcsány a hibás!

BEVERTEM A KÖNYÖKÖMET AZ AJTÓFÉLFÁBA
gyurcsány a hibás!

HÁNYTAM A VODKÁTÓL
gyurcsány a hibás!

BURJÁNZIK A DEMAMGÓGIA
ezért ő a hibás, mindenért, még azért is, amiért nem.

bravo fidelitas, annyira érzitek, pff

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2008.07.31. 22:37:35

Kedves ifjú és idősebb fideszesek, marketingesek, stb.
Éppen a legjobb úton haladtok afelé, hogy a 2010-es választásokat behúzzátok a szociknak. Grat. Megerősítettetek abban a hitemben, hogy mind a jobb-, mind a baloldalt zsírhülye emberek képviselik a Parlamentben.

Szép új világ.

karnagyúr 2008.07.31. 22:40:32

Bosszantó Stiletto cinikus bejegyzése, de igaza van. Fiúk, fiúk. Ti küzdötök a gyurcsányi demagógia ellen, de közben ugyanolyan demagóggá váltok ti is. Hozzátenném, volt kitől tanuljatok. Sosem felejtem el: 2002 májusában, az elveszett választás után Orbán Viktor azt mondta a Várban tartott nagygyűlésen, hogy "mindenkit meg fogunk védeni". Volt bennem némi szkepticizmus, hiszen saját magukat nem tudták megvédeni a szoci hazugságkampánytól, de gondoltam, hátha... Azóta bebizonyosodott: senkit nem tudnak és nem is akarnak ezek megvédeni. Hülyét csináltunk magunkból éveken keresztül, a csúcs persze 2006 ősze volt - 2006. október 23. óta Orbán Viktor számomra megszűnt államférfi lenni.

Kedves blogírók, nem tudom, fogtok- a beírásra reagálni. Kíváncsian várom, mi a véleményetek arról, hogy a potenciális szavazóbázisotoknak tele a hócipője veletek is. Mert impotensek vagytok.

the_riddler_ 2008.07.31. 23:08:44

fiúk! én vagyok a 25. kommentelő...sokan voltak kíváncsiak az ú marketingfogásra...

Girgi 2008.08.01. 02:13:54

Hogy is volt Orbán Viktor meghallgatásán? Megkérdezték,h hogy lehet az,h egész Felcsútot és környékét teljesen becsatornázták(árkok,meg minden).Mindez akkori áron számítva 6 milliárdba került.7 másik Tisza menti település összesen nem kapott ennyi támogatást.Meg is szívták a következő árvíznél.Szóval,megkérdezte a bizottság tőle,h hogy lehet,h az ő falujára egyedül többet költöttek,mint hét másikra,akinek tényleg szüksége let volna rá.Erre azt válaszolta,h az nem az ő döntése volt,hanem a kormányáé.Akkor azt kérdezték,h ő nem felelős a kormány döntéseiért?Azt mondta,h nem... Akkor miről is beszélünk,"kedves" Fidelitas?

mavo · http://polmavo.blog.hu 2008.08.01. 07:30:42

A kerékbilincses ügy az igazi, lévén a csalásairól elhíresült Centrum Maszop _és_ Fidesz kötődésű, nem is kicsit.

sántapuma 2008.08.01. 07:48:53

Karnagyúr véleményével tökéletesen egyetértek.Érdekes módon a"pofozkodó" Orbán Úrnak most,hogy a gárda a gátakon áll helyt egy szava sincs.Én nagyon sokáig csak színtiszta fideszes voltam. De mivel a vendégkönyvben le mertem írni,hogy Mikola aki "véres szájjal" szapulta a hospinvestet a parlamentben elvtelenül védték,valamint azt is,hogy nem kellene ennyire elhatárolódni a Jobbik-tól mert én is rájuk fogok szavazni rögtön "lesöpörtek" az oldalról.
Kedves FIDELITAS jó lenne,ha a tényleg gyermeteg címkézés helyett a vezérkart figyelmeztetnétek,hogy nem a közutálatnak örvendő 1%-os csaló párttal kellene egyeztetni akik lopással vádoltak (LOP-STOP),hanem tényleg egyesíteni kellene a jobboldali összes erőt. És amikor a valóban hazaáruló qrcsány fasisztázza a Gárdát, a Jobbikot akkor melléjük kellene állni és nem a felszólításukra szolgai módon elhatárolódni. Már a Vendégkönyv oldalán is leírtam,hogy én a FIDESZ helyett mindkét fordulóban a JOBBIK-ra fogok szavazni és ezt a FIDESZ fent leírt flikk-flakkjai miatt teszem. Talán van még elég idő arra ,hogy a hibákat kijavítsák és a valódi szövetségessel (ki a szadesz és a soha nem lehet) az ország még megmenthető.

tanár53 2008.08.01. 08:37:57

Az oktatást is teljesen tönkretették, a tanárok nem hívatásból, hanem kényszerből mennek dolgozni. A diákok magatartása, tanuláshoz való hozzáállása elviselhetetlen. Én több tíz éve ugyanabban az iskolában dolgozok, hallom a kollégák keserűségét, félelmét, egyesek beletörődését. valamit itt is sürgősen tenni kellene!

suklemovics 2008.08.01. 09:08:50

Horpadt a sárvédőm? - Gyurcsány a hibás!
Piszkos a körmöm? - Gyurcsány a hibás!
Nyolcas van a kerékben? - Gyurcsány a hibás!
Unom a munkám? - Gyurcsány a hibás!
Elromlott a telefonom? - Gyurcsány a hibás!


Meg azért is mert vannak ennyire ostoba emberek, akik úgy gondolják, hogy ilyen kampány megoldás mindenre...
Bizony-bizony... - Gyurcsány a hibás!

karnagyúr 2008.08.01. 09:39:47

Sántapuma,

a minap megkérdeztem egy szociológust, hogy miért nem mérik a Jobbikot, azt mondta, hogy nem lenne értelme. Azért én mégis kíváncsi lennék rá, ugyanis csak a legszűkebb környezetemben tucatnyian vagyunk kiábrándult Fidesz-szavazók, akik biztosan a Jobbikra adjuk le a voksunkat a következő választáson.

gyurcsányabűnös 2008.08.01. 10:21:21

Sziasztok!

Tegnap értesültem erről a kampányról, amit a Fidelitas indít és első perctől elnyerte tetszésemet!!! Végre mi is kifejezhetjük véleményünket mennyire nem működnek a dolgok hazánkban. Várom már, hogy eljusson pár ezekből a matricákból hozzám is és elkezdhessem a saját fotóalbumomat.

Katóka 2008.08.01. 10:41:35

Ez a Feri tényleg debil. Akik meg védik nem értem meg őket. Talán az, hogy apa anya szoci volt és te is az maradtál. Vagy csak szimplán….Mondanám, hogy mindegy, de nem az, mert vannak, akik nem is gondolkodnak csak 8-12-18 éve automatikusan nyomják a voksukat egy ilyen pártra. Egyébként az értelmiség nagy része miért szimpatizál inkább a Fidesszel. Itt nem azokról a maradványokról beszélek, akik ott vannak már egy ideje. Hanem azokról a 25-35 évesekről, akik az első normális nemzedék. Ja és a szocikkal az a legnagyobb gond, hogy mindenbe beletörődnek, hogy megelégednek a minimummal aki meg törekvő és meg meri mondani a frankót az meg szélsőjobbos. Ja és demokráciába élünk ezt ne feledjétek kedves balos barátaim!!!

Katóka 2008.08.01. 11:05:04

Ja és akik szerint nem jó ötlet azoktól megkérdezném, hogy a Marketing Consultant és a Bruck Úr miért titulálta ezt megnyerőnek? Amellett meg miért gondolják azt a szakértők, hogy nincs megint értékelhető válaszlépése a szociknak.

sántapuma 2008.08.01. 11:14:26

Karnagyúr!

Kíváncsi vagyok a FIDELITAS mennyire toleráns ill.,hogy megérti-e nem ellenségek mégcsak nem is
ellenfelek vagyunk. Az "Öregjeik" ezt nem értették meg és "lesöpörtek" az oldalról. Értsétek meg kedves FIDELITAS nincs megalkuvás. Nem egyezünk ki sem szocikal sem libsikkel sem szociállibsikkel. Ezeknek a csökevényeknek végleg el kell tünni a politika színpadáról. Aki azt mondja,hogy az Árpád sávos zászló fasiszta az egy büdős náci. Az Árpád-sávos zászlóra hasonlító szászló csak 1944.októberétől 1945.márciusáig volt a "köztudatban". Be kellene látni,hogy a JOBBIK nem ellenség. Kölcsönösen egymást kiegészítve az erényeket megtartva a hibákat kiköszöbölve egymást segítve kellene a parlamentbe tevékenykedni.

István Úr 2008.08.01. 11:35:10

Sajnálattal olvasom egy-két sorstársam véleményét. De ha feladjuk az a legnagyobb gond. Egyébként azért tetszik a matricázás, habár sokan nem értenek vele egyet, de egy demokráciába meg kell mutatnunk mi a véleményünk. A fiatalokat pedig így lehet belevonni a politikába másképp nem. Mert mi érdekli a fiatalokat a zene, a pia, az Internet. Meg kell tanítani őket is, hogyan szólhatnak bele a politikába és, hogyan alakíthatják életüket. Ha ezt megtanulják, akkor később is reménykedhetünk. Sajnos olyan példaképek lettek a társadalmunkba, akik olyanok, mint Gyurcsány. Mindenkin átgázolva semmivel se törődve csak a hatalomért és a pénzért, feleségről-feleségre. Az pedig, hogy mindenki lop tökmindegy kire szavazók az nem mindegy. A szocik által vitatott Széchenyi terv kb 626 milliárd Forintba került eredményekkel, míg a Gyurcsány 1500 milliárdot költött de nem tudjuk mire. Aki valamit is ért a menedzsmenthez az tudja, hogy stratégia nélkül nem lehet elérni semmit!!!ÉS ez az ami hiányzik a szociiktól

Gammapolis 2008.08.01. 11:37:15

Tudom, hogy a fiatalok mindíg innovatív módszereket szeretnek alkalmazni, de ez most nem biztos, hogy igazán célravezető. Lássuk be, hogy a Fidesz tábor úgyis tudja, hogy ki a hibás, az ellenoldal pedig ilyen akcióval sem lesz meggyőzhető, a párthűségüktől entántorítható. Sőt! Persze kérdés, hogy mi a cél? Talán az, hogy nyáron az uborkaszezonban se felejtsék el az emberek, hogy egy abszurd országban élnek, ahol valóban még mindíg egy olyan ember lehet a miniszterelnök mint Gyurcsány.
A brobléma az, hogy ugye a Fidesz a jelenlegi állás szerint kétharmaddal kerülne a parlamentbe, ami azért lássuk be elég ilyesztő. Nem az állampolgárnak, hanem a képviselőknek. Ez óriási felelősség, mert jelenleg az emberek nagy részénél az elvárás valami radikális változtatás mind a közéletben, mind a gazdasági életben. Melyik az a politikai erő, amely ekkora változtatási kényszert fel mer vállalni, főleg úgy, hogy tulajdonképpen egy kiárusított, legyengített, a külföldi nagytőke és azok sleppjei által bekebelezett országot kéne irányítani.
Sajnos időnként nem tudom eldönteni, hogy valóban fel akarja vállalni, vagy időhúzásra játszik, amíg ez a drasztikus előny csökken és nem lesz meg a kétharmad.
Itt van a Kéri ügy, itt van a Mikola ügy, itt van egy olyan akció, ami nem biztos hogy stabilizálja a helyzetet. Persze most nyár van és ősszel a szokásos forró helyzeteken kívül még sok meglepetés is érhet minket.
Én azért kívánom, hogy ez az akció sikeres legyen és ne kontraproduktív, mert talán ha megint Gyurcsányt juttatják az emberek eszébe egy pillanatra elgondolkoznak azon, mennyire abszurd országban élünk, még akkor is ha valójában nem egyedül Gyurcsány a hibás. Az akkori koalíciós társ nélkül ez nem ment volna.

alfa99 2008.08.01. 11:46:33

Éljen Feri! Kenyéren és vízen!

Mert szükségünk van egy olyan emberre, aki semmit sem tesz...

Mert már a 10. kormányprogramot csinálja...

Mert még mindig "elkúrtuk" van mindenütt...

Mert most és a jövőben is egyre több pénze van, persze "miazhogy nagyonis törvényesen és tisztességesen".....

Mert az ország gazdaságilag döglődik..

És mert a legjobb haverjaim elmentek az országból...

Na ezért éljen Feri kenyéren és vízen... Gyurcsány a hibás!

alfa99 2008.08.01. 11:57:10

A kedvencem az, amikor mentegeti magát...

Persze az egy remek dolog, amikor hazudik...

Aztán még be is ismeri

coolboi 2008.08.01. 11:58:27

GYURCSÁNY TAKARODJ!!!

Már észrevehetné magát, hogy nem működnek a dolgok és ebben ő a főludas!

GYURCSÁNY TAKARODJ!!!

tomgax 2008.08.01. 12:52:56

Olvastam itt mindenfele velemenyeket. Az en fejemben is megfordult, hogy Gyurcsany nelkul talan none az MSZP nepszerusege, de ha jobban belegondolok, nem valoszinu. Szerintem Gyurcsany nelkul mar reg megbukott volna ez a kormany. Gyurcsany kulon eletet el, ez latszik. Gyurcsany a hibas, ez sokmindenkiben megfogalmazodott mar, ha kapok ilyen matricat, biztos, hogy fel fogom ragasztani par helyre.

karnagyúr 2008.08.01. 13:12:35

Alfa99 írja:
"És mert a legjobb haverjaim elmentek az országból... "

Köszönöm, hogy emlékeztetsz rá itt is - bár nincs nap, hogy ne gondolnék én is arra, hogy a legjobb barátom családostól Nagy-Britanniába költözött, a volt párom Németorszába menekült, mert itt a jelenét és a jövőjét egyaránt kilátástalannak tartotta. De cigány muzsikus barátaim (egyikük nemzetközi hírű zongorista) is arrébb költöztek a múlt nyáron: Kanadába menekültek.

Kizárólag értelmiségiekről van szó: fizikusról, operaénekesekről, énektanárról...
Gyurcsány, ők miattad-előled menekültek el ebből az országból. És nem akarnak visszajönni.

alfa99 2008.08.01. 13:35:19

Hát karnagyúr, látod, sok ilyen ismerősöd van neked is... Aztán meg gondolj bele, akikről én beszélek ( én 24 vagyk) azok mind a korosztályomba tartoztak, "El lehet menni"... Aztán meg ki fog dolgozni? És gyereket nevelni?

karnagyúr 2008.08.01. 13:40:35

Akikről én beszélek, 26 és 40 közötti fiatalok. Én is gondolkodom ám sokat: hívtak Skandináviába, nagyon jól élnék. Csak hát a gyökerek...
Ki fog dolgozni? Hát majd a cigánybűnözők (akik nincsenek) meg a nyugdíjasok, akiket megvesznek párezer forintért.

alfa99 2008.08.01. 14:08:31

Ehh... amúgy nem rossz az ötlet, jó a kampány, csakhát ettől még marad a Gyurcsány, de én akkor is matricázni fogok!

Katóka 2008.08.01. 14:13:18

Nekem van egy 18 éves fiam, aki az életét csak külföldön tudja elképzelni, mert látja mi történik kis országunkban. Most megy majd egyetemre, ami azért nem kis kiadás a családnak. Ahogy alfa99 és karnagyúr írta korábban barátaik mennek külföldre, de nekem a fiam akar. Ez nem igazán jó érzés nekem, de ha racionálisan gondolkodok, nem akarom, hogy ilyen helyen maradjon. Ahol egyik napról a másikra élünk. Ahol a fiatalok sajtótájékoztatót akarnak tartani, amit a rendőrök „megzavarnak”. Ja igen pont abban az időben és pont Gyurcsány Ferenccel kapcsolatos témáról volt szó. Ahol mindenki szélsőjobbos, aki a Fidesszel szimpatizál. Ilyen helyen jó élni? Nem. De csak együtt tehetünk érte. Ehhez az első lépés Gyurcsány eltávolítása, mert ő a hibás.

huhh 2008.08.01. 14:27:57

Ez óriási nagy HÜLYESÉG!!! Akkora, hogy nincs is értelme különböző jelzőkkel nyomatékosítani. Mármint a matricázás. Hihetetlen hogy ez valóban a Fidelitas ötlete volt. Vagy ha mégis, akkor könyörgöm, oszlassátok fel magatokat!!!
Azért ha egyéb érvek nem is, az talán meggyőzhetné a lelkes zánkai ifjúságot, hogy a HírTV Lapzárta című műsora és a Konzervatórium blog is, amelyek igazán nem vádolhatóak baloldali elfogultsággal, egyértelmű marhaságnak titulálta a szánalmas "gyurcsány a hibás" akciót.
És mielőtt valaki félreértené: nem FIBes (sic!) provokátor vagyok, szeretném ha egyszer választást nyerne a Fidesz, de ilyenekkel csak veszíteni fog. Mert fontos persze a negatív kampány is, de ennek ne a fiatalok legyenek a közvetítői, mint egy koncként dobva a médiának a "vezérek" által. A fiataloktól pozitív gondolatokat vár ANÉP!!! Mert senki nem szavaz olyan pártra, ahol már nekik sincs pozitív jövőképük...

coolboi 2008.08.01. 14:49:14

Milyen pozitív gondolatokat vársz tőlünk, ha társaink többségét nem is érdekli a politika.(De még az iskola sem)Ebben nagyban közrejátszott az oktatás színvonalának csökkenése és annak teljes szétverése.Miért kell példáula felvételi rendszert évről évre változtatni?MIért kell egyre liberálisabban kezelni a gyerekeket. Az anyukám tanár és a sok nagypofájú azt mondhat amit akar de semmit se tehet pedig csak egy pofon segítene mint ahogy egyeseken...nyácsrugy

dream34 2008.08.01. 16:29:05

Egy új hang, egy új eszköz, egy új célcsoport és egy új üzenet. Ez a fajta figyelemfelhívó kampány eddig ismeretlen volt a hazai politikai arzenálban, ezért üdvözlendő a megjelenése! Persze túlzásokba nem szabad esni, de azokra a dolgokra, amikért tényleg Gy. F. a felelős (és ezekből tele van a padlás), azokat igenis meg kell jelölni, egy óriási matricával. Ebben az akcióban pedig sok kicsiből lesz egy nagy.
Az eddigi hozzászólók közül sokan leugatták, dedós módszernek nevezték mindezt, nem gondolva arra, hogy mi is ennek az egésznek a célja. Szerintem ez többes: (1) a nyári uborkaszezon kiválóan alkalmas apróbb kampányeszközök kipróbálására – így nagyobb hatékonysággal lehet élesben bevetni, vagy dönteni mellőzéséről. (2) A felnövekvő 2.0 generáció állandóan a neten lóg. Sok üzenet másként nem jut el hozzájuk, csak így. (3) Az eszközt lehet klónozni, és más politikusokra, helyzetekre, ballépésekre, valamelyest módosítva, továbbfejlesztve szintén alkalmazni. (4) Valami nagyobb dolognak a kezdete ez, de még nem tudjuk, hogy minek!
Csak így tovább, Fidelitas! Érdekes, hogy a túloldalon ehhez hasonló, újszerű megnyilvánulások senkinek sem jutnak eszébe. Vajon miért? Na, erre várom a válaszokat a következő kommentezőktől!

Pajtás 2008.08.01. 17:22:24

a postásbicó 130 lett volna, a honlap sztem elég fasza lesz, ha tucc olcsóban akkor festess le a németekkel egy páncélozott autót, amihez gyurcsánynak szinte semmi köze. hazudozni azt tuttok.

margit néni 2008.08.01. 17:47:22

a blog témájánál már csak az álnéven kommentáló alkalmazottak dumái rosszabbak. ez egy kalap fos.

huhh 2008.08.01. 18:04:04

Na. Egyrészt a fiatalok mindössze 40%-a tanul a felsőoktatásban (évfolyamonként), tehát nem szükséges a valóban sokszor szerencsétlen átszervezések és a felsőoktatás nem túl fényes helyzete miatti frusztrációinkat az egész társadalomra és az egész korosztályra kivetíteni. (Nem is hiszem, hogy ez lenne az indoka a matricázásnak, mint ahogy azt sem, hogy ne lennének a Fidelitasban bárkinek pozitív gondolatai és üzenetei. De azt sem értem ám, hogy ennek mi köze a társaitok közönyösségéhez)
Másrészt politikatudományi és pszichológiai alapvetés, hogy a negatív kampány egy idő után elveszti integráló erejét, s ellenérzésekbe csap át, mivel a hibákat hangoztatók személye, és az hibák keltette negatív érzet összemosódik az emberekben.
Dream34, a számozott érveiddel többnyire egyetértek, de a dolog mégis hibádzik annyiban, hogy a matricák közterületekre, középületekre, közlekedési és egyéb táblákra éppúgy felkerültek, mint indokolható helyekre. Ez pedig már rongálás, nem civil technika, hahó!

Hikarii 2008.08.01. 18:14:35

Írták már páran előttem, de válaszolnék az "aki nincs velünk az kommenista és a szülei is Kádár seggét nyalták" típusú alkalmazottaknak.

Ha valakinek nem tetszik egy ötlet (jöjjön az akár jobbról) az még nem lesz kommenista. Pont.

Ez az ötlet pedig több mint buta, egyszerűen kártékony. Kártékony a jobboldalnak, kifejezetten rontja az esélyeket a majdani választásokon.

Egy FMCG cég megengedheti magának azt a luxust, hogy megossza az embereket. A célcsoportja jó eséllyel röhög egyet a gerilla kampányon, üzenet átment, viszlát. Akiknek nem tetszett, azok jó eséllyel amúgy sem voltak a célkeresztben.

A politika (főképp egy "néppárt" méretű szerveződés esetében) teljesen más tészta.

Egy büntetőjogilag aggályos kampány magas labda a túloldalnak, amit hülyék lesznek kihagyni.
Másrészt (ahogy erre TD223 már rámutatott) az üzenet is hatalmas öngól. Mindenért a Gyurcsányi a hibás, baloldal bácsi tessék lécci lecserélni - mondja a jobboldal.

Kicsit másképp: Emberek, ha a Gurcsányt lecserélik, nem gond ha oda szavaztok.

Agyrém.

Tessék szakirodalmat olvasni, sokat segít.

"Nem az a baj ha valaki lelkes, az a baj, ha valaki tehetségtelen és lelkes."

bandeenator · http://kritika3.blog.hu 2008.08.01. 20:48:36

Humoros, de sajnos nem jó.
Hasonló az umlautozáshoz, de abban humos sincs.

Azért nem jó, mert közvetlenül nem egy ember tehet az ország állapotáról.
Az emberekben még mindiog ellenérzést szül, ha ezt valaki akár egy matricán is, de leírja.

GyF sok mindenben hibás. Tény.

A másik: a konzervatórium blog foglalkozik most ezzel a témakörrel. Érdekes, a közpénzes FÉNYESPAPÍRRA nyomtatott lejűáratókampány nem szúr szemet, aohgy az Új Magyarország fiktivitása sem, szintén közpénzből.

Midezekkel együtt amióta szavazhatok (2006) a Fidesz politikáját támogatom.

Lókupec 2008.08.01. 20:51:53

István úr!

"A fiatalokat pedig így lehet belevonni a politikába másképp nem. Mert mi érdekli a fiatalokat a zene, a pia, az Internet. "

Ez pontosan így van, de ez nem azt jelenti hogy igénytelenek. Fontos része a személyiségüknek hogy milyen zenéket hallgatnak, hogy milyen helyre mennek bulizni, és ugyanígy megválogatják hogy a neten mit néznek. Ami gagyi, azt leszarják.

Többféle alternatíva létezne erre a bugyuta matricázásra és a netes blog-jellegű megoldásra is, tanuljatok a fiatalok körében manapság "menő" nagykutyáktól (érdekes módon Magyarországon ami minőségi politikai civil gerillamarketing, az mind valamiféle kutyához köthető, vajon van összefüggés? :o) De bizonyára mindenki ismeri őket)

Gondolok itt 1.: A kétfarkú kutya - matricázós street-art a jobbik fajtából, humoros és ezért vírus módjára terjedő de mégis hasznos politikai és más üzenetet hordozó gerillakampány.

2.: A Greyhound-féle vonal, Best of Gyurcsány és társai, ami szintén humorosan tálalt de kőkemény szembesítés, a legfeledékenyebb proliknak is az arcába hányja Gyurcsány mocskát, hogy mennyire képes egyik pillanatban valamit, aztán a másikban az ellenkezőjét mondani.

3.: Underdog, a bukás: Gyurcsány-Hitler párhuzam, ami szintén egy bomba poén, emellett pedig tökéletes görbe tükre a Gyurcsány-féle nácizásnak. Abszurd, de mégis van benne valami elgondolkodtató.

Ezeket a videókat többszázezren(!) megnézik, és többezres nagyságrendben olvashatók a zömében POZITÍV kommentek. Hasonlítsátok össze nyugodtan az itteni közhangulattal... Ez szar. És az a baj hogy nem a kétfarkú vagy az egyfarkúak közül valamelyik kutya az, amelyiknek anyagi és technikai háttere van hogy nagy dolgokat csináljon (mégis csinálják!) hanem az ilyen töketlen balfaszoknak, akik csak ennyire képesek. Pöttyös az inged? Gyurcsány a hibás! Kefiret iszol? Gyurcsány a hibás...

Joschka Fischer (törölt) 2008.08.01. 21:51:25

most őszintén: ezt a kampányt mennyi idő alatt találtátok ki?

(ami kb. annyira undorító csak, mint az egykoron magát nagyon liberálisnak nevező hírlapos újságíró legújabb kínlódása: www.magyarhirlap.hu/cikk.php?cikk=150583

sántapuma 2008.08.01. 22:30:38

A talpig gerinc helmeczy doktor főfunkci volt a FIDESZ-ben most meg büntetett előéletü személlyel szövetkezik szoci politikus érdekében annak közvetett utasítására ,hogy a Hír TV munkatársait koholt bizonyitékok alapján börtönbe jutassák. A legszebb kommenista idők jöttek vissza amikor az ÁVO emberei házkutatás során húsz dollárost tesznek
a családi BIBLIA lapjai közé.
Ahhoz pedig már hozzá sem tudok mordulni,hogy a Nyirbogáti rendőrök parancsnoki uasításra (őt egy politikus instruálta) beviszi a büntetett elöéletüt és minden eljárás nélkül kiadják a politikus verőlegényeinek.Ez nem semmi "Szolgálunk és Védünk" de kit könyörgök kit........

István Úr 2008.08.01. 22:48:46

Tisztelt Lókupec!

Én nem akartam minden fiatalt megsérteni és nem is volt célom!De azt el kell ismerned, hogy a fiatalok egy része egyáltalán nem érdeklődik a politika iránt.Még egyszer, akinek nem inge ne vegye magára. Biztos vagyok benne, hogy vannak alternatívák a matricázásra de ezeknek egy része el sem jut az adott közönségnek.Ez a szellemes akció csak egy dolog.Sokan úgy állítják be ezt mintha a 4,5 milliós festést végeztek volna vagy 22 millióért festettek le volna 20 zebrát.Sokuknak bármit csinálhat a Fidesz az csak rossz lehet.Nem akarok elvakult lenni, mert így válhatok demagóggá,de nekem tetszik és kész.Ezt mindenki maga döntheti el!?Vagyis remélem!

Dr. Morcz · http://drmorcz.blog.hu 2008.08.02. 00:51:24

Még pár ilyen fogás, és megnyeritek az MSZP-nek a 2010-es választásokat. Ez csak annak az állítólag 2 millió jobboldali szimpatizánsnak fog tetszeni, akik egyébként is a Fidesz-re szavaznak, de gondolom, nem őket akarjátok meggyőzni. Tessék szíves használni az eszeteket, vagy elmenni a francba.

Lókupec 2008.08.02. 10:37:39

István úr, teljesen egyetértek. De én azt mondom, hogy ilyen dedós módszerekkel nem is fogjuk elérni, hogy a fiatalokat egyáltalán érdekelje a politika, az általam 3 felsoroltak viszont valóban működő kezdeményezések, és a fiatalok körében óriási népszerűségnek örvendenek így szépen lassan elültetik a csíráját az érdeklődésnek. Mert végignézi a gyerkőc a Gyurcsány, a bukás című filmecskét, röhög rajta egy jót és továbbküldi 20 barátjának hogy "ezt mindenképp nézd meg mert kurvajó" és utána talán még el is kezd gondolkozni, hogy tényleg, milyen érdekes, mennyire összeegyeztethető Gyurcsány karaktere a vesztét érző nácival, na hogy is van ez a nácizás?

István Úr 2008.08.02. 11:41:37

Tisztelt Lókupec!Ahogy látom kettőnk párbeszédévé válik ez a blog, de remélem lassan mások is bekapcsolódnak mert úgy érzem egy jó téma kezd kialakulóban lenni. Megnéztem a szóban forgó videót és ide is másolom a linket ha valaki nem ismerné.

www.youtube.com/watch?v=k_kDGzGCViw

Egyébként maximálisan a párbeszédek híve vagyok.Ha van valakinek bármilyen jó Gyurcsány ellenes videója, képe, beszólása az belinkelhetné ezzel is újabb témát adva a többieknek, nekünk.Talán akkor nem mondják mások, hogy rossza a hangulat ezen a blogon. Így is próbáljuk egy kicsit fogyaszthatóbbá tenni hazánk kis politikáját.

u.i.:várom már az első beérkező képeket a matricákról.Nagyon kíváncsi vagyok!:)

karnagyúr 2008.08.02. 19:50:33

Rossz a hangulat a blogon? Könyörgök, mitől lenne jó a hangulat, amikor az országban uralkodó közhangulat a rendszerváltás óta a legsötétebb?
Folytassátok csak ezt a baromkodást, és ha ártatlanul lesittelik a Célpont kitűnő újságíróit, ragasszatok már Krakkó Ákos cellájára is egy ilyen matricát, biztos jót röhögnek majd rajta.
Ennyire felelőtlen, gyáva, impotens ellenzék a világon nincs gyerekek.
Tízezrek viszik a bőrüket folyamatosan vásárra (lásd: tüntetők országszerte, sztrájkolók, kórházvédők, Morvai Krisztina-féle bátor jogvédők, Papp professzor, Csókay, újságírók) - eközben az ellenzék matricázgat. Remek.

radakjani 2008.08.02. 21:56:43

gyürcsány feró abban hibás,hogy lebukott hazugságai ellenére foggal körömmel ragaszkodik a hatálomhoz. Már tönkre tettek mindent. Tisztességes dolgozó családapák lehetetlenettek el.Amíg gyf-ék dőzölnek az általunk befizetett adókból, de már ez is kevés nekik,mert megint adót akarnak emelni.Amíg ők dőzölnek, mi éhen döglünk!!!

István Úr 2008.08.02. 23:21:11

Először is a jó hangulatot azon értettem, hogy ne pont egymást támadjuk ha már egy állásponton vagyunk, hanem beszélgessünk olyanról, mint GYF vagy Veres János, aki jelenleg mint helyettes az alvilági módszereket se veti meg.A szólásszabadság pedig pont ennek a matricakampánynak a bejelentésén is elég jól működött.
Tudod a kijelentéseddel azért nem tudok még egyet érteni-"Ennyire felelőtlen, gyáva, impotens ellenzék a világon nincs gyerekek. "-mert egy részről mi mást tehetne a Fidesz, ami persze demokratikus.Másfelől mondj egy országot és egy ellenzéki pártot, ahol ez másképp működik.JA és mindazok után, hogy elolvastad miért történnek úgy a dolgok ahogy.Gondolom a Fidesz se jelenthet ki mindent mert akkor lehet egy-két embert aki nem biztos magába őrá szavaznának később de ugyanannyi vagy több el is fordulni.Valahogy így működik a mostani politika és ez sok helyen látható.Ja és örülök,hogy vannak olyanok,akik szeretnék, hogy az embereknek jobb legyen "bőrüket folyamatosan vásárra (lásd: tüntetők országszerte, sztrájkolók, kórházvédők, Morvai Krisztina-féle bátor jogvédők, Papp professzor, Csókay, újságírók)"-csak ilyenből kéne több.A matricaragazgatást ne egy idillikus képként kezeld, mint a virágszedést, hanem csak egy fogásként.Ne magyarázunk bele többet a dolgokba, mint ami. Búcsúzóul egy kedvenc:

www.youtube.com/watch?v=KPoEST9BkLo&NR=1

Jó,hogy tudja ki kinek a barátja!:)

karnagyúr 2008.08.03. 00:03:45

Voltunk sokan 2006 őszén. Aztán október 23-án Orbán Viktor úgy eltűnt, mint szürke szamár a ködben, a híveit meg kardlapozták meg gumilövedékkel lőtték szemen. Eredj már.
Volnának Viktoréknak eszközeik, de jelenleg úgy gondolják, ez a jó taktika. Hallgatnak, a fiatalok meg matricáznak. Hajrá Magyarország, Hajrá magyarok...:)

irrelevant 2008.08.03. 16:06:34

Drága Fidelitas!

Az akciótok a Kétfarkú Kutya Párt plakátjainak és Kern András 90-es évekbeli paródiájának ("Nem Geréb árulta el a pál utcai fiúkat... Bokros volt!") a keveréke.

A tragédiátok az, hogy a Kétfarkú Kutya Párt és Kern is humornak szánja/szánta a művét, ti pedig ezt komolyan gondoljátok.

Ez egész egyszerűen szánalmas.

u.i.: miért van az, hogy a Magyarországon a pártok ifjúsági tagozatai sokkal, de sokkal humortalanabbak, szürkébbek és balfaszabbak még maguknál a pártoknál is? Az érdekképviseleti erejükről meg jobb nem is beszélni.

Gery Greyhound // · http://www.bestofgyurcsany.hu 2008.08.04. 13:07:16

Lókupec 2008.08.01. 20:51:53

"érdekes módon Magyarországon ami minőségi politikai civil gerillamarketing, az mind valamiféle kutyához köthető, vajon van összefüggés? :o"

Részemről nincs, bár a mai világban ki tudja, lehet hogy nekem is két farkam van csak eddig még nem vettem észre :))))))

Amúgy csatlakozom, magát az alapötletet jónak tartom, a kivitelezést kevésbé. Ha már mindenképp ez a "Gyurcsány a hibás" kell hogy legyen, akkor már olyan helyekre kerüljenek a matricák - lerobbant, rozsdás BKV-busz, koszos aluljáró, omladozó burkolat a Margit-hídon, stb - amik tényleg valamilyen szinten kapcsolódnak ahhoz hogy mennyire el van kúrva ez az ország. De magán a matricán is változtatnék, egy kis humorral fűszerezve (ez olyan mint a keserű gyógyszert finom almalével beadni a gyereknek) sokkal nagyobb népszerűséget és hatást érne el.

hulyeinformatikus 2008.08.04. 15:41:13

Pénteken összetörtem egy autót..GYURCSÁNY A HIBÁS!

Ez tökéletesen bizonyítja, hogy égetően szükség van egy harmadik erőre.

"A parlamentbe készül a harmadik erő

Zsúfolásig telt egyetemi előadókban zajlott az ELTE Bibó-szakkollégiumának és a Corvinus Egyetem társadalomelméleti kollégiumának támogatásával szervezett Lehet más a politika? című, hétrészes vitasorozat. A meghívottak a rendszerváltás eredeti céljainak kisiklásáról, a demokratikus berendezkedésbe vetett állampolgári bizalom megingásáról, a globális kapitalizmus által kitermelt egyenlőtlenségek elszabadulásáról, a fejlődés fenntarthatatlanságáról, a bal-jobb felosztás értelmetlenségéről, valamint – leghangsúlyosabban – egy új politikai erő megjelenésének lehetőségeiről beszélgettek.

..

fél éve működő, nagyjából 150 tagú műhely a nyugat-európai zöld pártokhoz és mozgalmakhoz hasonló elveket képvisel: a környezetvédelem és fenntarthatóság céljai mellett fontosnak tartják a demokrácia minőségének javítását, a társadalmi egyenlőtlenségek mérséklését, a kultúrák és hagyományok sokszínűségének megőrzését, az emberi és demokratikus jogok védelmét.

..

Az időzítésről és a mikéntről még nincsenek pontos terveik, de mindannyian úgy vélik, hogy „a magyar politikai tér végtelenül leegyszerűsítő felosztását szétfeszítik azok a nyomasztó problémák – a demokrácia kiüresedése, a társadalmi szolidaritás hiánya és a bolygót fenyegető ökológiai válság –, amelyekre a létező jobb- és baloldali pártok képtelenek érvényes válaszokat megfogalmazni”. Ezért „égető szükség van egy új, bátor és hiteles politikai erőre, amely koherens válaszokat kínál a globális világ és a hazai társadalom sorsdöntő problémáira”.

..

Csillag szerint a létező pártok kivétel nélkül kompromittálódtak és elfáradtak, rendszerváltáskori szellemiségük eltűnt, és az egymással folytatott – a leggyakrabban teljesen öncélú és hamis – küzdelmen kívül semmi releváns tevékenységük nincsen. Nagyon magas számokkal mérhető a választói elégedetlenség és kiábrándulás. „Az újkapitalizmus keservei már elég mélyen átéltek a magyar társadalomban, ezért széles körben megjelent a globalizáció kritikája is” – mondja Schiffer.

Ez adott esetben akár azt is jelentheti, hogy a jelenlegi technokrata, illetve populista kínálattal szemben fel lehet állítani egy harmadik erőt, egy ökopolitikai, globalizációkritikus és radikális demokrata alternatívát. Ez lehetne a harmadik, szellemi értelemben se baloldalinak, se jobboldalinak nem nevezhető oldal politikája. "

index.hu/politika/belfold/okopol3791/

adler 2008.08.04. 16:49:12

ez az egész blog meg akció egy hatalmas szánalom. jobb lett volna ha sok okostojás odafönt hagyja, h a fiatalok a saját dolgaikat a saját világukban intézzék. nem pedig az elefántcsonttoronyból osztják az észt és eröltetik ránk ezt a fost, úgyhogy soha sem foglalkoztak marketinggel vagy webes dolgokkal.

dream34 2008.08.04. 20:30:43

A blogokon zajló viták valahogy mindig üde színfoltot jelentenek a televíziókban látottakhoz képest. Fakad ez egyrészt a névtelenségbe burkolózás, valamint az átgondolt, többféle információt integráló válaszadás lehetőségéből. Ha valamit leírunk, akkor azt általában jobban átgondoljuk, mintha mondanánk. De ez az eszköz persze minden vitapartner kezében ott van - a legnagyobb különbséget egy szóbeli vitához képest ez jelenti.
Én személy szerint örülök, hogy ilyen sokféle vélemény hangzott és hangzik el. Ez biztosan mindenki tapasztalatát gyarapítja. Tanulságos. Nagyon.
A cél egyfajta alternatíva felmutatása. A kérdés, hogy mennyire messzire az almafától. Ha nagyon: akkor akár egy új, jelenleg harmadiknak nevezett politikai erő megjelenése is szóba kerülhet. De az kezdetben mindenképpen harmadik lesz. Ha lesz.
Az biztos, hogy mindkét nagy tábor valamelyest elfáradt az örökös csatározásban, de Gy. F. marad...
Mindannyian érezzük, hogy változásra szükség van. Egyre nagyobb szükség, mint ahogy már lett volna 2006-ban is. Sajnos, akkor elmarad: ma egész másról beszélnénk. Talán arról, hogy Orbán a hibás. Érzésem szerint azonban korántsem lenne ennyire negatív, elkeseredett és reményvesztett a bejegyzések kisugárzása...

Gyurcsánynak mennie kell! Ettől pedig mindkét oldal fél valamennyire. A baloldal az eróziótól, a jobboldal pedig attól, hogy nem tud majd megfelelő módon reagálni a változásra, ha Gyurcsány eltűnik a célkersztből.

A kampány nagyon találó, de érdemes figyelembe venni ezt a tényt. Várom én is a fényképeket: ha megvan, hogy mi mindenért Gyurcsány a hibás, akkor el kell mondani azt is, hogy miért. És nem egyszemélyben, hanem az MSZP, egyetemlegesen!

harira 2008.08.05. 07:01:45

Ha a Fidesz újra porondra kerül, le is vakarjátok az összes matricát???

TURUL 2008.08.05. 12:42:44

Nagyon találó a "Gyurcsány a hibás"mert én úgy is tudom értelmezni ha a halántékához mutogatok egy ujjal!! Mondjuk a bal mutatóujjammal.Egyébként mindenben eggyetértek veletek!Hajrá Magyarország Hajrá Magyarok!!!!!!!!!!!!!

radakjani 2008.08.05. 20:26:18

Szerény véleményem szerint, a Hír-TV riporterei elleni aljas támadás is kormányzati körök érdeke.

rudiprojekt 2008.08.06. 10:09:44

az elmúlt napokban öten haltak meg kábítószer túladagolás miatt. ugyen gyurcsányék voltak azok, akik könnyítettek a droghasználaton. na ezért gyurcsány a hibás!

rudiprojekt 2008.08.06. 13:46:42

nem akarnék nagyon rugózni a témán, de az indexen éppen most jelent meg, hogy már a hatodik fiatal is meghalt kábítószer-használat miatt. a fletó meg csak szépen nyaral. na ki a hibás? hát persze hogy a gyurcsány

rudiprojekt 2008.08.06. 16:32:08

na meg itt van a vasút: kisiklik egy vonat franciaországban, lemond a miniszter. kisiklik magyarországon: helikopterre száll. gyurcsány meg csak hallgat, merthogy szabin van. ki ezért a felelős? ki a hibás, ha nem gyurcsány? mert pl. hagyta folyamatosan garázdálkodni kókát meg az szdszt-t

rudiprojekt 2008.08.06. 17:51:29

"A kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más, normális, azaz nem kommunista ember számára. A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret. A kommunista eltorzult lélek! Egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista! Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke, vagy az elvtársak személyes boldogulása így kívánja."

Alekszander Iszajevics Szolzsenyicin
(1918 - 2008)

pgsm 2008.08.06. 18:27:27

harira!te kifizeted a gázszámlám és a kosztpénzt amire egyre többet kell költenem gyURCSÁNY hibás gazdaságpolitikája miatt?

nagy poén lenne a sétáló postások homlokára nyomni egy-egy matricát és elmagyarázniuk miért ér ilyen keveset a nyugdíjuk...

Liberté__73 2008.08.07. 10:43:02

szerintem ezek a fijuk-lyányok betegek valahol

dc33 2008.08.07. 14:18:09

Szerintem jó ötlet a matrica. Igenis tudatosítani kell az emberekben mit (nem) köszönhetünk ennek a kormánynak, akinek a feje és felelős vezetője gyurcsány ferenc. Hely van bőven, csak a matrica legyen elég.

láZló 2008.08.08. 11:29:29

Üdv.Mindenkinek!A kezdeményezésnek szintúgy.
Ha Hiszitek,ha nem,kaptam én is egy matricát az éj derekán a táskámra....Be kell valljam,h.egy padon szunnyadtam csendesül...Rajtam kívülálló okokból kifolyólagosan.Reggel osztán első dolgom volt megtekinteni,mi is ez...mostan meg már itt vok,s itt is leszek eztán.Osztom egy előttem szóló véleményét,csak a matrica legyen elég!Tapasztandó felületben nincsen hiány!!További jó eszmecserét Tinéktek!HAJRÁ!!
Üdvözlettel:láZló.

láZló 2008.08.12. 12:41:03

sziasztok!
szomorúan tapasztalám,h.azóta,h.véstem,nem írt senki.....ennyi volt a lelkesület?pedig már jó pár napja,h.én jelentkeztem....ja,kedves OTVOSPETER!!AMENNYIBEN OLY SZÁNALMAS EZ A ,SZERINTEM SZELLEMES,ÉS VALÓBAN FIATALOS KEZDEMÉNYEZÉS,AKKÓ MIÉRT JELENT MEG NAPOKON BELÜL AZ "ANTI"-OLDAL??mert csak b...szta a csőrüket a dolog,és mindjárt le köllött hülyézni,és kisgyerekezni a "tetteseket",hisz mindenben ez a taktikájuk az Istenadtáknak....no,minden jót Mindenkinek!!
üdv.:láZló.

Miki2 2008.08.12. 12:44:11

Talán a legfontosabbról nem beszéltünk még, hogy mennyivel többet vonnak le a fizetésünkből az MSZP-SZDSZ hozzá nem értő kormányzása miatt, összehasonlítva a környező országok állampolgáraival. Ha megnézzük a fizetési papírunkat kiderül, hogy a bruttó bérünk 50%-a körüli az elvonás, azaz 100 ezer Ft-ból 50-ezret elvon az állam, hogy kifizethesse azoknak a beruházásoknak a törlesztéseit, amelyeket a mindenki számára ismert okokból 2-3 szoros áron készítetett el a magát baloldalinak nevező, valójában nagytőkés, neoliberális kormányzat. Szerintem a matricákra ezt a húsbavágó tényt kell feltüntetni, hogy ma kaphatnánk 80 eFt-is a 50eFt helyett a 100 eFt bruttó fizetésünkből, ha nem ezek lennének, lettek volna hatalmon. Igen Gyurcsány a hibás azért, hogy minden hónapban 30eFt-al többet vonnak le a fizetésedből! Talán akkor nem lenne ilyen nagyságrendű probléma a benzin, a gáz a villany és a távfűtés árának emelése. Óriásit tévedett Gyurcsány, amikor azt nyilatkozta, hogy a nagytőke igényeit kell kielégíteni, különben elhagyja az országot. Mára kiderült, hogy nemcsak a nagytőke hagyja el az országot, hanem a nyereséget termelő közepes és kisvállalatok és az adófizetők is! Peresze nem az itteni bejegyzésű vállalkozások helyezik külföldre a székhelyüket, hanem a rokonság alapít új cégeket, még kis vállalkozások esetén is, például Szlovákiában. Természetesen a nyereség a sokkal jobb adózású szlovákiai cégben keletkezik ezután, Szlovákiában fizet adót, nem nálunk. A nullszaldós magyarországi cég pedig egyáltalán nem fizet adót nálunk. A tényleges befizetők így elhagyják az országot az ellátottak köre pedig nem csökken, sőt növekszik.
Gyurcsányéknak sikerült Magyarországból egy adópoklot csinálnia, amelyet adóparadicsomok vesznek körül! Ezért ők a hibásak! Az EU nyitott, nem csak a multiknak, de a kis és közepes vállalkozások, sőt a személyek számára is, ezt észre kellett volna venni! Ebből következik, hogy a magyar adószintek nem haladhatnák meg 1-2%-al a környező országok adószintjét, hogy a Magyarországon keletkező jövedelmek itthon maradjanak és, hogy a munkavállalók is a régió szintjének megfelelően részesüljenek munkájuk eredményéből!

Nem az a baj a baloldali politikusokkal, hogy máképpen gondolkodnak, mint mi, hanem az hogy a döntéseiket nem az ország, hanem saját érdekeik vezérlik. Ez látszott Horn Gábor Hír tv-s beszólásából. Csak gazdasági vagy politikai érdekből vizet prédikálnak és bort isznak! Becsapják még a saját szavazókat is! Ezért nem oldják meg a munkanélküliség kérdését, hiszen a segélyen élők jelentik a szavazóbázist. Ők valójában nagytőkések, de szocialistának nevezik magukat. Ezért javasolták december 5.-én, hogy ne szavazzuk meg a külföldön élő magyarok magyar állampolgárságát. A legfelháborítóbbak tartom, hogy amikor a 23 millió román inváziójával fenyegettek ők is pontosan tudták, hogy amit mondanak az nem igaz, és mint vezetők visszaélve a lakósság természetes bizalmával a vezetői felé, megtéveszthetik a lakósság alulképzett részét. Akkor, ezek a jövedelmük pár %-át féltették. Értem én ezt, vannak ilyen emberek, számoljanak el saját maguknak a lelkiismeretükkel, de azt már nem értem, hogy mit keresnek ezek után az ilyen emberek a március 15.-i ünnepségen, pláne szónokként ahol azoknak az emlékét ünnepeljük, akik nem tartoztak a sehonnai bitangok közé, akik halni nem mertek. A harcokban elbújók, de osztásnál tolongók a fizetésük pár %-át féltők ne szónokoljanak többé március 15.-én! Ezért repülnek a tojások is ilyenkor!
Egyébként nem arra kell bízni az ország vezetését, aki szimpatikus nekünk, hanem aki ért hozzá! A FIDESZ már bebizonyította, hogy ért az ország vezetéséhez: Szinte megszüntették a munkanélküliséget, volt pénz oktatásra, egészségügyre, mindenre, amire ma nincs, még az árvízkárosultak megsegítésére is, rendbe tették az államháztartást, nem fenyegetett az adóság spirál, az államcsőd! Még Meggyesi Péter szerint is úgy álltunk 2002-ben, hogy realitás volt, hogy 2007-ben bevezetjük az Eurót! Azóta a jobboldali politikusok nyilván még sokkal tapasztaltabbak lettek és reméljük, nem kell majd olyan kompromisszumokat kötniük, mint annak idején a Kisgazda párttal. Ma már a többség megértette, hogy nem kell félni az erőskezű vezetőtől. A baloldal Orbán Viktor visszajövetelével riogatott. Mára már a többségük megértette, hogy ettől nem félni, sőt elősegíteni kell, hogy újra egy erőskezű, az ország érdekeit szem előtt tartó vezetője legyen az országnak. A gazdasági elit már megértette, ők belátták, hogy a káosznál sokkal jobb, egy számukra nem feltétlenül szimpatikus, de olyan vezető, aki végre rendet teremet ebben az országban. Mert az üzleti életben nem a szimpátia számit, hanem a hozzáértés. A történelem során mindig bebizonyosodott, hogy a jobboldal sokkal alkalmasabb egy ország vezetésére. Ebből a szempontból szerencsésnek tartom magam, hogy arra szavazhatok, aki még szimpatikus is nekem. Ugyanakkor a baloldali érzelmű szavazók, ha az eszükre hallgatnak legközelebb szintén a jobboldalra fognak szavazni és nem hagyják, hogy a baloldalinak mondottak sokadszorra is, újra és újra átverjék őket. Jó lenne, ha valaki elmondaná nekik a „Hány éves vagy te herceg? Még hiszel a mesékben?” végződésű mesét a hercegről, aki a vasorrú bábával töltött egy éjszakát bízva annak ígéretében, hogy az éjszaka után gyönyörű hercegnővé változik. A baloldal az osztogató politikával, ígéreteivel sokszor kerül hatalomra, de az ígéretit nem tudja betartani, mert csak azt lehet elosztani, amit megtermelünk és ebben ők nagyon gyengék. Lehet, hogy a jobboldal kevesebbet ígér, de azt meg is valósítja. Ezért nincs értelme a bal oldali ígéreteknek, mert nincs mögötte anyagi háttér és a megvalósítás szándéka. Ők nem olyan szegények, hogy ígérni ne tudnának! Ezért nincs értelme belemenni velük semmilyen ígérgetési versenybe sem, mert ki az a bolond, aki még mindig hisz egy baloldali ígéretnek! Csak olyan ígérgetési versenybe szabadna belemenni, ahol elvárható, hogy a partner is be fogja tartani az ígéreteit. A jobb és a baloldal ígéretei között nem %-ok-ban, vagy összegekben mérhető a különbség, hanem abban, hogy a jobboldali ígéretek megvalósulásban lehet bízni, a baloldal ígéreteiben pedig egyáltalán nem.

Igen Gyurcsány a hibás azért, hogy sikeres embereknek nevezik ma a törvénytelen úton gazdagodókat és nem bűnözőknek! A vezető példáját mindig követi a nép. Ha a vezetőknek minden szabad, a nép is ezt a példát követi. Ez az út vezetett az Olaszliszkai lincseléshez is! Szerencsére ez igaz a jövőre is, ha majd a következő kormány lejsúlyt a bűnözőkre, akkor igen rövid időn belül mindenki meg fogja érteni, hogy újra rend van, ami egyben az oka is annak, hogy miért kell feltárni a mai bűnöket.

láZló 2008.08.12. 12:55:33

nakakukk!!esmegest...szal,voltam Debrecenben,meg köll mondjam,aszittem,ottani a kezdeményelés....ám reá köllött döbiznem,h.nem.egyetlen tapaszt nem tapasztaltam vala.viszont tapasztanivalót attól inkább.de tapasz,s fotóapparát híján nem tettem meg,érthető okokból kifolyólagosan...nemszem,h.lelőtték volna ezt az oldalt,hisz'én is itten vok....akkor mi ez a "rádiócsend"?
tessenek aktivizálódni!!!
üdv.:láZló.

láZló 2008.08.12. 13:10:40

Kedves Miki2!!
érdeklődve hallgattam,olvastam okfejtésedet,nem Vagysz Te közgazdász véletlenül?a Bogár László-bácsi jutott eszembe Téged olvasván...kb. pontosan ezt firtatta,melléállítva a multik majd'adómentességét is.meghogy a kis és középvállalkozók mégcsak hagyján,nem az,de ez a kisebb gáz.ám a szellemi tőke....igen kevés az olyan "elvetemült",kitartó,"túlmagyar",miképpen ők aposztrofálnak bennünket,mint a Pap Lajosunk,kinek Európa összes kapuja tárva-nyitva,de nem megyen a lelkem...csakhogy Ő az a bizonyos fehér holló...jó,megteheti,gondolom,meg reá figyel a fél ország...a "rebellis"fele.tehát igazából meg sem Teheti,h.elporoz innen...de az össszes többi?szépen kijárják orv.egyetemet,Isten a tudója mennyi pénzt öl bele állam elvtárs,oszt szépen elmennek,miképpen a rókalelkű-halfej-fretyó fel is szólította Őket...értelmes emberek,hallgatnak a szép szóra,küldik Őket,hát mennek ....nem is csodálom,jelzem,ahogy én hallottam,2,azaz kettő hétvégi ügyivel megkeresik az itthoni havi lét,hát akkó,mitől ne menne??
üdv.:
láZló.

dannyrose 2008.08.12. 13:33:58

Röhej, de ezt a kampányt még a fidelitas is cikizi, legalább ők megmondják a véleményüket:

link a konzervatorium.blog.hu-ról

attreides · 3kerulet.fidelitas.hu 2008.08.04. 00:07:25
valóban nonszensz ez a kampány, jómagam el is határolódok :)

Csak annyit fűznék hozzá, hogy ez történik akkor amikor, webet sose látott emberek próbálnak marketing-elefántcsont-tornyukból leszólva végigsöpörni a blogszférán :D

Össze lehet hasonlítani, az ténylegesen általunk (bpfideltias) készített kampánnyal (szanjidotmagadra.blog.hu/), nem mondom hogy felér a szadeszes webmarketing csodákkal, de a mostanit kenterbe veri...

morus 2008.08.12. 23:21:26

Nekem ez egy jól átgondolt "karaktergyilkos" kampánynak tűnik, ami képes lehet az egyébként valóban első számú felelős irányába csatornázni az országban óriási mértékben felgyülemlett elégedetlenséget. Jó húzás a Fidelitas részéről. A belvillongásokat viszont jó lenne a "nagyokra" hagyni :)

pierre 2008.08.13. 18:40:32

Hát az tuti hogy ilyen szar kormányunk még nem volt!Bocsi,pontosítanom kell!A szar a földbe jutva értékes tápanyagokkal látja el a növényeket,táplálja,élteti őket.De mi a helyzet azokkal akik mindent elkúrnak,tönkretesznek?Ahová lépnek, ott a fű is kipusztul!Helyesebb tehát így fogalmaznom:ők azok ,akik szart sem érnek!Külön gratulálok Ferinek és "brigádjának" hogy sikerült újra 3millió koldus országává tenniük szép hazánkat! Igen!Megcsinálták!

taxi43 2008.08.15. 10:21:45

mikor szavazhatok már?szívesen kifejezném véleményemet a kormány eddigi tevékenységéről és akkor már 2006-os tévedésem is kijavítanám és a fideszre voksolnék.

tothmarci 2008.08.15. 10:45:55

nyugi taxi! hamarosan eljön a változás/változtatás ideje is és véget ér az mszp uralkodása!

sántakutya 2008.08.16. 10:16:57

Új hír:qrcsány a jövö évi EP választáson a maszop első hellyén indul.

A HAZÁT már gatdaságilag,erkölcsileg sikeresen lepadlózta,most Európa legyűréséért fog küzdeni "trükkök százaival". Az imádság Európa népei között emigyen fog kezdődni:qrcsány trükkjeitől ments meg Uram minket...

Végre ezt is megértük a Főpatkány is menekül a süllyedő hajóról. Valahogy meg kéne akadályozni mert ez a tetü megint a mentelmi jog mögé bújva megmenekül.

tothmarci 2008.08.18. 08:59:32

nekem mindegy hogy pekingbe vagy brüsszelbe a lényeg hogy minél előbb hagyja el az országot és ne csináljon még nagyobb kárt az országban.

pgsm 2008.08.18. 09:28:19

good bye fletó! auf wiedersehen!-azért ezt mégse:)

Lazio 2008.08.18. 11:13:44

Azt látom jól halad a kampány, és a vicces az, hogy azok segítik a legjobban, akik támadják. Ugyanis ahányszor elmondják vagy leírják, hogy rossz a "gyurcsány a hibás" szlogen, annyiszor egyben súlykolják is. A dolog úgy látom szápen át fog menni. Egyszerű marketingfogás, de úgy tűnik működöképes.

Szancsi 2008.08.18. 15:22:08

Kiváló kezdeményezés!!!!
Jó volt látni az óriás plakátot, hiszen én is csak ezen keresztül értesültem róla....
Remélem sikerül még 2010 előtt elérni, -saját érdekünkben- ,hogy ezt Ő maga is belássa, a kormányával együtt!!!

taxi43 2008.08.18. 22:18:28

szancsi!
üdv a fedélzeten.jó látni hogy ennyi embernek elege van már gy.f.-ből.talán már nincs sok hátra!

nandorzsolt 2008.08.19. 09:26:24

gratulálok az akcióhoz!szükség van erre hogy mindenki lássa mi is folyik kormányzás címén kis hazánkban.

Mahamadou Diarra 2008.08.20. 19:55:47

Ezt nem értem. Úgy írtok róla mint az antikrisztusról. Nem tökéletes az biztos. De én még emlékszem a Bp. minisztériumra a másik oldalról. Ma az országban nem lehet választani. Van két hülye.Marakodnak mint két gyerek. Viktor a hülyébb ezért bukta el a választásokat.

erdei 2008.08.20. 21:18:11

Egy plakát alapján tévedtem ide. Jó ez a blog, nem akármi így egybe látni a példákat arra hogyan megy tönkre az ország. Nem vidám dolog, de azt hiszem hasznos. Szerintem sokan nincsenek tisztában az itt felsorolt példák nagyrészével.

pgsm 2008.08.21. 13:27:33

gyurcsány! a stílusod és idulatos megnyilvánulásod megerősít benne hogy helyes ez a mostani kampány.

karotta · http://www.youtube.com/watch?v=Nliw5Sux1AQ 2008.08.21. 13:40:42

Sziasztok!

Amúgy mit ábrázol a plakát? Van valami értelme?

GyurcsanyAzIgazi 2008.08.21. 14:44:04

pgsm: gratulalok! ez aztan az ovoda!
Amugy szar helyek mindenhol vannak a vilagon, amirol lehetne matricazni es egy emberre mutogatni. Pl. nemreg voltam Szlovakiaban es ott is lehetett volna ragasztgatni ilyen matricat, eleg sok helyen, nem beszelve egy-ket szlovak homlokat, pedig naluk mar euro is lesz. Persze mindig egyszerubb a fekete-feher, mint a szines gondolkodas. Javaslom az Adam almai cimu filmet mindenkinek aki szereti a humoros, jo filmeket.

Lazio 2008.08.21. 18:43:59

GyurcsanyAzIgazi,
Az a baj, hogy a szlovákok éppen most vernek kenterbe minket, köszönhetően a te példaképed alkalmatlanságának. Ennyit az őket lekicsinylő, nagyképű megjegyzéseidről.
A humoros, jó filmeket egyébként kedvelem.

5353 2008.08.22. 06:13:10

Nem irígykedni kellene focicsapatnevű!
Uszítás helyett valami értelmes dolgot tenni,tenni,tenni ...az áhított célokért.
Előtte nem árt valamit tanulni,tanulni,tanulni..:)

GyurcsanyAzIgazi 2008.08.22. 09:45:36

Lazio:egyaltalan nem peldakepem, csak azert regisztraltam ilyen nevem, mert pgsm ovodas regisztralokra reagal es helyesli az ilyen ovodas kampanyokat. Amugy eppen a kenterbe veres ami szerintem nem igaz rajuk, legalabbis amit tapasztaltam naluk jarva, Kina is az elre tor gazdasagilag, de megsem szivesen laknek sem ott, sem Szlovakiaban (foleg magyarkent, meg ha a so:r finomabb is:-).
Egy-ket evidancia: reformokat csinalni nehez, megakadalyozni azokat es pofazni rola konnyu vegul ajanlom mindenkinek a Sickratman: Buzi-e vagy ill. a Belga:Az a baj c. szamokat
na meg az egyik kedvenc eloadomtol egy orokzold:
www.drmarias.hu/jedikem_gyere_haza/09_ne_vagd_le_a_farkadat.mp3

taxi43 2008.08.22. 10:27:01

csodálom azokat akik objektivitásukat félredobva inkább magyarázzák a kormány szánalmas eredményét.
a probléma megoldásához első lépésben a baj felismerése vezet.amíg ez nincs meg addig itt vergődünk. tehát: gyurcsány a hibás!

Hawthorne 2008.08.24. 23:06:08

T. Fidelitas!

Mélységesen szomorú, hogy az ország jelenleg legnépszerűbb politikai erejének ifjúsági csapata mindössze ennyire képes. Ettől nem fogok rátok szavazni, bazzeg.
Én 25 éves vagyok, azt hiszem az én szavazatomat kellene elnyernetek. Miért szavaznék rátok? Mit ajánlatok? Sőt, mit ajánl a Fidesz?
Már az utóbbi választásokkor sem szavaztam, nem volt kire. Faszom kivan a "Gyurcsány a hibás" és az "Orbán a hibás" kampányokkal. Úgy tűnik, 2010-ben sem fogok szavazni.
Inkább azzal foglalkozzatok, hogy mit lehetne tenni, adjatok programot.

nagytomi 2008.08.25. 01:21:26

Sziasztok!

Azt hiszem, az az egyedüli, -de nem lebecsülendő- értéke ennek a blognak, hogy nem törli ki azokat a hozzászólásokat sem, amelyek nem a Fidesznek "nyalnak". Magam Fidesz (aztán Fidelitas) tag voltam, 14 évesen léptem az ifjúsági szervezetbe, de mára teljesen kiábrándultam a politikából... Az a baj, hogy nincs egyetlen politikai erő (párt) sem a parlamentben, akikre jó szívvel szavaznék. Magamnak megbocsátom, hogy kamaszként lelkesedtem a politikáért, de amikor 40-es, 50-es, meglett családapák és anyák válnak mozgalmistává, tüntetőkké, vagy lelkes párttagokká, az azért meglep. Gyurcsány nem ügyes politikus, és ezért is népszerűtlen. De kétségtelenül érdeme, hogy ő volt az aki ki merte mondani, hogy a rendszerváltástól mostanáig az egész politikai elit hazudott. Például melyik parlamenti párt tiszta az un. olajszőkítéstől? Vagy említhetném az elkapkodott, ismretségi-érdeletségi alapon lezajló privatizációkat a '90-es években. És miért is nem hazudna egy politikus? Amíg az az igény, hogy hazudjon, addig hazudni is fog. Értem ezalatt, hogy amíg nem elég érett a nép arra, hogy igazmondóra szavazzon, akkor ígérni fog fűt-fát, hiszen arra szavaznak, aki többet ígér. Aztán van egy olyan mondás, hogy minden nép olyan vezetőt kap, amilyet megérdemel. Ez most kicsit keményen hangzik, de érdemes belegondolni. Gyurcsányt nem idegen hatalom ültette a parlamenti bársonyszékbe, hanem a magyar szavazópolgárok számszerű többsége!
Érdekes és szomorú, hogy a kapitalizmusnak, a szocializmusnak és a feudális függelmi viszonyoknak valami bámulatos keveréke létezik itt a mi kis hazánkban... Kétszáz éve a többség még paraszt volt, most pedig majd mindnek van autója, internetje... és mindenki úrnak gondolja (vagy szeretné gondolni) magát, jogokkal kötelességek nélkül. Visszasírjuk a szocializmus paternalizmusát (gondoskodását az állampolgárokról) miközben kapitalista módjára szeretnénk gazdagodni, stb...
Sok a munkanélküli, de kevés a jó szakember, aki kitartó és szeret is dolgozni. Japán hol volt a II. világháború után? És hol van most? Minek köszönhető ez, vajon? Egyedül a szorgalomnak, az emberek hozzáállásának! Amíg, idehaza úgy megyek be egy boltba, hogy az eladó szívességet tesz, hogy kiszolgál, addig nem is jutunk egyről a kettőre. Az állam úgy veti ki az adókat, hogy bele van kalkulálva, hogy a polgár a felét elcsalja...a polgár pedig elcsalja a felét, mert bele van kalkulálva. Az a baj, hogy itt mindig idegen hatalom ült a magyarok nyakán és nemzeti virtussá vált túljárni a hatalom eszén. Csak hát most szabadság van, de nem tudunk vele mit kezdeni. Mert rohangálunk az EU-hoz, mert megszoktuk, hogy a döntést nem itt hozzák. A NATO-ba is akkor léptünk be, a délszláv háború után, amikor már elmúlt a fenyegetettség. Hát igen jól csináljuk. Azért tanulhatnánk a zsidóktól összetartást és nemzeti önérzetet, mert három magyar hármat akar és háromfelé megy. :))

tothmarci 2008.08.25. 07:43:21

hawthorne!a hozzászólásod valahogy a zsebhokira emlékeztet. nem mersz/akarsz/ tenni a sikerért de azért muszáj valamit pótcselekedni.

javaslom vegyél részt a legközelebbi választáson és szavazz arra akinek a kormányzása alatt jobb volt,biztonságban érezted magad,volt perspektíva a jövőre nézve.mert az nem állapot ha mindenki abban reménykedik a holnap csak rosszab ne legyen a mánál.

a programalkotás veszélyes dolog:nézd meg mivel nyert fletó 2006-ban és mit valósított meg belőle.semmit!

taxi43 2008.08.25. 09:49:56

gyurcsány a hibás!

zombikecske 2008.08.25. 14:17:26

megegy nagy adag lófaszt Gyurcsány a hibás! de nem is az Orbán, sőt egyik politikus sem hibás! az egyetlen hibás ebben az országban az a sok barom, aki elhiszi azt a sok maszlagot, amit beadnak nekik. mert ha egyszer nem hinnénk el a sok baromságot amit mondanak nekünk, akkor ebből az országból kánaánt csinálhatnánk pár évtized alatt.

pgsm 2008.08.25. 17:28:45

alexan!gyurcsány mondta hogy ő a hibás - őszödön bevallotta.és mindezt a hatalomért.nem tudják jó irányba tolni az ország szekerét de a mutyizás kedvéért maradnak.

nandorzsolt 2008.08.25. 21:55:48

lazio!
és jövőre ha bevezetik az eurót még inkább lehagynak minket - mindenben!

taxi43 2008.08.26. 08:13:21

"A szavazók is tudják, ki a hibás

Egybevág a lakosság többségi álláspontjával a "Gyurcsány a hibás" kampánya, - nyilatkozta a Magyar Nemzetnek Mráz Ágoston, a Nézőpont Intézet elemzője a közvélemény-kutató társaság legújabb felméréséről.

A Fidesz-szimpatizánsok egy ötös skálán jónak (4,2), az MSZP támogatói kettes alának (1,8), még az összes megkérdezett 3,6-esnek értékelte a Fidelitas országos, "Gyurcsány a hibás" kampányát - derül ki a Nézőpont Intézet legújabb felméréséből. Az elemzés szerint a megkérdezettek 67 százaléka úgy gondolja, hogy nagy mértékben a miniszterelnök a felelős az ország jelenlegi rossz állapotáért, 27 százalék azonban nem ért egyet ezzel az állítással.


Mrácz Ágoston a Nemzetnek elmondta: az ifjúsági szervezet matrica- és plakátakciója egybevág a lakosság többségi álláspontjával, ha Gyurcsány Ferenc 2010-ig miniszterelnök marad, valószínűleg az ellenzék választási stratégiájának fontos része marad, hogy a kormányfő nevét összekösse a ciklus negatív tapasztalataival.


A Nézőpont az ország helyzetére vonatkozó négy kérdésből három az elégedettség különböző fokozataira kérdezett rá, e szerint a lakosság 53 százaléka nagyon, inkább, illetve nem nagyon elégedett ( ez az inkább már elégedetlenségi mutató 35 százalék) a jelenlegi állapotokkal, két százalék nem válaszolt, 45 százalék egyáltalán nem elégedett. Ez utóbbi arányszám a szocialista szimpatizánsok körében 15 százalék, a fideszeseknél pedig 69. A megkérdezettek 35 százaléka tehát nem nagyon elégedett (az MSZP-t támogatók 41 százaléka, a legnagyobb ellenzéki pártot támogatók 23 százaléka gondolja így), három százalék ugyanakkor nagyon elégedett a mai állapotokkal (az MSZP-szavazóknál az arányszám 8 százalékpont)."

kovacstamas 2008.08.27. 09:04:29

NAGYON TETSZIK AZ OLDAL!HAJRÁ VIKTOR!

butusbetty 2008.08.27. 15:02:32

takarodjon a fenébe mindenki aki az elmult 20 évben bármilyen parlamenti tisztséget betöltött
azonnal szünjön meg minden párt állami támogatása és utolsó fillérig számoljon el a reklám pénzekkel azzal is amiből összeplakázozza az országot

és persze éljen a demagogia

ennek az országnak két hatalmas tévedése van egyiket úgy hivják MSZP a másikat úgy hogy Fidesz
persze jól elvannak egymással sikerült egy országot két felé szakitani és nyomorba dönteni

taxi43 2008.08.27. 17:22:37

szegény butusbetty!
valaki nagyon a lelkedbe gázolt.gyurcsány a hibás? :D

police 2008.08.27. 18:06:46

Nem tudom mi a figy fenét, akarnak az ifjú fideszes pöcsök még tojáshéj, van a fenekükön de, máris kormányt akarnak buktatni! Menyetek kis fidelitászosok ki a játszótérre játszani és adnátok különböző alapítványoknak a pénzt ne ilyen hülye kampányra, költsétek, igen adjátok a gyerekkorháznak és ne arra baszátok el a pénzt, hogy a csődbe ment gyárakat matricázzatok! Vagy adjátok a gyárnak a pénzt, és nem megy csődbe.

És hogy ilyen oldal ma üzemelhet, na ezért Gyurcsány a hibás!

Ja és énekem semmi bajom a kormánnyal rendőr vagyok, és jól fizetnek!
Csak az panaszkodik, aki sajnálja a másiktól az elért dolgait, mert csak a tökét vakarja és várja a segélyt, kicsit szedné össze magát, és akkor talán vihetné valamire, mert aki dolgozni akar, az tud is tele az ujjság álláshirdetéssel csak a paraszt inkább segélyből

Mosós 2008.08.27. 21:39:30

Rendör vagyok jól fizetnek összeverek és lövetek, büszke lehetsz te nagy marha hamarosan lejár fletó karhatalma!!! Ja és ,hogy ma itt tartotok nagy a szátok jól tart a gazdátok ezért tényleg: Gyurcsány a hibás!

acélpatkány · http://acelpatkany.blogspot.com/ 2008.08.27. 21:55:56

Te jó ég! Mi a fene ez? Sok idióta majom. Méghogy "kommunista fogás hogy egymásnakugrasztanak minket blablabla." Ja, meg a ráknépség... Ez mi ha nem épp ez? Két Magyarország, ez kell nektek? Sötét idióták. Olyan miért nincs, hogy "orbánahibáspontblog"? Józan ember ilyet nem talál ki. Nem volt gyerekszoátok, vagy mi?
"Mosós": téged meg raboljanak ki az utcán. Ilyennek nem való rendőr. Hülye idióta, szerinted ki tartja fenn a közbiztonságot? A Magyar Gárda? Azok csak parádéznak. Ti? Ugyan már, előbb mentek macskakövet meg tojást dobálni.
Marha magyar, ez kell nektek. Sok barom.

taxi43 2008.08.27. 22:28:36

police! te szégyent hozol a maradék becsületes rendőrre ebben az országban.

milyen érdekes hogy az általad szapultak legalább kulturáltan tudnak viselkedni egy blogon. jó mi?

"aki sajnálja a másiktól az elért dolgait"
én tényleg sajnálom gyurcsányt, hogy úgy gazdagodott meg, hogy pl. abban a házban amiben laknak zsidóktól vették el és most milliárdos!

police 2008.08.28. 07:02:06


És miért baj neked hogy zsidók házába él? De legalább nem cigány!
ÉN voltam Orbánéknak biztosítani és olyan cigány mit a kis Gazsi gyerek az utcánkba az anya is egy pici dagadt tipikus cigányasszony! Ez kel nektek cigány? Meg a magyargárdára veritek a melletek közbe, meg a cigányt jutatjátok hatalomra? A gárda véletlenül nem cigányok ellen vonul fel erre meg cigányt, támogat, hogy is van ez?

És kedves Mosós!

Kívánom neked, hogy ha bajba kerülsz, vagy csak meglopnak, ne küldjenek a segítségedre rendőri egységet! Mert Ne legyen olyan kollega, aki kivonul megmenteni, ha a kocsmába le akarnak lőni vagy ép a felességed, szeretne agyon ütni egy fejszével! Mert ki az a hülye, aki 80 ezerért kockázatja az életét ilyen emberért nem? Fizessenek a rendőrnek is csak egy kevés pénzt azután a hülye se megy rendőrnek! Ez kel neked? És én Orbán korában is rendőr voltam és öt is védtük de fele ennyi se volt a fizetésem! Akkor meg minek jutassam hatalomra? Az elmúlt 6 évben volt valami mire azt mondta ez jó? Semmi a Fideszeseknek minden kamu? Az is baja volt az Orbánna hogy új autókat kaptunk, lecserélték az Opel eket Skodákra kicsit gyorsabban, érek helyszínre nagy kár, ráér a rendőr utána meg az a baj hogy későn érkezik?
NEKEM CIGÁNY TÖBBET NE DIRIGÁLJON!

dc33 2008.08.28. 09:02:29

Police,
Te mekkora rasszista vagy..... és rendőr a mai Magyarországon? Ekkora égést. Jobban tennéd, ha nem járatnád le még jobban a rendőrséget. Nem csoda, hogy itt tartunk. Ezért gyurcsány a hibás.

Mosós 2008.08.28. 11:10:23

6ab0r:
Te milyen közbiztonságról beszélsz?Ahol a rendőrök ütik az ártatlan embereket?Nekem felnyomták az autómat,amire kiértek egy tele tank benzinnek hült helye volt.A Kapitányság kb 2-3 percre van.Na ennyit a nagy Zsarukról!

Police:
Jó a fizud mi?Ezért nyalni is kell eleget a Gyurcsány Papának.Te idióta barom.Ezért a pénzért képes vagy napi 24 órákat védeni ezt a faszt,és ráadásul "háborúzni"?Az "Cigány" idejében csak az út szélén verted a gyíkodat és vártad a potyát az autóstól.Te olyan sötét vagy mint a kamra.Látszik,minden rendőr egynek születik,nekem is volt egy ismerősöm köztük had ne mondjam miért is ment nyugdíjba.Szellemileg leépült,ahogy már Te is.De nyugi,nyugi a Vörös csillagot Te sem fogod megkapni Kiváló dolgozó címmel.Most gyűjts lovettát,mert ha eljön a "Cigány" uralom akkor nem lesz ennyi pénzed.Nektek új autó?Volt a Tv-ben milyen faszán tudtok vezetni,hát felért egy kabaréval.A feleségem nem fog agyonütni,látszik milyen emberekkel vagytok körbe véve,és ezért nyalod a picsát,szép dolog.Néha vegyél egy két órát nyelvtanból.Mikor is volt a "Cigány" kormányon?Tudod?Most lassan többet adózól mint keresel.Azt hiszed,hogy az Orbán nem emelt volna fizetést?Ma egy kiló kenyeret nem kapsz meg 200 Ft alatt,és a bérek is szarabbak mint voltak.Mindennek megy fel az ára,ezt Te nem látod?Ha esetleg a Cigó maradt volna akkor ma már valószínű Euróban kapnád a mostaninál jóval több segélyedet,nem pedig Libanon mögött kullognánk.
Persze ezért is csakis a Gyurcsány a hibás.

police 2008.08.28. 11:31:45

Mosós

Látom te nem vagy rasszista, mert bírod a cigokat! És örömmel halom hogy későn értek ki, mert ilyen emberhez én se sietek! Arról meg nem én tehetek, hogy Orbán rokonai verekednek, meg lopnak, mert az is biztos nem fehér ember nyomta fel a szekered, hanem az Orbán barátodnak fejtársa! Egyébként mikor a Cigányok voltak hatalmon elárulom 125 ezret, kaptam mikor kormányra került! 4 év alatt 10000 ft emelt! Amióta a Feri van 200 ezerfelet, kapok! Sokkal felette! Mert te is csak ahhoz értesz, háborogsz, ha nem tömnek szerinted Orbán, nem ugyan ezt fogja csinálni mikkor kormányra, kerül? De hogy nem akkor meg az lesz a te fajta, nem dolgozom, csak háborgok emberek dolga, hogy Orbán a hibás!
Mert máshoz nem értetek csak kimegyünk pestre, tüntetünk egy jót, aztán jól megveretjük, magunkat meg elbontjuk fél Budapestet, aztán háborogsz, hogy a te pénzedből kel mindent ujjra építeni!

Ja és a cigányok kormányzása idején nem a faszt vertem az útszélén, hanem a te fajta szerencsétlen emberek autóit helyszíneltem! És jé Fel vagy háborodva, hogy miien sokáig tartott mikre kiértek helyszínelni! Nem is értem menyire szidod a rendőrséget miért nem a Fideszeseknek szoltál, hogy jöjjenek, nézzék meg a kocsid, aztán csináljanak, egy-két matricát meg tüntessenek egyet, hogy feltörték a kocsid?

És az Unióba vagyunk szabadon, ellehet hagyni az országot és letelepedni máshova miértem, indulsz el Romániába a haverokhoz? Ott jobb az élet nem? Vagy ki Amikába? Jaj már tudom miért nem mész Amerikába, mert ott, ha szidod a rendőrt, azonnal elő alítanak, és nem lehet nagy pofád mert beverik! Vagy ha a rendőr felé dobsz egy macskakövet nem gumilövedékkel, lőnek rád, hanem egyből éles lőszerrel és akkor aztán nem kel irogatnod ott hasonló oldalakra, mert az első tüntetésen mikor rendőre támadsz egy életre, elveszik a kedved még a köpködéstől is!

Boglarovics 2008.08.28. 11:52:31

Sziasztok, egy saját kis story a BKV-sokról...
Jegyet vennél, mert úgy tisztességes?! Ott az autómata...de ha a kis hülyegyerekek telitömik szeméttel, hát istenen, felszállok jegy nélkül, aztán majd veszek az ellenőrnél. Tényleg. Ha adna. Mert Ő nem ad. És egyenesen vitatkozik. Jah, mellesleg 270 forint 1 megállóra meg egy teljes szakaszra is?! Hülyék ezek? Aztán majd tömik a BKV vezérigazgatójának a pénztárcájába "végkielégítés" gyanánt a lóvét... Hát én biztos, hogy nem. Kinek van igaza? Annak, aki nem tudja megvenni a jegyet, mert szar az autómata? Vagy nincs aprópénze, és nem fog másokhoz odamenni váltatni?
Tisztességesen megvennéd azt a kurva 270 ft-os jegyet az ellenőrtől és még ő basz le, hogy mért nem vettél újságosnál, vagy előző nap mért nem gondoltam erre... Hát nehogy már a 37 fokban szaladgáljak egy buzi jegyért. Meg nincs a homlokomra írva, hogy budapesti lakos vagyok...hogy meg tudjam venni a jegyet...

Amúgy meg vidéken élek, és ott havi bérletem van, szóval, még azt sem mondhatom, hogy tisztességtelen állapmolgár vagyok. De ezentúl Bp-en sose fogom megvenni a jegyet. Mert ÉN is sztárjkolhatok :D

Boglarovics 2008.08.28. 11:55:13

Még kimaradt:
mennyi is egy kg kenyér? Vagy egy doboz tej?
...és menyi az átlag kereset??? Még jó, hogy lógnak az emberek. És az hogy lehet, hogytélen a hajléktalanok egész nap a metróban lehetnek jegynélkül, és melegedhetnek?

Boglarovics 2008.08.28. 12:12:20

Az egyetisták, főiskolások valamint mindenki nevében köszönük az új nyelvvizsgáról szóló kormányrendeletet! Mert nem elég, hogy a felsőoktatást átvariálják, még egy kicsit nehezítenek a nyelvvizsgában.
Ha lediplomázik az ember, semmije sincs a diplomán kívül: fiatal de képzett, gyakorlatban jártas embereket keresnek...

Mosós 2008.08.28. 13:09:37

Nem mondtam ,hogy vagyok vagy nem vagyok rasszista az viszont világos: te olyan vagy mint a F....szom csak a bőr nem jön vissza a fejeden, tüntetni sem szoktam nagyon annyit nem ér ez a zsidaj banda meg a túlfűtött buzi őrségre sem vagyok túl kiváncsi! Tőled még egy rakat szar is kormányozhatna bár nem vagy messze ettöl sőt csak a lóvéd meglegyen bár amíg a fallosz van addig rambókám éhen nem kell halnod a Kossuth téren is játszhatsz az fix! Én nem háborgok mulatok rajtad, rajtatok akik rohangáltok,a beletek kilóg mert egy hazug szarházit kell védenetek aki hátúszásban ráadásul cápa de én is boldog vagyok hogy neked megy a bolt a vak is látja ,hogy szépen kivagytok nyalva bár néha cserébe a hosszúcici rossz végén kell állnotok. Miért nem a fidinek szóltam? Nem kellett nekik jöttek maguktol mármint a kollégák csak késve mint a filmekben szokott csak smink nem volt. Magamtol biztos nem hívom úgy is papír a vége egy hónap múlva na mindegy. Jól mondod ez itt az Unió vagyis annak a seggén vagyunk veletek a kisebbségi kormánnyal együtt de a pinokkió legalább a kezét tördeli jó nagy szarban vagyunk valahol ő is tudja bár ki tudja néha furcsán bemozog lehet már megis őrült! Amcsikákrol meg annyit ott lehet már csak te is egy statisztikai adat volnál ott még a sarki csövinél is gitár lapul nem kockakő amit a Demszki rakatott le egy hete csak szarul! Az Orbán az Orbán ő a sátán nem tudtad ki vezeti a brigádot 6 éve és ,hogy honnan hová??A lejtő alja túl messze van. Nekem nem jobb,de sok másnak sem neked jó az én pénzemböl akik a véremet kiszívják de fasza hogy van új verdád csak az azonosítótok esik le arról a kurvára új egyenruháról néha rendelésre! Nyalókát se felejts el venni a srácoknak vagy tán fánkot mindegy. Tehát az én lóvémból is vered a nyáladat te pöcs. Végül de nem utolsó sorban az ajtó neked is nyitva áll kifelé nem kell itt védeni ezt a kurva országot csak vidd magaddal fletót vedd el liberálisan oszt neveljétek az almot mondjuk Izraelben!

police 2008.08.28. 14:52:25

Kedves Mosós

Az eszed annyi amennyi látszik, mert a pöcs meg a fasz szavakon kívül más értelmeset nem tudsz írni!

Én nem pesten vagyok rendőr csak mikor a te fajta elvakult Fideszes Garázdálkodott akkor mentem fel jól seggbe billenteni, hogy ne szedje darabokra a várost és keljen a te pénzedből újra építeni! Mert nem tudom az MNT székház, mit vétet, hogy fel kellet gyújtani! Mert máshoz nem értesz csak a háborgáshoz meny, alakíts pártot és kormányoz te majd én, ráadom a voksom! Mehetsz az Orbánoddal a román határ szélérre Úgy is szeret átjárni a kisebbségi rokonokhoz! Aztán nyalhatod te is cigány seggét! Remélem, ki lopja alólad az egész házat a roma gyerek! Vagy te is CIGÁNY vagy azért véded ennyire? Ezt el is felejtetem Biztos te is Roma vagy! Így mindent értek!

Ha meg nem hívtad a rendőröket, miért fogadtad el az intézkedést és mi a fenét, panaszkodsz, hogy későn mentek mikor nem hívtad ölet, akkor mennek, mikor akarnak, ha nem hívják kicsi csillag!

Kívánom az ORBÁN kormányozzon vagy 12 évig mert az első 8 éve úgyis azt nyögi amit a Feri elbaszot azt hozza helyre! De aztán mit mond, majd mikor letelik a 8 év és a 12 év végén ugyan úgy szarba, leszel, mint most, mert Orbán se 6ud pénzt csinálni a sémiből vagy majd együtt mentek vasat lopni meg leadni a mébe!

pgsm 2008.08.28. 16:21:46

"más értelmeset nem tudsz írni"
nem vagytok rokonok? helyesírás és stílus szintjén akár ikrek is lehetnétek. gyalázat amit műveltek. menjetek máshová fröcsögni...

Mosós 2008.08.28. 19:26:49

No maki most elég még egyszer helyre kell tegyelek bár ami nincs az nehéz lesz mármint agyadat!Többet nem írok mert a fejed helyén a segged van. Meg mások is hisztiznek. Ja egyébként meg a megfelelő embert a megfelelő szavakkal szoktam mondani, próbálok a szinteden maradni. Nem pesti vagy ezt magam is levágtam mert amiket írsz és ahogy talán a 7 elemid lehet meg zsaru létedre, baromira ráérsz, én a szabimat pengetem ami 4 éve nem volt. Körbe körbe jársz mint a szaró galamb mert az én fajtám nem volt tüntetni se, nem háborog de ezt asszem írtam csak tán épp a Ferike előtt imádkoztál s nem figyeltél észlény, de nem gond továbra is mulatunk milyen hülyékkel van kitömve a rohamosztag:-D! Szeretnélek kijavítani Te farok tán az MTV székházra gondolhattál te csacsi gyere fel gyakrabban "Pöstre",de ne csak oszlatni hanem művelődni is. Egyébként azt már rég elprivatizálták te "nemzet hőse" most épp a cselédsajtó bitorolja. Ki csodálkozik ha felforgatták?? Csak egy nyomorult fecnit kellett volna beolvasni de a zsidajok blokkoltak!Te a szovjet emlékművet megsirattad?? Alakítsak pártot?Ok, helyére is tennénk a dolgokat elsősorban azt hogy ki volt az a faja aki monda hogy igy kell tömeget oszlatni?? Azok sem voltak különbek ott a csukja mögött tudod a megtorlás napján 23-án vagy az törvényes volt talán? Minedenesetre az arányosságokkal gondok voltak.Kinek mit vesz be a gyomra. Határon túli románok igen meg idejönnek elviszik ellopják lerabolják idejárnak orvoshoz meg stb. Ma ott tartunk faszikám hogy a magyar jár át dolgozni nem ők jönnek hozzánk de a Ferigyerek ezt vizionálta nemde??Egyébként meg határon túli Magyarok te sötét kretén akikre a gazdáid nagyívbe szarnak mert kell a hely a sok hébernek itt a kis hazánkban hígagy. Lehet , kilopják a házat rajtad múlik biztos te meg egy szép napon palesztin leszel a saját hazádban és úgy köszönsz a melóhelyeden hogy "Sálom" rózsás jövő nemde? Nyugodt lehetsz nem vagyok roma de zsidó sem ami rólad nem mondható el elég komálosnak tünsz feléjük végül is kitartanak szépen. Miért ne szopnál nekik?! Intézkedés? Miről körmölsz 2 perc múlva hirük hamvuk nem volt de együtt éreztek és ez a lényeg mindenki boldog volt.10 es minusz egyébként aki intézte mármint a tolvaj holt nyugodt volt a saját szomszédom szúrta nyugodtan befejezte amit elkezdett tudta mire jönnek már Romániában lesz....hát ennyit erről!Ölet meg amúgy sem hivtam azt .hogy kell??Na a legvégén csak elnyögted pontosan azt fogja nyögni amit a Rózsadomb géniusza elqurt legalább 8 évig de teis beszállhatsz a romok eltakarításába!! Vasat lopni asszem ott szokás mert vidéken szedik fel a síneket a "reformok" miatt de azok nem cigányok igaz tudom megélhetési bünözők. Még jó hogy van az új PATHFINDER amit járőr kocsinak használtok. Az ég áldjon pancser sok sikert a futkosáshoz! Ezért Gyurcsány a hibás! Pá.

Mosós 2008.08.28. 19:27:49

Police!

Ja és íratkozz be egy suliba ahol megtanítanak helyesen írni.

Na Pá KISCSILLAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

police 2008.08.28. 21:33:23

Mosós

A Fideszes kutyának mindenre van válasza de ö is az állam pénzéből és kíváncsi lennék a nagy Orbánodnak akkor is ilyen nagy szája lenne ha nem támogatná az állam a pártot!

Az arányosságról meg csak annyit, ha én lettem volna a vezető mikor a sok pöcs macskakövet szórt meg tankkal indult autózni éles lőszerrel, lövök feléjük és mikor az első 5, beadja a kulcsot, többet nem megy tüntetni, na ez arányosság!

A PATHFINDER meg nagyon kényelmes köszönjük, hogy fizeted a lízingjét, és hogy tankold!
És ép beszélgettük egy pár motor is jól jönne a pénzedből!

Helyes írást meg oktass a Romániai magyarnak mondott haverjaidnak, mert nekem nem hiányoznak! Taníts ott magyar helyesírást!

Nagysasszony 2008.08.30. 21:15:13

Egy valamit nem értek.
Most a Fidesz a mocskos náci cigánygyűlölő,
vagy a bűnöző cigányok bandája?
Mindkettő nem lehet!

Police, biztos vagy te benne, hogy a fideszesek voltak, akik háborogtak, gyújtogattak?
Ha hatalomra szeretnének kerülni- márpedig nagyon úgy tűnik- akkor nem hiszem, hogy érdekük lenne ezt a módit bevezetni.

police 2008.08.30. 22:11:08

Nem tudom de a Fidesz ált neki kordont bontani nem? Miien példát mutatnak??
Kitartott minden este gyűléseket?? És kinek az ötlete ez a matricázás? Kivádolja brutalitással a kollegáimat? Kihívta útszára az embereket? Egy sima ellenőrzésből ki csinál botrányt? A KMB-s érdeklődik, mi folyik a területén máris politikai megrendelés?

Nem tudom de a Fidesz szítja az embereket! Ez tény, Mert ha nem tennének minden lépés után nyilatkozatot és kussolnának rég nem lenének ekkora politikai harcok

Fideszesek nem cigány gyűlölök, különben Orbán nem lenne ott de viszont a magyar Gárdát támogatja a Fidesz ez is tény! De viszont a magyar gárda a cigányok ellen vonul fel így ezt én sem értem Orbán meg Cigány ez köztudott!

Valjean 2008.09.01. 11:45:03

Az egész rendszer a hibás, 18 éve. Elkezdték az Antallék, a többi kormány meg szépen beállt mögé a sorba, folytatták, amit az MDF '90-ben elkezdett. Nem volt itt semmilyen rendszerváltás, csak módszerváltás.

Értelmiségi (törölt) 2008.09.01. 21:01:25

Policka!

Ülj be az iskolapadba Te idióta Zsaru,és tanulj meg helyesen írni!ÚTSZÁN STB. Remélem azért a 8 elemid megvan,bár ilyennel sosem vádolnálak.

Kismacska (BELLA) 2008.09.02. 14:50:09

Nem tudom, biztos elmondták már előttem, kedves Fidelitas, nyilvánvalóan egy sor dologban igazatok van, de már bocsi, nem négy, sőt nem hat éves problémát feszegettek (Mutyiland - ismerős a becenév az országra?), már a Ti időtökben is virágzott az állami bevételek lenyúlása.

Úgyhogy ebben nem (csak) Gyurcsány a hibás, hanem az egész bújtatott kommunista rendszerünk, illetve a nem változott (és sajnos az utódokra is átszállt) mentalitás.

Amíg ez nem változik, esélytelen, hogy felemelkedjünk. Ugyanakkor kétségtelen: az elmúlt hat év során nagyon sokat csúszott hátra az ország gazdaságilag. Minden szomszédunk megelőz minket lassan.

A fő pártotokra mégsem szavaznék. Sajnos ma itt nincs alternatíva. Nem szeretnék radikalizmust, nem szeretnék az utcán masírozó gárdát, nem szeretnék elszigetelődést, meg szomszédokkal por összerúgását. Nyilván a Fidesz is tartaná a gazdasági számokat. De egyéb vonatkozásban nekem túl sok.

Sajnos nincs alternatíva, és az mindenképpen igaz, hogy én személy szerint nagyon nagyot csalódtam Gyurcsányban és a kormányban. Meg úgy általában a politikában. :((((((

Ellenálló 2008.09.18. 10:38:49

Hiénák, madarak, és egyebek…

Van egy erdő, ahol békében megélnek a hiénák, és a madarak. A madarak jóízűen fogyasszák amit a hiénák meghagynak nekik. Csiripelgetnek, hitelből, uzsorakamatra fészket építenek, fiókákat nevelnének, akiket persze a kakukk kitúr a tanulásból, és ha betegek, meghalnak, mert Dr. Bubó, a komoly tudású orvos, már rég nem ezen a tájon végzi kiváló szakmunkáját, hanem, mint néhány más költöző madár, ő is zsírosabb magban bővelkedő országokban él már.
Az itt maradt madaraknak egy papagájraj igyekszik elrikácsolni, mit kell fütyülni, ők pedig sután, és kishitűen bár, de utánozzák. A fontos, hogy csak nyugalom legyen a harkályok által lassan ementáli sajt lyukacsossá vájt odvas, korhadt fák közt, ahol a hiénák alattomban, és elégedetten vadászhatnak, merthogy a papagájok, a harkályok, a kakukkok, de még Dr. Bubó nemléte is az ő malmukra hajtják a vizet. Fogy a madársereg, elhullnak. A régi üde zöld, sokmillió ékes madárfüttyel teli erdő már csak üszkös, madártetemmel, és hiénapiszokkal teli csontvázként mered az égre, mintha könyörögne a múlt dicsőségéért.
Az erdőben laknak azonban gondolkodó, elmélkedő, komoly erkölcsi alapokkal rendelkező, tettre kész emberek is, akik ápolnák a fákat, elzavarnák az élősködőket, a ragadozókat, ismét virágzó fákat, egészséges életet akarnak még a tolluk hullott, papagáj rikácsolást dadogó, elhomályosult tudatállapotban mind bénábban szökkengető, de lassan inkább már csak lomhán mászó, pusztuló madarak számára is. A madarak viszont egyre csak elhúzódnak, mert a hiéna azt sziszegte, a kakukk azt kurjantotta, a papagájok azt rikácsolják, de még a harkály is azt kopogja: „Vigyázz, az ember veszélyes! Taszítsd el magadtól, mert csak károdra lehet! Nézd, összesöpri és felgyújtja a lehullott leveleket, tapasztgatja a fák sebeit, öntözi a virágokat! Zajt, füstöt, sarat képez! Micsoda kártékony teremtés!”.
Az emberek mégis jönnek, kitartóan, néhány ezren, felelősségteljesen, tudatosan, de egyre szomorúbban, mert látják, a madarak megásták a sírjukat, a fák kidőlnek lassan, a bokrokat és a virágokat már rég ellopták a szarkák. Ők tudják, az enyészet honnan kezdődött, miért, és kik által zajlik, csak hát madárul nem értenek, nem beszélnek, papagájul meg soha nem is fognak. Gondolkodnak, talán le kéne lőni néhány hiénát, vagy papagájt, vagy szarkát, vagy harkályt, vagy mi mindent…? Valahol azonban nagyon is tudják, száz másik lép a helyére!
Emberek, lehet, hogy le kéne választani az erdőt, és kicsit odébb építeni egy csodálatos falut, termő kertekkel, virágos mezőkkel, friss vizű patakokkal, árnyas ligetekkel?



süti beállítások módosítása