Képküldés

A matricákról készült fotókat kérjük küldjék el a gyurcsanyahibas@gmail.com e-mail címre!

A Jászságból jelentjük

2008.08.29. 15:09 - Gyurcsány a felelős

A képeket és a kommentárokat Jász-Nagykun-Szolnok megyéből kaptuk.

A 31-es főút állapota ilyen végig a Jászságban...

...de a mellékutak állapota még rosszabb.

A jásziványi iskola és óvoda  felújított épülete.

A jásziványi iskola és óvoda 2007-ben bezárt.

A jásziványi tejbegyűjtő épülete bezárás után.

A bejegyzés trackback címe:

https://gyurcsanyahibas.blog.hu/api/trackback/id/tr76639596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fülöp Richárd 2008.08.29. 16:10:39

Nagyon okos az aki kitalálta ezt az egészet... De komolyan.. sőt múltkor láttam Gyurcsányt amint szétverte egy kalapáccsal az utat a Jászságban..
Jah, meg piszok módon kergeti kifelé a dolgozókat a tejüzemből.. nagyon durva a csávó...

Ebben az országban egy csomó embernek csak vérszag kell.. hogy beindulhasson rá, matricát ragasztgathasson, üvölthessen, átélhesse a saját kis beképzelt forradalmát..

"Én csak annyit mondok, az vesse rá az első matricát aki maga is bűntelen"

Másrészt meg megnézném közületek ki az aki tisztességesebben rendesebben művelné azt a posztot... azt nem lehet kibírni ép ésszel.. ha egy ferdét fingasz már a nyakadba kenik, hogy hööö, szennyezed a környezetet..

Én nem azt mondom, hogy normális ami itt folyik... sőt igazából át se látom mi folyik itt.. nem is értek hozzá... de szerintem a nagy GyurcsányGyűlölők 95%-a tisztában sincs azzal mi folyik ebben az országban..

OKalman 2008.08.30. 09:21:14

Igazad van Fülöp Richárd! Annyit tennék még hozzá, hogy a másik vicces dolog az az, hogy nem voltak képesek kb.:15000 Ft-ot kiadni a gyurcsanyahibas.hu domainnévért tárhellyel együtt amikor több millió forintot elköltöttek az óriásplakátokra és valószínüleg a matricákra is. Vagy talán ezért is Gyurcsány a hibás?

antho 2008.08.30. 12:51:17

OKalman!

"Ha húszas vagyok az a baj, ha harmincas vagyok az a baj" (Belga)
Legyetek kedvesek ott a MEH-ben kitalálni végre a csapásirányt! Olyanok vagytok mint a főnökötök, minden nap mást mondtok.
Érdekes, az kevésbé zavar benneteket, hogy sorra zárják be a falusi iskolákat, meg az óvodákat. Folyton papoltok a versenyképességről, meg az esélyegyenlőségről, az intézményeket viszont sorra zárjátok be. De megszoktuk már: a ti drágalátós kormányotok folyamatosan mást mond és mást cselekszik.

OKalman 2008.08.30. 15:23:36

Antho!

Válaszolok neked, bár nem tudom minek. Egyrészt nincs közöm a MEH-hez. Mászrészt az a bajom, hogy ezt a kampányt amit a kedves Fidelitasos idióták csinálnak most Gyurcsány ellen szintén a párttámogatáson keresztül az én adómból is finanszírozzák. Szóval kérem azt, hogy ne az én faszommal verje a csalánt senki és főleg szeretnék látni végre a drága ellenzéki vezető uraktól és hölgyektől egy programot: tudják az egy olyan dokumentum ami leírja, hogy mit tennének az országgal, ha ők lennének hatalmon. De mivel ilyet nem áll szándékukban csinálni mert az ország nem érdekli őket ezért kérem, hogy ezt a szart is szüntessék be mert így csak az lesz, hogy ugyanazt a szart tudják folytatni mint ami most van. 2010-ig pedig van még kb.:1,5 év bőven elegendő egy értelmes koncepció kidolgozására ahelyett, hogy azt sulykolják, hogy "Rosszabbul élünk mint négy éve."

antho 2008.08.30. 17:17:54

OKalman!

Tessék itt a Fidesz programja (bárki megtalálja a fidesz.hu-n, nem titkos)
jovonk.hu/FideszPP2007_HU.pdf

Érdekes az nem zavar, hogy 72 millárdot elqrnak egy völgyhídra, ami az Állami Számvevőszék szerint is értelmetlen beruházás volt. Az hogy valaki erre felhívja az emberek figyelmét, na az zavar. OKalman! Gratulálok!
Hamuzzál és gyűlölködj tovább! Jó szórakozást!

OKalman 2008.08.30. 18:43:46

Köszi, ezt már olvastam azt hittem van program is.

antho 2008.08.30. 19:20:26

Ja, hogy te az ilyesfajta programokat szereted:
index.hu/politika/belfold/gyurcshang/

Olvasd, hallgasd, élvezd a Mester minden szavát!

gyurcsany.viktor 2008.08.30. 21:29:16

A Viktor meg a Feri bekaphatja a farkamat. Szétkúrták az országot, nem tett egyik sem semmit és nem is fognak!!! A jó édes anyjukat csókoltatom, mert sikerült annyira szétkúrniuk az országot, hogy külföldön kell dolgozzak. Nagyon sok ismerősről tudok akik kinn vannak, ill. tervezik, hogy mennek, mert látják, itt nincs fejlődés! Jah, van! visszafelé... Ha tehetem elhúzok innen végleg(megfogadva Feri szavait), és nem fizetek se a Ferinek se a Viktorkának adót! Aztán kapja be a két köcsög! Semmi elképzelése sincs egyiknek sem, csak a pofájuk jár... Külföldön mindkettő úgy leszerepelt volna már az eddigi húzásaik alapján, hogy már a nevükre sem emlékeznének! De itt persze minden máshogy van... Majd, ha tesznek az egyszerű melósért valamit, akkor pofázzanak!!! Ha lenne Tokajban kis szőlőm, fateromnak kavicsbányája, vagy csak jól menő cégem lenne, ami jó kis megbízásokat kapna állam bácsitól akkor engem sem érdekelne semmi, lökném a hülyeséget. Jah, persze felelősség nélkül könnyű pofázni! Mert olyan baromi nagy egyetértés van, ha arról lenne szó, hogy felelősséget kellene vállalni a tetteikért! Naná, hogy nem 99,99%-os többséggel, mert azért van olyan barom aki még erre is rosszat nyom (tévedésből, nem azért mert egyetért!!!), az a 0,01%... Jah, meg fizuemelés, hát persze, megérdemlik a kedves képviselő urak, hisz viszik az ország dolgát előre!!! Meg minek elszámolni számla alapján, hisz képviselők! Leszarom az összes köcsögöt... Tudom, ezzel ők is így vannak... De míg belőlem, melósból élnek, addig lehetne egy kis agyuk, hogy azért a melósért is dolgozznak, mert akkor a melós jobb kedvvel dolgozik.

Üdvözletem mindkét köcsögnek!

morus 2008.09.01. 17:43:43

Várom az az első gerinces baloldali hozzászólást, amelyik nem pusztán annyit mer mondani, hogy itt mindenki alkalmatlan, meg, hogy a Fidesz se tudna mást tenni. anthonak igaza van, tessék bátran kiállni a Mester mellett, most a nehéz időkben is, ne csak maszatolni, meg trágár kommenteket írni.

Th1$ 2008.09.02. 08:52:32

Szia morus!

Ezek szerint, ha valaki leszólja minkettőjüket, akkor az egyértelműen "Gyurcsány párti".

Kicsit ez nekem olya, mintha szerinted csak fideszesekből és mszp-sekből állna a világ.
Ennél kicsit színesebb a helyzet.

Egyébként, ha kicsit beleolvasol néhány előző "gyurcsanyahibas" cikkbe kicsit közelebb kerülhetsz ahhoz, hogy ki az aki "maszatol" itt. (elárulom a legtöbb ide felkerülő cikk csak "fél" információkat tartalmaz, mellyel az a szerkesztők célja, hogy az emberek kizárólag ezen az információk alapján döntesenek. A legtöbben el is hiszik és utánsa sem néznek, pedig érdekes dolgok derülnek ki 1-1 cikkel kapcsolatban => mondjuk pont az ellenkezője, mint amit itt el szeretnének hitetni)

Egyébként, ha csak fele annyi energiát fordítanának arra, hogy ezt az oldalt létrehozzák, reklámozzák és egy emberre tereljenek minden olyan dolgot, amit ők hibának vélnek (miközben szakértők cáfolják azt, hogy rossz lenne), akkor lehet sikerülne "kisütni" valami olyat, amitől tényleg változhat az ország.

Thi$

Mdavid · http://ilyenmasholnincs.blog.hu 2008.09.03. 21:38:49

Biztos azért is Gyurcsány a hibás, hogy az utolsó képen ott díszelegnek a Fidesz 2006 óta "ott felejtett" plakátjai. Mintha törvény szólna arról, hogy a választások után 30 napon belül le kell ezeket szedni...

sWeepY 2008.09.04. 20:25:55

A fölső 2 ábrát megcáfolnám avval, mielött mindenki a Gyurcsány kormányt hibáztatja az utak állapotáért!!!!!
Az itt megszólalók biztos FIDESZ rajongók.. Utálom, és gusztustalan amit itt a Gyurcsány kormány művel, de amit az előző kormány(k) műveltek az se volt semmi.. Vegyük célba az utolsó kormányt (FIDESZ-t): Jobb volt az élet??? -Talán.. Jobbak voltak az UTAK???? -NEEEM!! (én mint sofőr tudom)..
Akkor most mi a gond???
Az hogy bármely kormányt választjuk értelmetlen, és azokat köpködjük (IGAZAN).
Mindenki síír hogy az iskolások, meg a nyugdíjasok.. NEEEM
Talán azokat kéne támogatni akik FIZETNEK mint mi adófizető dolgozó emberek akik reggel bemennek dolgozni és este a gyártósortól hazamennek fáradtan.. adjanak nekünk kedvezményt.. Adjanak a kis-középvállalkozók nak kedvezményt!!! MELYIK kormány tette meg ezt??? ki kedvezet az elöbbiekben felsoroltaknak??
MEG AKARJUK TUDNI HOVÁTÜNIK A KORMÁNY PÉNZE!!!
Senki!!!
Gondolkodjunk akkor mivel lehetne megváltoztatni ezt az országot?? Mi mint adófizető (köznép) mit tudnánk tenni?
Talán a szomszédos országok ötleteit kéne ellopni.. Ők hogy csinálják??
Én a munkanélküli segélynél kezdeném a nagy REFORMOT. Minden adott letöltött folyamatos munkaév után adnék 1 hónap munkanélküli segélyt, de egyben max. 6 hónap lehet.. AKI nem talál munkát 6 hónap alatt az már nem akar dolgozni.. ( már spórolunk nem kevés pénzt az ingyenélőktől).
Tiltanám (büntetném) a MUNKANÉLKÜLISÉGET!!!! Valahogy nagyon elfelejtettük azt hogy, "aki nem dolgozik, az ne is egyék". Ma inkább AKI NEM DOLGOZIK AZ EGYÉK megy:PPP
Gondolkodni kéne azon hogy 1 megkeresett forint után mennyit adózunk..
Mindezek mellett a monopolium és a kartelség tiltása (pl:BIZTOSÍTÓK, BANKOK, stb)
Bocsánat ezekért a szavakért picit nagyon ki vagyok bukva, ebben a helyzetben miben az élettársammal vagyok, és gondolom sokan vennek méég ebben a cipőben..
Visszatérve a táblákhoz, MEGKÉRDENÉM az előző kormány alatt mennyi kátyú volt? az előző kormány hány km autópályát épített??? És ha jól emlékszem az előző kormánynál volt a lustuló munkások az autópályán... Ja igen.. kérem rakják fel azt a képet is hogy, melyik út újjult fel az elmúlt években és az előző kormánynál..
Mivel gazdasági fellendülés helyett gazdasági csőd felé haladunk ezért születnek kevesebb gyerekek, és ezért kell bezárni iskolákat és óvodákat..
NE a felületet hibáztassuk, hanem kapargassuk meg a mélyit.. Hisz ti csak az okozatokat látjátok, de nem keresitek, és látjátok az OKOT.. MIT miért??

oh-my-god-ilyen-nincs 2008.09.11. 21:54:07

A szép az egészben, hogy ez a kampány télleg az adóból megy. Namost. Inkább költünk erre a szarra, ahelyett, hogy ezt a pénzt fejlesztésre költenénk? Hiszen ez LOPÁS. Ejnye-ejnye, lehet, hogy mégsem csak gyurcsány a hibás az egészért?

adrenalin 2008.09.14. 16:54:16

antho:

Ez nem program, program az amiben racionális számok vannak(ebben nincsennek számok), ebben csak arculati elemek vannak, mint "szebb jövő, tiszataság, blabla). Ez mind szép és jó, lehet nem élt sokat ez az ország a demokráciában, de ahhoz eleget, hogy megtanulja, hogy ezek csak szép szavak. Elég ahoz, hogy a politikát nem követkő embereket megfogja, de a gazdaságot, a konvergencia programot ez a programnak nevezett valami nem nagyon hatná meg. Félre ne értesetek nekem kibaszottul elegem van mindenből. Én már évek óta a jobbik szarabbra választok. De sajnos idáig csak arra tudtam szavazni akinek volt programja. Tetszik vagy nem a fidesz politikailag vett programja nincsen csak jól előkészitett propaganda programja.
Tanultam médiaelméletet, és meg kell mondjam abban nagyon jók, hogy az úszító címszavak egységesen elmondja minden politikusuk belecsempészve a riportokba, hogy ettől egységesnek tünjön a párt. DE POLITIKAILAG EZ SZART SEM FOG ÉRNI, HA JÖN FIDESZ. Előre tudom mi lesz, 2 évig semmi, mert lehet mondani addig, hogy az mszp miatt van minden, aztán meg csinálnák amit a kormányzásuk alatt, a semmit.

Itt mindenki vitatkozik, elárulok egy nagy titkot az államadóság és az államháztartási hiány
két dolog. Ebből az egyik 50 éves, ami miatt szopunk, nem az mszp hibája, nem a fideszé stb, hanem a múltunkból fakad. Ha ma valaki megszületik ebben az országban, az 1,6 millió államadósággal születik meg és fizeti vissza a kenyérben-tejben a kamatait(a válasz a nagy adókra) ti meg még ingyen gázt meg egészségügyet + oktatást akartok, na ez a kommunizmus igazán:) Ezért került ide ez az ország 50 év alatt, ahol most vagyunk.

PerfectPiggery 2008.09.14. 19:20:09

Először is köszönöm a "firdesz programja" linket, mert eddig csak megnyílt a pdf, de az első oldal után csupa üres lap jött be! Nos, gyakorlatilag elolvasva sem változott a véleményem tartalmát tekintve. Kb. 30 oldal, ha eltekintünk a formázástól, és sajnos nem hinném, hogy "ez" meggyőzött volna arról, hogy erre vágyom.

Semmi baj azzal, hogy folyamatosan elleneznek mindent, hogy semmi sem jó, csak az a baj, hogy ellenben semmit nem mutatnak fel, hogy mi lenne a jobb. Két konkrét javaslatuk volt az elmúlt fél évben a szerencsejátékon alapuló társadalombiztosítás, és hogy "ikszeljünk" igent és akkor jobb lesz - ez kb. a "3 napos csoda kategóriába" tartozik, és ezalatt az idő alatt elmondhatták magukról, hogy "győztünk".

Emellett persze több lehetséges utász, hogy ki, mikor mondjon le, és a kedvencem az előre hozott választások. Hm. Hát legyen. Csak ugye most akkor jön a mutogatás kérem szépen. Mert mindenért a korábbi kormány lesz a hibás, mert semmit sem tudtak megcsinálni, mert nem hagytuk, de ezért is hibásak. Azért is ők a hibásak, hogy nem csináltunk semmit az elmúlt közel 4 évben, sőt dolgozni sem jártunk be, mert azóta kampányolunk a 2010-es választásokra! Vagy ki tudja....

Könyörgöm alternatívát!!! Azt azért mindenki belátja, hogy ami most van, nem állapot, de hogy mit lehet helyette? Erről senki sem nyilatkozik. Sajnos vagyok olyan csökönyös, hogy abból indulok ki, amit mondanak, és eszerint akkor csak a lottó-ra alapozhatok, tehát most akkor mi van? Mindenkinek a figyelmébe ajánlom a "Vakok földjén" c. filmet.

Az egész politika kicsit kezd elmenni "mosópor" reklám sztáljba, úgy értem minden és mindenki "új". Csak ez a felírat önmagában a mosópor összetételének változását sem jelenti - tapasztalatom szerint.

Mindegy is, mi földi halandók úgyis csak az tudjuk, amit kommunikálnak, és ami mögötte van azt nem. Tehát mindegy is az egész, csak már uncsi a híradó, amikor meglátom a fidesz pódiumát, már a bemondónak el sem kellene mondania mit mondtak, mert előre tudom.

A legnagyobb kérdőjel számomra pedig az, hogy képes lesz e a sleppjét kordában tartani a fidesz, amikor végre átveheti a hőn áhított hatalmat? Vagy be lesz mindenki fenyítve, aki nincs velünk az ellenünk?


süti beállítások módosítása